- NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post Reply
sumirprimus

#1576 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

vi sto necete cete na kopanje, ko ce vama cijev u ruke dat?
bolje lopate :lol: :evil:
Sanjarko

#1577 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Sanjarko »

sumirprimus wrote:
Vizionar 1985 wrote: Pa ak bi moro bjezat, nemam sta ni ponijet, fukara zesca.
Lazem imam laptop skrsen, ko poklon ga dobio, i mob skrsen od virusa, isto poklon.
Bezeze, ne vrijede nista. Ne moze se ni sto kermi za njih dobit. U vhr 5 deset.

Znaci samo gace mogu ponijet. Nemam nista, a agresoru i profiterima bi ostala garsonjera stara od 26 kvadrata.
Ni ona nista ne vrijedi.

Ma pisao sam.
Opet izgleda ce da tuku po sirotinji.
o brate ,ako jetako imas od mene sezonsku, pice po izboru a klopa je sta narucimo :thumbup:
al linija ti ne gine...jebes to kmecanje. mos tipkat dobaaaar. prsti rade. idi na pp sa pm.om trebace ti :lol:
Pa nije meni mrsko na liniju. Prvi bi bio u jurisu, akciji. Nisam picic da se dame ne uvrijede.
Smrti se ne bojim, nisam ravnodusan u vezi toga, a imam i certifikat za to. Ovjeren.
Da je meni se rijesit samo ovog svega, zaspat zauvjek.

Jbg depra hronicna.

Tak da meni grob ne bi smetao.
Connaisseur Karlin

#1578 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Connaisseur Karlin »

Zgoljo wrote:Pola(h)ko komsije,ne moze samo da se udje,da se rusi tudje,lijepo sam im rekao....

O zar moram da vam ponovim,okaaaaanite se Nje,jer sve cu da vas ......... :mrgreen:
evo dobrovoljca,dragovoljca za odbranu domovine BiH , a vjerovatno nema ni 6 mjeseci vojnog iskustva u vojnoj kasarni :D :lol:
muha_sa

#1579 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by muha_sa »

sumirprimus wrote:vi sto necete cete na kopanje, ko ce vama cijev u ruke dat?
mi smo se 4 godine handrili--vi cete to zacas završit, za heftu dvije najviše
sumirprimus

#1580 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

o bem te crna.,sto si tako crn jel trolas? tita ti?
kakav juris nije ovo ww2-
ozbiljno druze trebal ti kakva pomoc a da se moze pomoc?
Laertes

#1581 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Laertes »

MikroBelaj wrote: Daleko od toga da prizeljkujem rov,transe,ili bos...ali kad te pritiscu i tjeraju na to,a drugog izlaza nema sta ces,nemozemo se svi savit u kamionske gume i pravac dojchland,ima par stotina hiljada nesretnika kojima je puska jedina solucija..zagadjenje vazduha je nama kao amerima problem zohara u crnackim cetvrtima,.....
Zgoljo wrote: Kad ljudima sufliras sta da rade trebao bi onda bar biti malo jasniji.
Ovo ne trpi nikakve nejasnoce a tvoja teza je skroz konfuzna.

Dakle,Dodik sutra,prekosutra oglasi nezavisnost Šumske,sta predlazes da konkretno urade patrioti tada,da odmahnu rukom i nastave se zalagati za mir,toleranciju,suzivot?
Imama ja osjećaj, možda me vara, da vi pojma nemate šta je to rov.
Da pojasnim: koliko god sranje neko pravio, puška ne može biti jedina solucija. Da Dodik sutra oglasi nezavisnost... ma jebe mi se, nek' se ovo đe ostanem živjet' zove kako hoće, Bosna, Bosana, Bošnja, Mošnja, Republika Tuzla :D ... ja u rov ne išao. Lako je palamudit' po forumu. Rov nije ono što gledate na filmovima, djeco. Neće čika Laertes ni za koga više ratovati, a ni dijete svoje slati.
MikroBelaj

#1582 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by MikroBelaj »

Laertes wrote:
MikroBelaj wrote: Daleko od toga da prizeljkujem rov,transe,ili bos...ali kad te pritiscu i tjeraju na to,a drugog izlaza nema sta ces,nemozemo se svi savit u kamionske gume i pravac dojchland,ima par stotina hiljada nesretnika kojima je puska jedina solucija..zagadjenje vazduha je nama kao amerima problem zohara u crnackim cetvrtima,.....
Zgoljo wrote: Kad ljudima sufliras sta da rade trebao bi onda bar biti malo jasniji.

Dakle,Dodik sutra,prekosutra oglasi nezavisnost Šumske,sta predlazes da konkretno urade patrioti tada,da odmahnu rukom i nastave se zalagati za mir,toleranciju,suzivot?
Da pojasnim: koliko god sranje neko pravio, puška ne može biti jedina solucija. Da Dodik sutra oglasi nezavisnost... ma jebe mi se, nek' se ovo đe ostanem živjet' zove kako hoće, Bosna, Bosana, Bošnja, Mošnja, Republika Tuzla :D ... ja u rov ne išao. Lako je palamudit' po forumu. Rov nije ono što gledate na filmovima, djeco. Neće čika Laertes ni za koga više ratovati, a ni dijete svoje slati.
sumirprimus

#1583 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

muha_sa wrote:
ko ste vi? a ko smo mi? vojnice,pozor!
i ja se tako naklatim ponekad al dzaba, nema seksa... tako da se i ne racuna...
valja hopa popola ponove.
al tebi je oprosteno ti ces vojnice bit zaduzen za komsinicu miru. samo da ne dramatizuje. pucase kmeee jasta neg se puca,pucalo se i pucace se.
jebote.
nema price!komanda izvrsna
jebote dje je onaj skendin mali, miskooo daj regulisi ovo jebemu ne mogu ja sve sam.
Sanjarko

#1584 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Sanjarko »

sumirprimus wrote:o bem te crna.,sto si tako crn jel trolas? tita ti?
Ne trolam. Jbg depra. Ja bi jurisao. Kazem ne bi mi bilo mrsko.
Hvala za ostalo, al ne moze, tesko da moze.
Mane posla, mane obrazovanja, mane zdravlja jbg sastavilo se svega.
muha_sa

#1585 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by muha_sa »

sumirprimus wrote:
muha_sa wrote:
ko ste vi? a ko smo mi? vojnice,pozor!
i ja se tako naklatim ponekad al dzaba, nema seksa... tako da se i ne racuna...
valja hopa popola ponove.
al tebi je oprosteno ti ces vojnice bit zaduzen za komsinicu miru. samo da ne dramatizuje. pucase kmeee jasta neg se puca,pucalo se i pucace se.
jebote.
nema price!komanda izvrsna
jebote dje je onaj skendin mali, miskooo daj regulisi ovo jebemu ne mogu ja sve sam.
poštujem
Tipicoti

#1586 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Tipicoti »

-

Evo javila se i bivsa ``mis RS`` iz `92.

Image

Image
megaman4

#1587 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by megaman4 »

choxnox wrote:
japin_mutapi wrote:ivanić je opasniji od dodika
Ovo sam ja oduvijek govorio. Ivanic i sve ostale stranke iz Saveza za promjene su mnogo, mnogo opasnije po BIH nego Dodik. Kod Dodika se zna - laje na sav glas i zna se njegov stav, ali ovi hinjski iz Saveza za promjene su sve kao za koalicije ovo-ono, ali su veci cetnici od Dodika i to je opasno jer ce pokusati iskoristiti "vuka u janjecoj" kozi da na Zapadu ostvare ono sto Dodik javno prica i prizeljkuje. K'o fol oni su za EU i integracije ove-one, a vidjeli smo i sada, a i prije da Savez za promjene ima apsolutno isti cilj kao i Dodik. Na kraju krajeva Savez za promjene, odnosno SDS i jest pokretac i egzekutor (zajedno sa Srbijom i Crnom Gorom) zlocina i genocida koji su zadesili RBIH tokom zvjerske agresije '92-95.
Prosle godine sam gledao gostovanje krmka Ivanica u Cirilici Milomira Marica. Ono sto sam cuo bilo mi je dosta da shvatim da je On taj koji je veca opasnost za opstanak BiH od Dodika koji puno zuji a malo meda daje.

Ivanic sanja da MZ popusti i da RS se pripoji Srbiji jer je sto puta izjavio da vise osjeca Beograd nego Sarajevo.

Na kraju zelim reci da jedino uz pomoc Hrvatske koja bi se distanciranjem od UDBA-sa Covica, pomogla Bosnjacima i Hrvatima da zauvijek zakopaju RS i vrate Republiku. Ovi iz RS ne prijete tek tako. Oni su vidjeli zauzetost EU i SAD svojim problemima, i da iskoriste taj vakuum.

Sve je ovo otislo predaleko, i valjda su svi shvatili da je ova situacija, otisla van kontrole koju cak ni stranci ne mogu da iskontrolisu. Toga se ja bojim.

Plus sukob Inzko-Dodik, i Inzko-Ivanic, govori da predstavnici RS-a su poceli da polako negiraju drzavu BiH, te i MZ, sto znaci da su defacto postali separatisti na tlu medjunarodno priznate drzave, kao 1992.

Jedino Bakir spava li spava.
Last edited by megaman4 on 11/01/2017 21:53, edited 1 time in total.
muha_sa

#1588 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by muha_sa »

Tipicoti wrote:-

Evo javila se i bivsa ``mis RS`` iz `92.

Image

Image
boli je medjunožje--svakom mjeseca nekoliko milja stavi u džep
Sanjarko

#1589 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Sanjarko »

Laertes wrote: Imama ja osjećaj, možda me vara, da vi pojma nemate šta je to rov.
Neće čika Laertes ni za koga više ratovati, a ni dijete svoje slati.
:thumbup:

Pa dobro ne moraju u rov. :skoljka:

:evil:
sumirprimus

#1590 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

muha_sa wrote:
poštujem
slusaj spanska musice, nema šen pen, nije ovo zajebancija, mira zadatak drz se zadatka...
ako ne mos javi se bozi za pilule ...
Zgoljo

#1591 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Zgoljo »

Laertes wrote:

Hvala,odgovor sam naravno znao i ranije ali nek forumska raja vidi ko im se prodaje pod sta i za sta.

Znaci ekskluzivno,tipkas sa veteranom odbranbeno-oslobodilackog rata.Jako dobro znam sta je rat,jednom sam stao u odbranu svega onoga sto je moje i sto jesam,stao bih uvijek kad god bi to moje bilo ugrozeno.

Izmedju ostalog,i zato vas prokuzim u sekundi jer znam u bobu kako disu patrioti ove zemlje i na kojem tacno mjestu pale alarm.
Last edited by Zgoljo on 11/01/2017 22:01, edited 1 time in total.
sumirprimus

#1592 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

Vizionar 1985 wrote:
sumirprimus wrote:o bem te crna.,sto si tako crn jel trolas? tita ti?
Ne trolam. Jbg depra. Ja bi jurisao. Kazem ne bi mi bilo mrsko.
druze idi onda u rs,mozda je prelazno pa nam se posreci
madner

#1593 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by madner »

Bice gusto, bice 0:2. :D
sumirprimus

#1594 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

madner wrote:Bice gusto, bice 0:2. :D
jebote dvica,ne zbijem li het trik i to ljevom desnom i glavom, napustam kormilo
Sanjarko

#1595 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Sanjarko »

sumirprimus wrote:
Vizionar 1985 wrote: Ne trolam. Jbg depra. Ja bi jurisao. Kazem ne bi mi bilo mrsko.
Pa preslo im je odavno, i na RS i Srb i Hr.
Jbg fukara, sta ces.

Malo izbora ima. Il krast, il rokat, il valjat, il harakiri, il kurvat, il drogirat, il pit... [nastavi niz].
A svi tonemo i tonemo, sve dublje i doblje, dok guzonjima se guzovi samo sire i sire.
emmir1

#1596 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by emmir1 »

Slušao sam sada Kolindu na HRT1

Sjajno je govorila, sa toliko opreznosti i osjećaja da ne bi povredila nekog kada je u pitanju radikalizacija, da zna da se država silno trudi da IZ se silno trudi da spriječi tu radikalizaciju, ali da je potreban dugoročan plan što je apsolutno u pravu.

Kao BIH je više podložna radikalizaciji zbog uticaja treći zemalja poput Srbije

Veliki dio svoje posjete u USA je govorila o BIH i potrebi da se zaštiti teritorijalni integritet BIH, veliku pažnju kao je dala sa svim sagovornicima BIH.

Hrvatska je potpisnica Deytonskog sporazuma i štitit će teritorijalni integritet BIH.

I još mnogo dobrih stvari je rekla i djelovala mi je zaista iskreno.

Bez obzira na dvoličnu Covicevu politiku, Bakir treba da jača saradnju sa Hrvatskom i da što prije organizuje susret u Zagrebu kako bi se relaksirala situacija
Matzan

#1597 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Matzan »

Jel' se postrojila 4. udarna minhenska?
madner

#1598 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by madner »

sumirprimus wrote:
madner wrote:Bice gusto, bice 0:2. :D
jebote dvica,ne zbijem li het trik i to ljevom desnom i glavom, napustam kormilo
Znaci da gadjas Banja Luku Zvornik i Pale? Jedino ako si u ovom artiljeriskom puku pri vrhu.

Sto bi moj dedo rekao, pogoditi protivnika sa 130mm nije lahko. :D
p206

#1599 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by p206 »

Vizionar 1985 wrote:
sumirprimus wrote:
Vizionar 1985 wrote: Ne trolam. Jbg depra. Ja bi jurisao. Kazem ne bi mi bilo mrsko.
Pa preslo im je odavno, i na RS i Srb i Hr.
Jbg fukara, sta ces.

Malo izbora ima. Il krast, il rokat, il valjat, il harakiri, il kurvat, il drogirat, il pit... [nastavi niz].
A svi tonemo i tonemo, sve dublje i doblje, dok guzonjima se guzovi samo sire i sire.
Ne bi samo takvi ratovali, a nažalost ima ih puno.
Evo ja imam solidan posao, ne puca me depresija i znam dobro šta je rat...al sutra kad bi bilo sranje bio bi prvi koji će braniti državu, ne što sam zaeban nego što bi mi doveli granicu na kilometar od kuće, a u takvom okruženju neću da mi djeca odrastaju. I ovakvih imaš koliko hoćeš.
sumirprimus

#1600 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

Matzan wrote:Jel' se postrojila 4. udarna minhenska?
nema potrebe...
imaljudstva i preko mejre...
fali opreme
Post Reply