Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Me_again wrote:
Prvi put cujem da se auta uzemljuju
Obicno su to kucanski aparati, kao i ostala elektricna oprema. Pa i gromobrani
Ovaj forum zasluzuje dobar reset
sta ti znas ,ovaj Đeferson je struĆnjak na svim poljima,samo ga slusaj i dobro ces proc u zivotu .
svaki se auto uzemljiva ,nabiju se Ćetri sonde 2 metra na svakom cosku i 2 prstena .radno uzemljenje je posebno ....
Kakva su iskustva sa ovom novom serijom petice G30, kvarovi i sl. je li slab 2.0 motor za to auto? Mislim meni generalno ne treba nista "jako" bitno je samo da povuce ako nekog treba preteci i to je to.
SpecialOffer wrote:Kakva su iskustva sa ovom novom serijom petice G30, kvarovi i sl. je li slab 2.0 motor za to auto? Mislim meni generalno ne treba nista "jako" bitno je samo da povuce ako nekog treba preteci i to je to.
Ako mislis na ovaj dizel 2.0 od 190 konja.. Dobar je.. Ne ocekuj sad neka ubrzanja drastnica ali nije sad ni preslab.. Po meni se vise okreni opremi koju ima, motor je ok
Jbg, ima ljudi koji ne obracaju paznju na opozive i slicno.
N47 je bio veliki opoziv u cijeloj EU. Da li ima primjeraka koji nisu prosli opoziv? Apsolutno.
Sta je onih E61 koji su trebali na opoziv zbog zapaljenja usljed oseg uzemljenja, pa ih ima brdo koji nisu to uradili.
Prvi put cujem da se auta uzemljuju
Obicno su to kucanski aparati, kao i ostala elektricna oprema. Pa i gromobrani
Ovaj forum zasluzuje dobar reset
Jedes govna, kao i obicno. Ali doduse, mnogima ovdje treba crtat.