Cuj, na nas je red....Danguba wrote:Pa nema Sarajevo ''drugi sprat Hotela Tuzla''.
Alfons, na vas je red...i ne obrukajte nas.
kao, eto, mi do sada "s guicom u kraj", pa je red da se sad pokazemo.
Cuj, na nas je red....Danguba wrote:Pa nema Sarajevo ''drugi sprat Hotela Tuzla''.
Alfons Kauders wrote:Ovaaaaj...
A kako to da niko od tih vasih mudonja u Sarajevu nije reagovao na Ivanicevu prijetnju ratom, tj drugim poluvremenom kako se to u narodu kaze?
Haman cemo opet mi iz Tuzle morati pustiti Beslagica na njih![]()
Kako bilo, fino je vrijeme za vikendice i rostilja. Izgleda da ce uskoro biti vrijeme i za otkopavanje nekih sitnica oko vikendice... Kao sto rekoh, njima jednostavno nestaje opcija. Uskoro ce im rat biti jedina opcija, jedini nacin da pokusaju ostvariti svoje ciljeve...
Znam da zvuci suludo i da ce svi reci kako nikom nije do rata, da vise niko nema ni ljudi ni sredstava za rat, ali nikad ne zaboravite s kim imamo posla. Ako oni hoce rat, a izvjesno je da se sve otvorenije i zagovara ta opcija, mi se tu nista ne pitamo... Ali ne mozemo si priustiti luksuz nespremnosti.
Ako se u međuvremenu ne isele ...512MB wrote:Dok se vi dogovorite ko ce ga prvi pljunut, krajisnici ce stic do Bijeljine...
Tjesi se tjesi, rane su friske ljudima je voda do grla, racun je otvoren gore to se mora poravnat. Krajisnik ti nece ostat duzan. Peti korpus se i onda podosta napunio "iz vana"...VjecitiStudent wrote:Ako se u međuvremenu ne isele ...512MB wrote:Dok se vi dogovorite ko ce ga prvi pljunut, krajisnici ce stic do Bijeljine...
Ako zatreba bice ih vise nego sto mislimo.........jer ovo jebavanje na suho je narodu gore nego ono sto je bilo 100 xdesni wrote:Alfons Kauders wrote:Ovaaaaj...
A kako to da niko od tih vasih mudonja u Sarajevu nije reagovao na Ivanicevu prijetnju ratom, tj drugim poluvremenom kako se to u narodu kaze?
Haman cemo opet mi iz Tuzle morati pustiti Beslagica na njih![]()
Kako bilo, fino je vrijeme za vikendice i rostilja. Izgleda da ce uskoro biti vrijeme i za otkopavanje nekih sitnica oko vikendice... Kao sto rekoh, njima jednostavno nestaje opcija. Uskoro ce im rat biti jedina opcija, jedini nacin da pokusaju ostvariti svoje ciljeve...
Znam da zvuci suludo i da ce svi reci kako nikom nije do rata, da vise niko nema ni ljudi ni sredstava za rat, ali nikad ne zaboravite s kim imamo posla. Ako oni hoce rat, a izvjesno je da se sve otvorenije i zagovara ta opcija, mi se tu nista ne pitamo... Ali ne mozemo si priustiti luksuz nespremnosti.Ovako je to izgledalo 1992.godine
"Ne dolazi u obzir kakva Srboslavija" kaže Bešlagić nakon što mu je Pračer ponudio da Tuzla i okolne opštine proglase autonomiju u okviru Jugoslavije.
Eh da nam je sad jedan na čelu države ko Bešlagić sa ovog snimka.Nedostatak muda je već hronični problem bošnjačkih političara.
512MB wrote:Tjesi se tjesi, rane su friske ljudima je voda do grla, racun je otvoren gore to se mora poravnat. Krajisnik ti nece ostat duzan. Peti korpus se i onda podosta napunio "iz vana"...VjecitiStudent wrote:Ako se u međuvremenu ne isele ...512MB wrote:Dok se vi dogovorite ko ce ga prvi pljunut, krajisnici ce stic do Bijeljine...
Kakvo je raspoloženje, prvi će nastradati kojekakvi veladžići, galijaševići, lipovače ...512MB wrote:Tjesi se tjesi, rane su friske ljudima je voda do grla, racun je otvoren gore to se mora poravnat. Krajisnik ti nece ostat duzan. Peti korpus se i onda podosta napunio "iz vana"...VjecitiStudent wrote:Ako se u međuvremenu ne isele ...512MB wrote:Dok se vi dogovorite ko ce ga prvi pljunut, krajisnici ce stic do Bijeljine...
Rezultati izlaze 1.7.2016.sadie_forever wrote:mozel mi neko objasniti ,kakva je situacija? jel dogovoreno i kad izlaze rezultati,,,,nisam u toku
Zato cemo ih i vratiti odakle su i dosli... A oni ce vas odakle ste vi dosli...dijagnosticar wrote:Ne vjerujem da je veci led pogodio Tuzlu, nego kad su stigli "dolamo" i "goramo"....Danguba wrote:Pa nema Sarajevo ''drugi sprat Hotela Tuzla''.
Neka ih.....NASA adresa je Deutschland!
a s cim ima veze, zivota ti?madner wrote:Kakve to veze ima sa pravom svakog gradjana BiH da glasa?
Logika nula bodova.
ma djece traktorom preko drineAlfons Kauders wrote:Zato cemo ih i vratiti odakle su i dosli... A oni ce vas odakle ste vi dosli...dijagnosticar wrote:Ne vjerujem da je veci led pogodio Tuzlu, nego kad su stigli "dolamo" i "goramo"....Danguba wrote:Pa nema Sarajevo ''drugi sprat Hotela Tuzla''.
Neka ih.....NASA adresa je Deutschland!
Ha ja, i mirna Bosna![]()
Samo se vi kurcite i prijetite "drugim poluvremenom" a kad preplivate Drinu ima da bude jos 500 godina kmechanja...
Pa ko je napisao argumentaciju koja nema nikave veze sa logikom? Britanci imaju pravo glasa mada ne zive u Britaniji, pa shodno tome treba nekoga upisati na popisu?Lug wrote:a s cim ima veze, zivota ti?madner wrote:Kakve to veze ima sa pravom svakog gradjana BiH da glasa?
Logika nula bodova.
upravo sam htio napisat´da ti je logika nula, ali necu sad..
Amfibijski IMT?spreca wrote: ma djece traktorom preko drine![]()
![]()
![]()
Halile haj ga ti prvi zalilaj....Alfons Kauders wrote:Amfibijski IMT?spreca wrote: ma djece traktorom preko drine![]()
![]()
![]()
madner wrote:Britanci imaju pravo glasa mada ne zive u Britaniji, pa shodno tome treba nekoga upisati na popisu?
da te podsjetim.. mjesas glasanje sa popisom.madner wrote:Kakve to veze ima sa pravom svakog gradjana BiH da glasa?
Zagreb postavlja klipove u točkove...prog321 wrote:Blokiranje ulaska u EU bi se ionako dogodilo od strane srpskih delegata jer Beograd ne može dalje dok god mu Zagreb postavlja klipove u točkove.
Cestitke ivanicu zbog priblizavanja seobe bosanskohercegovacih Srba matici....Nadzorna_ploca wrote:Nije lako ovom Ivaniću. Prvo je tamo u svom kraju ilegala i margina, a uz to mora i ovdje da prdi i lakta se. Beli je pritisak jak mada odaje da se dobro bori.. Do kad..