Niti Silovanih paprikakafanski_covjek wrote:mislis, ode a sarme nije prob'osha_ba wrote: Ode a mlad![]()
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#1576 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- dale cooper
#1577 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jesu li čemu?sha_ba wrote:Niti Silovanih paprikakafanski_covjek wrote:mislis, ode a sarme nije prob'osha_ba wrote: Ode a mlad![]()
- Matzan
#1578 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zbog čega neke djevojke, pa i žene, forsiraju nošenje mini suknje?
Ako je svrha pokazati lijepe noge, mogu ih pokazati i u pantalonama, tajicama, nekoj suknji malo iznad koljena...
Neke će vjerovatno reći da se u miniću osjećaju udobnije, hm... kakva je to udobnost kad kod sjedanja mora duplo više paziti
da ne "uslika" nekog preko puta sebe? A zatim stalno namještanje i navlačenje te krpice kako se ne bi vidjele gaćice.
Dakle, šta je svrha, zbog koga ili čega neke baš forsiraju tu krpicu?
Ako je svrha pokazati lijepe noge, mogu ih pokazati i u pantalonama, tajicama, nekoj suknji malo iznad koljena...
Neke će vjerovatno reći da se u miniću osjećaju udobnije, hm... kakva je to udobnost kad kod sjedanja mora duplo više paziti
da ne "uslika" nekog preko puta sebe? A zatim stalno namještanje i navlačenje te krpice kako se ne bi vidjele gaćice.
- esmasaric
#1579 Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Coco Chanel je još davno napravila revoluciju sa malom crnom haljinom. I, iz nekog razloga, pravilo da skoro svaka žena mora imati malu crnu haljinu je i ostalo, za razliku od većine trendova.Matzan wrote:Zbog čega neke djevojke, pa i žene, forsiraju nošenje mini suknje?
Prije svega sa estetske strane, žene vole da pokažu sve oko čega se trude i ulože neko vrijeme. Ako već provedu sat vremena voskirajući noge, neće ih sigurno pokriti pantalonama jer pobogu, hoće da pokaže noge. Plus, fatalne žene su uvijek prikazane u haljinama, mini suknjama itd. Girl next door djevojke su u pantalonama. E ove prve su opasnije.
A sada, kao žena. Mini suknje ne posjedujem, imam par dugih majica ispod kojih obučem šorc. Djevojke ih većinom oblače da im noge budu što duže...a ako uzmeš u obzir da s tom suknjicom obično nosi cipele koje bole isto ko da hodaš po staklu i da nosi fejk trepavice s kojima se osjeća ko da joj stonoga gmiže po očima...navlačiti suknjicu i deverat s njom je najmanji problem.
Sada većinom mini suknje pokazuju neukusnost, i očajanje, ili tinejdžerke.
A s moje strane, jedino ako obučem haljinu dobija se dojam da imam obline i duge noge. Ovo za obline je važnije jer sam u pantalonama građena ko daska, dok suknja podigne određeni dio tjela jer je uzak materijal i raspoređen na manjem teritoriju. Isto važi i za tange.
-
sha_ba
#1580 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Niko se jos nije žaliodale cooper wrote:
Jesu li čemu?
- dale cooper
#1581 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
sha_ba wrote:Niko se jos nije žaliodale cooper wrote:
Jesu li čemu?
- djevojka bez imena
#1582 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da pokazemo noge,nego sta!
Cini mi se da se pitanje odnosi na one ultra mini suknje a takve nose vrlo mlade djevojke koje tek traze i odredjuju svoj stil.
Lijepa i pametno odabrana mini suknja, moze djelovati i sexy i odmjereno u isto vrijeme, samo treba znati
Cini mi se da se pitanje odnosi na one ultra mini suknje a takve nose vrlo mlade djevojke koje tek traze i odredjuju svoj stil.
Lijepa i pametno odabrana mini suknja, moze djelovati i sexy i odmjereno u isto vrijeme, samo treba znati
- Matzan
#1583 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
djevojka bez imena wrote:Da pokazemo noge,nego sta!![]()
Da, upravo mislim na te ultra mini ili kako ih neki nazivaju dopichnjak.
Tu su gaćice na izvol'te i ma koliko se čovjek trudio da to ignoriše, pogled refleksno i prečesto završi na njima.
Šta je to? Provokacija? Zavođenje? Neozbiljnost? Nepristojnost? ....?
- esmasaric
#1584 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
I vi muškarci morate svašta da gledate.
Slažem se, Monica Belluci u mini suknji i neka Nudžejma sa 15 godina čiji je uzor Stanija, Soraja u istoj mini suknji, nije isto.
Ali, da, žene vole pokazati atribute
Slažem se, Monica Belluci u mini suknji i neka Nudžejma sa 15 godina čiji je uzor Stanija, Soraja u istoj mini suknji, nije isto.
Ali, da, žene vole pokazati atribute
- esmasaric
#1585 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
To je neuksno.
jako jednostavno. Provokacija je svaka suknja iznad koljena na zgodnoj ženi, nije poenta pokazati gaće 
-
prog321
#1586 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
U mom selu kada zena obuce kratku suknjicu to je znak nama muskadima da je spremna za parenje.

- joske
#1587 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Last edited by joske on 04/11/2016 18:36, edited 1 time in total.
- mad_max_ba
#1588 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
DAJ BA JOSKE,
Ovo nešto premršavo tačno kontam da je okorjela narkomanka ili da joj nešto sa zdravljem nije u dure, u najmanju ruku na hemoterapijama da je,
ova sa druge slike je sasvim ok obučena.
Ovo nešto premršavo tačno kontam da je okorjela narkomanka ili da joj nešto sa zdravljem nije u dure, u najmanju ruku na hemoterapijama da je,
ova sa druge slike je sasvim ok obučena.
- joske
#1589 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
slazem se max ali evo male ispravke

- Matzan
#1590 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kiki-miki wrote:Muški više padaju na minjak.
A bome meni minjak dobro stoji and I feel sexy![]()
Vide li ti se gaćice kad nosiš mini?
- Matzan
#1591 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kiki-miki wrote:Matzan wrote:kiki-miki wrote:Muški više padaju na minjak.
To ne, samo none
Tako sam i mislio. Pristojna curica.
-
tiruri
#1592 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Koje poze izbjegavate a koje su najdraže ?Zašto svi preferiraju dogi ili misionarsku ?
- annoy
#1593 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ovaj clanak je jako gluptiruri wrote:Koje poze izbjegavate a koje su najdraže ?Zašto svi preferiraju dogi ili misionarsku ?
Preferencije seksualnih poza sigurno imaju donekle veze sa anatomijom spolnih organa ali ne vole sve zene isto
A doggy je odlicna poza ako se namjestis tako da ti nista ne udara u cerviks
Meni je najbolji osjecaj u misionarskoj
- supercali
#1594 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ma ja ti lezi a respo nek hobla jelannoy wrote:Ovaj clanak je jako gluptiruri wrote:Koje poze izbjegavate a koje su najdraže ?Zašto svi preferiraju dogi ili misionarsku ?
Preferencije seksualnih poza sigurno imaju donekle veze sa anatomijom spolnih organa ali ne vole sve zene isto
- Matzan
#1595 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
annoy wrote:Ovaj clanak je jako gluptiruri wrote:Koje poze izbjegavate a koje su najdraže ?Zašto svi preferiraju dogi ili misionarsku ?
Nema većeg užitka nego kad glavić laganini po cerviksu lupka.
Doggy style No.1
- joske
#1596 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
a ona ne nosi gacice zato kaze samo nonekiki-miki wrote:Matzan wrote:kiki-miki wrote:Muški više padaju na minjak.
To ne, samo none
- supercali
#1597 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kiki-miki kad su noge otvorene?
- Matzan
#1598 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ja vjerujem da je @kiki-miki pristojna djevojka, dovoljno zrela, lijepa i zgodna i sa dovoljno samopouzdanja da bi se služila nekakvim jeftinim trikovima kojim bi skrenula pažnju na sebe.
- pukepuke
#1599 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A otkud bi ti kao muško znao da nema većeg užitka nego kad glavić laganini po cerviksu lupka?Matzan wrote:Nema većeg užitka nego kad glavić laganini po cerviksu lupka.annoy wrote:Ovaj clanak je jako gluptiruri wrote:Koje poze izbjegavate a koje su najdraže ?Zašto svi preferiraju dogi ili misionarsku ?
Doggy style No.1
Potpisujem annoy i dodajem da je dobar osjećaj i kod cowgirl.
- joske
#1600 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ma kiki ima svoj stil
jednostavno je neodoljiva deckima
izgledom sarmom a osmjeh da ne pominjem tako sladak