Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hjoj ove inge i njenih komentara o nezakonitostima
pa najveća i prva nezakonitost je njeno djelovanje
briga o javnom zdravlju je pomnožena sa nulom od kada su se kriminalkuše uhvatile đukela
"Prema projektu koji nam je nakon nekog vremena dostavljen i u kojem nismo sudjelovali, a koji se odnosio na ispitivanje zdravlja pasa, mišljenje naših stručnjaka, kao i lokalnih stručnih saradnika bilo je da ispitivanje za većinu bolesti koje su tu bile navedene nije bilo u interesu ni zaštite javnog zdravlja niti dobrobiti samih pasa, te da nisu osnova za Član 14 o eutanaziji", naveli su iz Dogs Trusta za Radiosarajevo.ba, kao i da nemaju informaciju da li je to isti projekt koji provodi Vlada Kantona Sarajevo.
mišljenje vaših stručnjaka i lokalnih saradnika nije nikakvo mjerilo da se ne bi postupilo eutanaziranju
osim što je mjerilo za katastrofu koju ste izazvali svojim lopovlukom,trgovinom đukelama,i podmićivanju ovih hljebaroša u foteljama
bitange bezobrazne,znali ste se ušutiti kad je akcija počela,kuge jedne pokvarene
Ovi Dogtrustovci se ponasaju ko da su kerovi na referendumu dali njima prava da ih stite. Zasto bi uopce neko odgovarao dogtrustu i njihovim "ekspertima"
te Saving Suffering Strays - Sarajevo na čelu sa Malešević Milenom, koja je apsolutni rekorder po prijemu donacija preko youcaring.com u BiH za 2016.godinu sa prikupljenih više od 30.000 EUR za nepunih 8 mjeseci ove godine.
Žiro račun za pomoć
Mileni Malešević i životinjama:
BENEFICIARI BANK: RAIFFEISEN BANK DD
BOSNIA I HERCEGOVINA
SWIFT CODE: RZBABA2S
ADDRESS: ZMAJA OD BOSNE BB SARAJEVO BIH
IBAN CODE: BA391612000008067789
FULL BEN. NAME: MILENA MALESEVIC
ADDRESS: TRG SOLIDARNOSTI 39 SARAJEVO-NOVI GRAD
U Zenici djeluje Udruženje za spašavanje i zaštitu životinja ŠAPA Zenica koje za prikupljanje sredstava uglavnom koristi englesku verziju stranicehttps://www.facebook.com/SapaZenicaEnglishSupport/ .Youcaring.com rijetko koriste, pa su u 2016. godini preko tog servisa primili skromnih 3.300 EUR. U Sarajevu djeluje više aktivista pri čemu se ističu AWABosnia preko Facebook straniceAnimal Welfare Advocates for Bosnia i preko web stranicehttps://inmemoryofvucko.org/na kojoj građane i vlasti u BiH konstantno prikazuju u najgorem mogućem svjetlu, te Saving Suffering Strays – Sarajevo na čelu sa Malešević Milenom, koja je apsolutni rekorder po prijemu donacija preko youcaring.com u BiH za 2016.godinu sa prikupljenih više od 30.000 EUR za nepunih 8 mjeseci ove godine.Inače, u Sarajevu u ovoj godini preko youcaring.com sakupljeno je cca 75.000 EUR donacija, a u ostatku BiH cca 11.000 EUR.
Najgore sto smo postavljali ovdje o ovim ljudima jos prije 2-3 godine, al eto, tek sad sumnjivo postalo. Zaboravili su Fahrudina Cakija spomenuti, taj se nabrao donacija preko youcaring ko niko od njih, jedno vrijeme su mu blokirali racune, al su isle isplate preko drugih
"Prema projektu koji nam je nakon nekog vremena dostavljen i u kojem nismo sudjelovali, a koji se odnosio na ispitivanje zdravlja pasa, mišljenje naših stručnjaka, kao i lokalnih stručnih saradnika bilo je da ispitivanje za većinu bolesti koje su tu bile navedene nije bilo u interesu ni zaštite javnog zdravlja niti dobrobiti samih pasa, te da nisu osnova za Član 14 o eutanaziji", naveli su iz Dogs Trusta za Radiosarajevo.ba, kao i da nemaju informaciju da li je to isti projekt koji provodi Vlada Kantona Sarajevo.
Pa majku vam jebem ko ste vi da sudjelujete u "projektu" kojeg obavljaju neke katedre na fakultetu ili klinike..
Pa sta je ova stoka umislila sebi???
Pa majku vam jebem ko ste vi da sudjelujete u "projektu" kojeg obavljaju neke katedre na fakultetu ili klinike..
Pa sta je ova stoka umislila sebi???
bukvalno jedini nacin borbe protiv tih idiote jest pocet im pisat kazne za svaki vid "privatnog azila"
Ovo je protivno i nasem zakonu. Cak i kod nas je broj pasa u jednom stanu ogranicen, nisam tacno sigurna na koliko. Medjutim, da joj neko zove inspekciju nista se desit nece jer ce svi radije pustit da su kod nje u stanu nego da ih izbaci na ulicu ili da se ne daj Boze drzava mora pobrinuti za njih.
@Sarajmen
Kad se vec doticemo drugih problema kao vaznijih, hajmo onda 'vako... Znas li koliki je procenat nezaposlenih u nasoj drzavi? Znas li procenat koji zivi na rubu siromastva? Znas li procenat koji se uzima poreskim obveznicima od njihovog, cesto, krvavo i znojavo zaradjenog dinara?
Dakle, slazes se sa mnom da su ovo problemi koji su prioritetniji? Da nahranimo, koliko toliko, gladnih porodica, da se poveca djeciji doplatak, a po meni, trebalo bi uvesti i dozvoljen broj djece baziran na godisnjim primanjima. (Mozda nije humano, ali nije humano ni napravit 7 djece, a ni onom prvom nemas za hljeba. Ali, nije to tema emisije.)
Medjutim, prioritet je i da kad neko krene u prodavnicu, pjeske ili na biciklu, ima pravo da normalno prodje ulicom bez da zadobije fizicke povrede ili strah. Neku noc sam krenula do prodavnice i sklanjam se skroz na drugi kraj ulice, i kontam jebo majku dokle je doslo da ne smijem bez straha proci ulicom, u tom momentu dva "teleta" ustaju, pocinju da laju i krecu na mene. Nisam neko ko se boji pasa, odrasla sam s jednim, sad vlasnik drugog, obje rase povelike. Medjutim, kako su se u sekundi stvorili na metar i po od mene, vrisnula sam zovuci muza, tako da ni samu sebe nisam razumjela. Jezik mi se zapetljao od straha. To je valjda i njih preplasilo pa su ustuknuli nazad, dok se nisam malo pribrala i zauzela stav koji ih je otjerao. Ja sam barem 10. osoba koju su tako ako nista prepali u zadnjih mjesec dana. Niko ne smije proci na biciklu pored njih. Unistili su komsiji auto, koljuci se s coporom koji je valjda bio u potrazi za teritorijom.
I sad mi reci da je moj muz pogrijesio sto je ujutro zvao sinteraj.
Ne brini se, nisu dosli.
Nepass wrote:Svako jebeno pasce koje je bilo sklonjeno pred i tokom sff se vratilo na ulicu.
Sinoc u franjevackoj 6-7 pascadi sa svojim starim liderom. Ujedinjeni.
Pa to ih je sklonila ekipa , cim je prosao SFF, smanjene aktivnosti hvatanja pasa, eto njih vani.
I RESCUE DOGS EVERY DAY...GRABBING THEM FROM EMBRACE OF DEATH ..I NEED CONSTANT SUPPORT, PLEASE...ENORMOUS QUANTITY OF FOOD FOR OVER 250 DOGS... NEEDED..
Paypal: [email protected].
Nepass wrote:Svako jebeno pasce koje je bilo sklonjeno pred i tokom sff se vratilo na ulicu.
Sinoc u franjevackoj 6-7 pascadi sa svojim starim liderom. Ujedinjeni.
Pa to ih je sklonila ekipa , cim je prosao SFF, smanjene aktivnosti hvatanja pasa, eto njih vani.
I RESCUE DOGS EVERY DAY...GRABBING THEM FROM EMBRACE OF DEATH ..I NEED CONSTANT SUPPORT, PLEASE...ENORMOUS QUANTITY OF FOOD FOR OVER 250 DOGS... NEEDED..
Paypal: [email protected]...
ima treba vlastiti azil ... ne bi me cudilo da se nakaci na budzet da prima 150 km mjesecno po pascetu
Nakacila se na evropske budale koje joj uplacju lovu, to je sigurnije od penzije
koji bolesnici,cuj ti kletvi,djecu spominju,kažem ja ,bolesno
bolesnoo!!! Odmah policiju zvati i nek pisu kazne ovim bolesnicima, cuj ove koliko place i moli jebo li je on, ako ga toliko voli sto ga u te 3-4 godine koliko spominju da je na ulici nije usvojila ? joooj s kim mi zrak dijelimo !
koji bolesnici,cuj ti kletvi,djecu spominju,kažem ja ,bolesno
gledam video i ne mogu da vjerujem, pa kunem se da bi minimalno razbio mobitel ovom sto snima da mi ovako pocne proklinjat bilo koga od porodice, mogu mislit kako je tek kad imas djecu