Pa onda smo i mi dosli do zvornika,doboja,ugljevika,b.broda,modrice,prijedora,bosanskog novog,gackog.. pa nema do cega nismo dosli.I vi koji lupate ove gluposti ocete rat ? E bas bi volio da vas vidim ... da vas je samo u tom slucaju pohvatati pa na liniju ali znam da bi to nemoguca misija bila.insomnia78 wrote: Pa ako si mu u dometu artiljerije zar to nije dolazak do?
Jbg oni nisu imali komsija ko Sarajlije pa da ih dave citav rat iz susjedne ulice
SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
- славянин
#1576 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
- insomnia78
#1577 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Sta je sljedece? Slovenski vatrogasci su bolji ratnici od svih Hrvatskih i BiH korpusa i Armija, oni odmah zavrsili s cetnicima
- славянин
#1578 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pitaj ko je bio u Sarajevu koliko je 40 metara a ne 40 km ... Nastavi cuclati nargilu i pricati o ratu a samo moli boga da ne pocne isti to ti mogu savjetovati.nepoznati988 wrote: I 40km je bas daleko?
-
asker
#1579 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
славянин wrote:Djesi ti janjicaru osmanski, o kakvim ti SDPovima pricas.. TK su odbranili normalni ljudi i relativno kvalitetna i pametna uprava bez nekih dinastijskih vozdova koji su poturili narod pred tenkove sa prackama u rukama.asker wrote:
A zasto ti uspjesnu odbranu onoga sto je danas TK pripisujes SDP-u??? Cini mi se da guras tezu da je ovo bila SDA Free zona??? Ili nekom jezickom akrobacijom odjednom hvalis Aliju i SDA jer je Mitar samo dvogledom dobacio???
Vidim niko te ne pita a bas bi bilo interesantno cuti objasnjenje.
Razmisli, nemoj zurit.
Zijev
Supljiraj negdje drugo tako ti javorovih gusala.
- CPT
#1580 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Zar nismo dosli "do" BL na isti nacin? Btw, sta mislis da bi ostalo od Zagreba da su Srbi smijeli raditi sta hoce? I tu ne mislim na Eskime ili Kinezeславянин wrote:Pa onda smo i mi dosli do zvornika,doboja,ugljevika,b.broda,modrice,prijedora,bosanskog novog,gackog.. pa nema do cega nismo dosli.I vi koji lupate ove gluposti ocete rat ? E bas bi volio da vas vidim ... da vas je samo u tom slucaju pohvatati pa na liniju ali znam da bi to nemoguca misija bila.insomnia78 wrote: Pa ako si mu u dometu artiljerije zar to nije dolazak do?
Jbg oni nisu imali komsija ko Sarajlije pa da ih dave citav rat iz susjedne ulice
-
The 51st State
#1581 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Hocemo Martin lutera kingaславянин wrote:Pa onda smo i mi dosli do zvornika,doboja,ugljevika,b.broda,modrice,prijedora,bosanskog novog,gackog.. pa nema do cega nismo dosli.I vi koji lupate ove gluposti ocete rat ? E bas bi volio da vas vidim ... da vas je samo u tom slucaju pohvatati pa na liniju ali znam da bi to nemoguca misija bila.insomnia78 wrote: Pa ako si mu u dometu artiljerije zar to nije dolazak do?
- славянин
#1582 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Kako si..... ..... Vojnici su bili odlicni kao naprimjer ovaj PM sto ga sada nazivati cetnikom vi koji ste patriote razbjezane.Samo sto je uprava vodstvo inteligencija koja je trebala obezbijediti da ti isti DOBRI HRABRI VOJNICI NE IDU SA PISTOLJEM NA LINIJU I SA KOKTELOM NA TENK je smece.insomnia78 wrote:Sta je sljedece? Slovenski vatrogasci su bolji ratnici od svih Hrvatskih i BiH korpusa i Armija, oni odmah zavrsili s cetnicima
- Leverage
#1583 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
The 51st State wrote: A ne, necemo tako dino.
If you know what I meanasker wrote: Necemo tako Dino.
-
PM72
#1584 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
I ovom slovencu sa Dudakovićevim avatarom je Bosna bila 45 km vazdušne linije pa nije qrcom mrdno....
-
asker
#1585 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ama onaj iz LZN, nisam ti ja neko ko vrijedja niti me licno zanimas ti ili bilo ko. Uvijek se referiram samo na napisano.Leverage wrote:Ako želiš da nastaviš razgovor sa mnom odgovori na pitanje ko je Dino?asker wrote: Necemo tako Dino. 2-3 stranice pisanja o kurbanima za klanje zbog nesposobnosti Alije, i onda ti kazes ali mi (Tuzla, TK, kako god) smo nenadjebivi bili u ratu i Mitar se sjebo, propo, place i gleda kroz dvogled. A ja bih da podsjetim da se kanton zelenio u to vrijeme, metalikzelenio!!!
Pa ako je Alija kriv za poraze, jel ga to hvalis za nas uspjeh ovdje u TK?
- insomnia78
#1586 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
[youtube][/youtube]
Gori sam ja sto ozbiljno diskutujen s likom koji drzi ljiljane na toj posranoj trobojci
Pa naravno da smo dosli. Ko hoce rat?славянин wrote:Pa onda smo i mi dosli do zvornika,doboja,ugljevika,b.broda,modrice,prijedora,bosanskog novog,gackog.. pa nema do cega nismo dosli.I vi koji lupate ove gluposti ocete rat ? E bas bi volio da vas vidim ... da vas je samo u tom slucaju pohvatati pa na liniju ali znam da bi to nemoguca misija bila.insomnia78 wrote: Pa ako si mu u dometu artiljerije zar to nije dolazak do?
Gori sam ja sto ozbiljno diskutujen s likom koji drzi ljiljane na toj posranoj trobojci
- animus
#1587 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Mi kad smo dosli na 40 km od BL svi su vec vidjeli skori ulazak u grad a srbi su se poceli pakovati. To je ok udaljenost za ugrozavanje grada. I naravno da su srbi ugrozavali zagreb isto kao i cetnici tuzlu sa ozrena ili visa.
- insomnia78
#1588 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Lazes. Dje sam ga ja nazvao cetnikom?славянин wrote:Kako si..... ..... Vojnici su bili odlicni kao naprimjer ovaj PM sto ga sada nazivati cetnikom vi koji ste patriote razbjezane.Samo sto je uprava vodstvo inteligencija koja je trebala obezbijediti da ti isti DOBRI HRABRI VOJNICI NE IDU SA PISTOLJEM NA LINIJU I SA KOKTELOM NA TENK je smece.insomnia78 wrote:Sta je sljedece? Slovenski vatrogasci su bolji ratnici od svih Hrvatskih i BiH korpusa i Armija, oni odmah zavrsili s cetnicima
-
The 51st State
#1589 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Strasno kako ljudi ne razumiju vremensko prostorni aspekt I konstelacije odnosa u datom okviru ciljeva.insomnia78 wrote:Sta je sljedece? Slovenski vatrogasci su bolji ratnici od svih Hrvatskih i BiH korpusa i Armija, oni odmah zavrsili s cetnicima
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1590 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
a dze apelacija... ko, sta, kako 
- Leverage
#1591 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Zašto koristiš dupli profil?asker wrote: Ama onaj iz LZN, nisam ti ja neko ko vrijedja niti me licno zanimas ti ili bilo ko. Uvijek se referiram samo na napisano.
-
asker
#1592 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Aha, ono asker i 51 drzava isti lik???Leverage wrote:The 51st State wrote: A ne, necemo tako dino.If you know what I meanasker wrote: Necemo tako Dino.
Hihihi hohoho............de bolan fokusiraj se. Ovo Dino najvise Insomnija koristi. Setas li ti drugim temama ili samo gdje vidis SDA u naslovu?
- славянин
#1593 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Procitaj sta pise ili si zaboravio Bosanski VI mislim na apologete ove koje tvrde da je drzava dobro vodjena - konkretno tvoj jaran po "ideologiji" nepoznati je napisao da ono sto PM pise je "cetnicka i ustaska prica"insomnia78 wrote:Lazes. Dje sam ga ja nazvao cetnikom?славянин wrote:Kako si..... ..... Vojnici su bili odlicni kao naprimjer ovaj PM sto ga sada nazivati cetnikom vi koji ste patriote razbjezane.Samo sto je uprava vodstvo inteligencija koja je trebala obezbijediti da ti isti DOBRI HRABRI VOJNICI NE IDU SA PISTOLJEM NA LINIJU I SA KOKTELOM NA TENK je smece.insomnia78 wrote:Sta je sljedece? Slovenski vatrogasci su bolji ratnici od svih Hrvatskih i BiH korpusa i Armija, oni odmah zavrsili s cetnicima
-
PM72
#1594 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Nije to isto.Mi smo "došli" na 40 km od BL a Srbi se nisu makli sa Petrove gore (nekoliko jakih garnizona JNA krcatih oružjem) od početka rata.Ni metar naprijed ali su onda pobjegli stotinu kilometara i to bez američkih aviona ,kako ovaj čefur iz SLo tumači.animus wrote:Mi kad smo dosli na 40 km od BL svi su vec vidjeli skori ulazak u grad a srbi su se poceli pakovati. To je ok udaljenost za ugrozavanje grada. I naravno da su srbi ugrozavali zagreb isto kao i cetnici tuzlu sa ozrena ili visa.
- Leverage
#1595 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Uhvaćen si i diskreditovan na očigled cijelog foruma. Ne pričam sa podvojenim.
-
asker
#1596 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Uh druze, sta da ti kazemLeverage wrote:Zašto koristiš dupli profil?asker wrote: Ama onaj iz LZN, nisam ti ja neko ko vrijedja niti me licno zanimas ti ili bilo ko. Uvijek se referiram samo na napisano.
Hajde nek sam i ovo dozivio
- insomnia78
#1597 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Vi ukljucuje i menekславянин wrote: Procitaj sta pise ili si zaboravio Bosanski VI mislim na apologete ove koje tvrde da je drzava dobro vodjena - konkretno tvoj jaran po "ideologiji" nepoznati je napisao da ono sto PM pise je "cetnicka i ustaska prica"
- славянин
#1598 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Naravno daljinske patriote koji pozivaju na ratove da moze kokice jesti i govoriti vidi s*anja u Bosni.insomnia78 wrote: Vi ukljucuje i menek
-
The 51st State
#1599 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
i Ako tako mislis zbog jedne uobicajene postapalice, znaj da nisi u pravu.Leverage wrote:Uhvaćen si i diskreditovan na očigled cijelog foruma. Ne pričam sa podvojenim.
Moze ti I moderacija potvrdii kako si fulio
- animus
#1600 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Mislis na napredovanje iz pravca vlasica ili S. Mosta. Kod ovog drugog je vec bila panika.PM72 wrote:Nije to isto.Mi smo "došli" na 40 km od BL a Srbi se nisu makli sa Petrove gore (nekoliko jakih garnizona JNA krcatih oružjem) od početka rata.Ni metar naprijed ali su onda pobjegli stotinu kilometara i to bez američkih aviona ,kako ovaj čefur iz SLo tumači.animus wrote:Mi kad smo dosli na 40 km od BL svi su vec vidjeli skori ulazak u grad a srbi su se poceli pakovati. To je ok udaljenost za ugrozavanje grada. I naravno da su srbi ugrozavali zagreb isto kao i cetnici tuzlu sa ozrena ili visa.