Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ono što sam ja primjetio s "ove i one strane", vozeći jedno pa drugo je da vozači Kije više uživaju. Uglavnom su to zaljubljenici prirode, altruisti, vole rad s djecom, ne nose krzno, prave kućno pivo, gledaju woody alen kategoriju filmova, idu biciklom po novine, uživaju u zelenom čaju, nisu nacionalisti, plaćaju kartu u tramvaju, lako dobiju vizu za Kanadu, ne šlihtaju se Arapima, imaju više od 30 dana godišnjeg odmora i ne kupuju dijelove u Motorexu. I nemaju pojma o plastici....
Volim snijeg,juce snijeg,danas opeeet snijeg,pa to bijelo *ovno stalno pada....
Sto je najbitnije nema mnogo svijeta ,bosnji jos manje , sve divljinA, pojedini gradovi poveznicu sa vanjskim svjetom imaju samo avionima motorcima.
Uf da mi je dobiti vizu a tek drzavljanstvo
Sodom1 wrote:
Sto je najbitnije nema mnogo svijeta ,bosnji jos manje , sve divljinA, pojedini gradovi poveznicu sa vanjskim svjetom imaju samo avionima motorcima.
E pa prvo moras uci u ekskluzivni klub ljubitelja KIA automobila i pridrzavati se gore navedenih uputa ponasanja pa zatim pravac
Kanadski konzulat...
Sodom1 wrote:
E pa prvo moras uci u ekskluzivni klub ljubitelja KIA automobila i pridrzavati se gore navedenih uputa ponasanja pa zatim pravac
Kanadski konzulat...
However, while you might get a lot of bang for your buck as far as kit is concerned, the Sportage doesn’t quite drive as well as its European rivals, with a slightly firm, noisy ride and dull steering.
Despite a facelift, its relatively uninspiring appearance may not be to everyone’s tastes, either, particularly when compared with funky rivals such as the C-HR, T-Roc and Ateca. Still, it provides plenty of space inside - a trait that families will no doubt love.
Jedino još suzuki gori od hyundaija i kije.
Zaboravio si svog dobrog i novog galeba slomljenih krila turiti u jednaDjbu.
I eto ko hoće da ispadne pametan.
Hej, ne zna milju u kilometar pretvoriti.
Bitno je da tamo zato diskutuje o geopolitici i desavanjima u svijetu ,sve to nazivajuci vlade,premijere predsjednike idiotima a ovamo ne zna milju u kilometar pretvoriti
I eto ko hoće da ispadne pametan.
Hej, ne zna milju u kilometar pretvoriti.
Bitno je da tamo zato diskutuje o geopolitici i desavanjima u svijetu ,sve to nazivajuci vlade,premijere predsjednike idiotima a ovamo ne zna milju u kilometar pretvoriti [/quote
Ma bitno je da ga na mjenjacnici ne mogu prevariti. Evrice u marke pretvara bez provizije.