Jasta su, eno potvrdi onaj Sijanov sibicar.insomnia78 wrote:Rašćerali hin muslemani
Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
- LBVIEW
#1576 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
- stakasa
#1577 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
To je za sebe. U Jacka su pobrojana sva krvna zrncainsomnia78 wrote:Mozda sklapaju brakove sa Muslimanima i Hrvatima?stakasa wrote:Citam tamo na Jackovo forumu da je 2018-e u Sarajevu bilo sest (6) srpskih brakova... Dakle samo sest mladenaca gdje su i jedno i drugo Srbi je sklopilo brak. Je li moguce da je ovako malo?
9)Sarajevo.Imamo 49 Hrvatskih nevjesta,od tog njih 22 udane za Bosnjake,19 za Hrvate.6 Srpsko-Srpskih bracnih parova.19 Hrvatsko-Hrvatskih bracnih parova
- stakasa
#1578 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Za cjelovitu, nedjeljivu... Ne mozes se i ljiljanima kitit i ovo raditHaman2 wrote:Za koga su oni problem. Za Bosnjake, Hrvate ili Srbe. Ja misli za Srbe i Hrvate.
- Bloo
- Globalna šefica
#1579 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Kako dodes do saznanja sta je ko?stakasa wrote:To je za sebe. U Jacka su pobrojana sva krvna zrncainsomnia78 wrote:Mozda sklapaju brakove sa Muslimanima i Hrvatima?stakasa wrote:Citam tamo na Jackovo forumu da je 2018-e u Sarajevu bilo sest (6) srpskih brakova... Dakle samo sest mladenaca gdje su i jedno i drugo Srbi je sklopilo brak. Je li moguce da je ovako malo?![]()
9)Sarajevo.Imamo 49 Hrvatskih nevjesta,od tog njih 22 udane za Bosnjake,19 za Hrvate.6 Srpsko-Srpskih bracnih parova.19 Hrvatsko-Hrvatskih bracnih parova
Na osnovu imena?
- stakasa
#1580 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ovo je prepisano otamo. Ne znam kako dode do saznanja. ALi ovi sto ga malo duze prate kazu da je mjerodavan i tacanBloo wrote:stakasa wrote:Kako dodes do saznanja sta je ko?insomnia78 wrote: To je za sebe. U Jacka su pobrojana sva krvna zrnca![]()
Na osnovu imena?
- insomnia78
#1581 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
U cilju dobrosusjedskih odnosa te bratstva und jedinstva spremsn sam udomiti dvije Marije i po jednu Ivanu i Mil’cu
Pederi STOP
Pederi STOP
- LBVIEW
#1582 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Sta raditi, mozda ih vuci za rukav?stakasa wrote:Za cjelovitu, nedjeljivu... Ne mozes se i ljiljanima kitit i ovo raditHaman2 wrote:Za koga su oni problem. Za Bosnjake, Hrvate ili Srbe. Ja misli za Srbe i Hrvate.
Koliko ih je otislo s "obrvanom", a koji je omjer izmedju onih sto naprasno, uoci napada na Sarajevo, odose na "vikendice" na okolnim brdima, i onih sto ostase? Jebo te, kad pogledas nacionalni sastav Armije u Sarajevu, skontas da su par puta malobrojnijiji Hrvati ucestvovali u vecem udjelu u istoj, toliko o generalnoj srpskoj podrsci za cjelovitu i nedjeljivu.
Da ima bosnjackog nacionalizma i papanluka stoji, samo za polozaj koji danas u Sarajevu imaju, Srbi su najvise sami krivi. Pogledaj samo ko srpske povratnike danas predstavlja - Dusan Seovac, zvani "nismo vas pobili koliko tvrdite".
Last edited by LBVIEW on 25/06/2019 09:28, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#1583 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
insomnia78 wrote:U cilju dobrosusjedskih odnosa te bratstva und jedinstva spremsn sam udomiti dvije Marije i po jednu Ivanu i Mil’cu
Pederi STOP
Al' moras skinuti ikonu s tavana, inace ne vredi. Ti bi prevodio s pravoslavlja, nece moci.
Last edited by LBVIEW on 25/06/2019 09:30, edited 2 times in total.
- stakasa
#1584 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
insomnia78 wrote:U cilju dobrosusjedskih odnosa te bratstva und jedinstva spremsn sam udomiti dvije Marije i po jednu Ivanu i Mil’cu
Pederi STOP
- BHCluster
#1585 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Fino ti je kolega napisao "bratstvo und jedinstvo" naravno po danu bratstvo po mraku jedinstvo i obrnuto.LBVIEW wrote:insomnia78 wrote:U cilju dobrosusjedskih odnosa te bratstva und jedinstva spremsn sam udomiti dvije Marije i po jednu Ivanu i Mil’cu
Pederi STOP
Al' moras skinuti ikonu s tavana, inace ne vredi. Ti bi prevodio s pravoslavlja, nece moci.
- Humljanin
#1586 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
To bratstvo und jedinstvo zvučki kao slogan LGTB parade
Mozda sam im sad dao ideju
Mozda sam im sad dao ideju
- insomnia78
#1587 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Zajedno i tackaLBVIEW wrote:insomnia78 wrote:U cilju dobrosusjedskih odnosa te bratstva und jedinstva spremsn sam udomiti dvije Marije i po jednu Ivanu i Mil’cu
Pederi STOP
-
Haman2
#1588 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Nisu oni problem u Sarajevu. Oni su problem onima u Banja Luci, Bijeljini, Gacku, Capljini, Sirokom Brijegu itd,
- BHCluster
#1589 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Kako ce biti tamo problem kad ih tamo neJma?Haman2 wrote:Nisu oni problem u Sarajevu. Oni su problem onima u Banja Luci, Bijeljini, Gacku, Capljini, Sirokom Brijegu itd,
-
kakavdanakneiskustvu
#1590 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
stakasa wrote:To je za sebe. U Jacka su pobrojana sva krvna zrncainsomnia78 wrote:Mozda sklapaju brakove sa Muslimanima i Hrvatima?stakasa wrote:Citam tamo na Jackovo forumu da je 2018-e u Sarajevu bilo sest (6) srpskih brakova... Dakle samo sest mladenaca gdje su i jedno i drugo Srbi je sklopilo brak. Je li moguce da je ovako malo?![]()
ko je,šta je jacko?
- horkesh
#1591 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Također i autor teorije da nije Sarajevo bilo pod opsadom, nego je Armija RBiH držala Srbe oko Sarajeva u poluokruženju.LBVIEW wrote: Da ima bosnjackog nacionalizma i papanluka stoji, samo za polozaj koji danas u Sarajevu imaju, Srbi su najvise sami krivi. Pogledaj samo ko srpske povratnike danas predstavlja - Dusan Seovac, zvani "nismo vas pobili koliko tvrdite".
- LBVIEW
#1592 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ili, recimo, tvrdnje kako su "u Prijedoru ginuli i Srbi".horkesh wrote:Također i autor teorije da nije Sarajevo bilo pod opsadom, nego je Armija RBiH držala Srbe oko Sarajeva u poluokruženju.LBVIEW wrote: Da ima bosnjackog nacionalizma i papanluka stoji, samo za polozaj koji danas u Sarajevu imaju, Srbi su najvise sami krivi. Pogledaj samo ko srpske povratnike danas predstavlja - Dusan Seovac, zvani "nismo vas pobili koliko tvrdite".
- BHCluster
#1593 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Cuj zar je bilo rata?
- Sanjarko
#1594 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ko pita, ne skita. Preko maticnih ureda vjerovatno.Bloo wrote: Kako dodes do saznanja sta je ko?
Na osnovu imena?
- Sanjarko
#1595 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Bivsi forumas ovdje. Prati demografiju. Nije demograf. Ljudi mislili kad sam ja ovdje otvorio temu demografija da sam ja njegov klon.kakavdanakneiskustvu wrote:
ko je,šta je jacko?
-
Haman2
#1596 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Pa problem je prijatelju sto ih tamo nema, mislim na Banja Luku, Bijeljinu, Prijedor itd. Ostali su da budu kako tvrde ovi iz Bajaluke i drugih gradova manjeg entiteta Alijini, Bakirovi, bosnjacki podanici. To nije u skladu sa cesto ponavljanom tvrdnjom R. Karadzica i M. Krajisnika. "Ne mozemo zivjeti zajedno nego samo jedni pored drugih".by BHCluster » 25/06/2019 09:12
Haman2 wrote:
Nisu oni problem u Sarajevu. Oni su problem onima u Banja Luci, Bijeljini, Gacku, Capljini, Sirokom Brijegu itd,
Kako ce biti tamo problem kad ih tamo neJma?
- BHCluster
#1597 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Sto ih tamo neJma?Haman2 wrote:Pa problem je prijatelju sto ih tamo nema, mislim na Banja Luku, Bijeljinu, Prijedor itd. Ostali su da budu kako tvrde ovi iz Bajaluke i drugih gradova manjeg entiteta Alijini, Bakirovi, bosnjacki podanici. To nije u skladu sa cesto ponavljanom tvrdnjom R. Karadzica i M. Krajisnika. "Ne mozemo zivjeti zajedno nego samo jedni pored drugih".by BHCluster » 25/06/2019 09:12
Haman2 wrote:
Kako ce biti tamo problem kad ih tamo neJma?
-
Bodkin
#1598 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Uvijek je mjerodavno ko je predstavnik. Kao npr esa radeljas
I ubise pricom “otisli sa krajisnikom”. Ne moze ograniceni mozak da skonta da ovaj sto nije otisao ne moze u isto kos. Ali dzaba. Kao konju kad stavis da samo pravo gleda
I ubise pricom “otisli sa krajisnikom”. Ne moze ograniceni mozak da skonta da ovaj sto nije otisao ne moze u isto kos. Ali dzaba. Kao konju kad stavis da samo pravo gleda
- BHCluster
#1599 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Sto su jedni isli a drugi ostali?
- BHCluster
#1600 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Zajedno i tačka.Bodkin wrote:Uvijek je mjerodavno ko je predstavnik. Kao npr esa radeljas![]()