Sta mislis je li bolja na rn3 SE ili na galaxy s4? Govorimo i o prednjoj i o zadnjojSONY_91 wrote: Pisao sam ranije o kameri na RN4 koji je skuplji uređaj još. Kamere su najlošija tačka na uređaju
Na rn3 je 16mp i 5mp a na S4 je 13mp i 2mp
Moderator: Benq
Sta mislis je li bolja na rn3 SE ili na galaxy s4? Govorimo i o prednjoj i o zadnjojSONY_91 wrote: Pisao sam ranije o kameri na RN4 koji je skuplji uređaj još. Kamere su najlošija tačka na uređaju
E to ti ne bi znao reći. Nisam imao ni jedan od ta dva uređaja.jahac96 wrote:Sta mislis je li bolja na rn3 SE ili na galaxy s4? Govorimo i o prednjoj i o zadnjojSONY_91 wrote: Pisao sam ranije o kameri na RN4 koji je skuplji uređaj još. Kamere su najlošija tačka na uređaju
Na rn3 je 16mp i 5mp a na S4 je 13mp i 2mp
Prodao sam S4 i doplatio da uzmem RN3 nadam se da nisam gresku napravio... hahaSONY_91 wrote:E to ti ne bi znao reći. Nisam imao ni jedan od ta dva uređaja.
Jesi li bar uzeo varijantu sa 3 GB rama. MIUI je baš zahtjevan što se RAM-a tičejahac96 wrote:Prodao sam S4 i doplatio da uzmem RN3 nadam se da nisam gresku napravio... hahaSONY_91 wrote:E to ti ne bi znao reći. Nisam imao ni jedan od ta dva uređaja.
Jesam uzeo sam 3GB rama i 32GB prostora 16mp kamera, to je ona globalna verzija sto je malo veca od ostalih 152 mm, samo sto sada ne mogu da nađem zastitno staklo za nju, nasao sam masku na ebayu srecomSONY_91 wrote:Jesi li bar uzeo varijantu sa 3 GB rama. MIUI je baš zahtjevan što se RAM-a tičejahac96 wrote:Prodao sam S4 i doplatio da uzmem RN3 nadam se da nisam gresku napravio... hahaSONY_91 wrote:E to ti ne bi znao reći. Nisam imao ni jedan od ta dva uređaja..
Oba RN3 su ista. Nema razlika u dimenzijama. I onaj sa MTK CPU i taj sa SD. Slobodno kupuj zaštitu kakvu hoćeš ako već ne dolazi u pakovanju.jahac96 wrote:Jesam uzeo sam 3GB rama i 32GB prostora 16mp kamera, to je ona globalna verzija sto je malo veca od ostalih 152 mm, samo sto sada ne mogu da nađem zastitno staklo za nju, nasao sam masku na ebayu srecom
Ima brate razlike eto pogledaj na Aliexpressu ima model redmi note 3 pro prime global edition special edition tako nesto...SONY_91 wrote:Oba RN3 su ista. Nema razlika u dimenzijama. I onaj sa MTK CPU i taj sa SD. Slobodno kupuj zaštitu kakvu hoćeš ako već ne dolazi u pakovanju.
Moja greška. Prvi put čujem za taj Special edition. Znao sam da su obje verzije i MTK i SD iste. Ali eto, ima i ta izgleda SEjahac96 wrote:Ima brate razlike eto pogledaj na Aliexpressu ima model redmi note 3 pro prime global edition special edition tako nesto...SONY_91 wrote:Oba RN3 su ista. Nema razlika u dimenzijama. I onaj sa MTK CPU i taj sa SD. Slobodno kupuj zaštitu kakvu hoćeš ako već ne dolazi u pakovanju.
Taj ima 3GB rama i 16mp kammeru i napravljen valjda za globalno trziste, i kada pogledas kod nekog od prodavaca pise dole posebno naglaseno da je veci 2,5mm od standardnog modela i da vecina maski na njega ne moze nego se moraju posebne uzimati![]()
![]()
EDIT : Evo ti i link kojeg sam ja narucio https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 00622.html
Vec si me bio prepao da nije rijec o nekoj kineskoj kopiji ili nesto slicnoSONY_91 wrote: Moja greška. Prvi put čujem za taj Special edition. Znao sam da su obje verzije i MTK i SD iste. Ali eto, ima i ta izgleda SE.
Odluči se za Note 4 pa ti ja prodam svojdeda_jr wrote:Planiram u IQ naruciti telefon. U opciji Redmi 3 Pro i Redmi 4 Prime.. Razlika u cijeni 10km (Redmi 4 skuplja).. Po uporedbi na papiru, bolja opcija Redmi 4 Prime... Interesuju me misljenja ljudi koji su imali priliku probati ove modele..
SONY_91 wrote: Odluči se za Note 4 pa ti ja prodam svoj.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ma Redmi Note 4 je kod mene. Ma, iskreno, očekivao sam više od samog telefona. Ali, možda sam samo imao visoka očekivanja. Inače sve ok s telefonom.deda_jr wrote:SONY_91 wrote: Odluči se za Note 4 pa ti ja prodam svoj.
Redmi 4 Prime? Samo me brine sto tako brzo nudia da ga se rijesis
E, da tek skontahSONY_91 wrote: Ma Redmi Note 4 je kod mene. Ma, iskreno, očekivao sam više od samog telefona. Ali, možda sam samo imao visoka očekivanja. Inače sve ok s telefonom.
kol'ko je $?SONY_91 wrote:Odluči se za Note 4 pa ti ja prodam svojdeda_jr wrote:Planiram u IQ naruciti telefon. U opciji Redmi 3 Pro i Redmi 4 Prime.. Razlika u cijeni 10km (Redmi 4 skuplja).. Po uporedbi na papiru, bolja opcija Redmi 4 Prime... Interesuju me misljenja ljudi koji su imali priliku probati ove modele...
SONY_91 wrote:Ma neće zapinjati, što se toga tiče ne brini. Dobro je optimizovan MIUI. Kvalitet same izrade je isto na dobrom nivuo. Jedina mana kod ove Redmi serije je izgleda lošija optika kod kamera. Senzor imaju dobar ali izgleda optika i ostalo nisu taj nivo.
Jel oneplus 3 zvijer kao sto se prica?valjuga wrote:Kao što reče kolega Konektovan,i meni je ova slika skroz korektna.Znači sad imam Oneplus3,prije njega lumia 1020,pa prije njega galaxy s4....
Ono slika super.I da dodam ja slike gledam na dell monitoru 22 inča tako da mi samsungov amoled ne može zaslijepit oči
Imaš temu o njemu al jest zvijer je ukratkojahac96 wrote:Jel oneplus 3 zvijer kao sto se prica?valjuga wrote:Kao što reče kolega Konektovan,i meni je ova slika skroz korektna.Znači sad imam Oneplus3,prije njega lumia 1020,pa prije njega galaxy s4....
Ono slika super.I da dodam ja slike gledam na dell monitoru 22 inča tako da mi samsungov amoled ne može zaslijepit oči
Vidjeh da si na toj temi pitao za dobar meteo app. Ja bih ti preporucio WeatherPro. Nije besplatna, ali mozes je naci na torrentu ili warrezeu. Po meni najljepsa i jos bitnije, tacna aplikacija sto se tice vremena.valjuga wrote:Imaš temu o njemu al jest zvijer je ukratkojahac96 wrote:Jel oneplus 3 zvijer kao sto se prica?valjuga wrote:Kao što reče kolega Konektovan,i meni je ova slika skroz korektna.Znači sad imam Oneplus3,prije njega lumia 1020,pa prije njega galaxy s4....
Skup sam. Tražim za korišten para za koje ima i novihpurgatorio wrote:kol'ko je $?
Samo jednom uradi zum pa pogledaj nivo 'šuma'.konektovan wrote:Meni je ova slika skroz korektna.
Ja ti drug kupim aplikaciju nije mi to problem,nego tražim neku lijepu app.irac300 wrote: Vidjeh da si na toj temi pitao za dobar meteo app. Ja bih ti preporucio WeatherPro. Nije besplatna, ali mozes je naci na torrentu ili warrezeu. Po meni najljepsa i jos bitnije, tacna aplikacija sto se tice vremena.