hahahahahahahhahahahahahahahahhahaBuckethead wrote:Bata, supercali, heat, ing-ecc, Euridika, Ramzes, Nuovavita, ja, Blooeluna wrote:ko je sve na spisku??
javite kada i gdje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hahahahahahahhahahahahahahahahhahaBuckethead wrote:Bata, supercali, heat, ing-ecc, Euridika, Ramzes, Nuovavita, ja, Blooeluna wrote:ko je sve na spisku??
Zaboravio si Otta, Pukepuke i moju seku Jass_ (oni doduše rjeđe dođu).Buckethead wrote:Bata, supercali, heat, ing-ecc, Euridika, Ramzes, Nuovavita, ja, Blooeluna wrote:ko je sve na spisku??
A i prije ove isto dva mjeseca. ajd ako nista drzim kontinuitetTomahawk11 wrote:Sad se vise nema cime hvaliti![]()
![]()
Cuj dva mjeseca....kod mene je sve trajalo max mjesec...dok se nije pojavila ova koja me odvede i onom ciki sto se podapisuje
Euridika wrote:Zaboravio si Otta, Pukepuke i moju seku Jass_ (oni doduše rjeđe dođu).Buckethead wrote:Bata, supercali, heat, ing-ecc, Euridika, Ramzes, Nuovavita, ja, Blooeluna wrote:ko je sve na spisku??
Od kandidata imamo još Vjetropirku, Djevojku bez imena, esmusaric, sad Elunu i Oticonku.
I one što nas podržavaju izdaleka: Klixoris, Sherbett, Spreca, Barbadue...
Jbg ja ti govorio a ti zaljubljen nisi nista gledao jos se ljutio ovdjeBuckethead wrote:Nije remake, ali je vozdra. Dobro ti reče: "Čim sam te ja upoznao, nećeš duže od 2 mjeseca...!" Tako i bisupercali wrote:E jbg sada nemoj reci da je remake prosle price?Buckethead wrote:počinjem i ja ići na kafe jer sam single![]()
![]()
Sad budi zirant ko te jebe kad podpisujes u banci papireTomahawk11 wrote:Sad se vise nema cime hvaliti![]()
![]()
Cuj dva mjeseca....kod mene je sve trajalo max mjesec...dok se nije pojavila ova koja me odvede i onom ciki sto se podapisuje
O tom sutra... dosta po forumu...supercali wrote:Jbg ja ti govorio a ti zaljubljen nisi nista gledao jos se ljutio ovdjeBuckethead wrote:Nije remake, ali je vozdra. Dobro ti reče: "Čim sam te ja upoznao, nećeš duže od 2 mjeseca...!" Tako i bi![]()
![]()
_BataZiv_0809 wrote:Znaci sutra kafa, ko dolazi ?
supercali wrote: Jbg ja ti govorio a ti zaljubljen nisi nista gledao jos se ljutio ovdje
Sutra, standardno... Sad ćemo to iskoordinirati..._BataZiv_0809 wrote:Znaci sutra kafa, ko dolazi ?
Dobar si. Nekad sam cuo da veza koja prezivi prvi mjesec ima sanse za opstanak.Buckethead wrote:A i prije ove isto dva mjeseca. ajd ako nista drzim kontinuitetTomahawk11 wrote:Sad se vise nema cime hvaliti![]()
![]()
Cuj dva mjeseca....kod mene je sve trajalo max mjesec...dok se nije pojavila ova koja me odvede i onom ciki sto se podapisuje![]()
![]()
Može.Buckethead wrote:_BataZiv_0809 wrote:Znaci sutra kafa, ko dolazi ?dolazim, hoćemo do Tite?
Ehhh....dobro sisupercali wrote:Sad budi zirant ko te jebe kad podpisujes u banci papireTomahawk11 wrote:Sad se vise nema cime hvaliti![]()
![]()
_BataZiv_0809 wrote:Haj nemojte zachatavat, dok se ne dogovorimo.
Sutra Tito u 17:00, kome odgovara?
ne znam kad ću završiti sa obavezama sutra..... ako stignem možda naletim_BataZiv_0809 wrote:Haj nemojte zachatavat, dok se ne dogovorimo.
Bato, može i od 16 h (ko može prije...).eluna wrote:ne znam kad ću završiti sa obavezama sutra..... ako stignem možda naletim_BataZiv_0809 wrote:Haj nemojte zachatavat, dok se ne dogovorimo.
a ja imam ispit za koji ne znam koliko trajeEuridika wrote:Bato, može i od 16 h (ko može prije...).eluna wrote:ne znam kad ću završiti sa obavezama sutra..... ako stignem možda naletim_BataZiv_0809 wrote:Haj nemojte zachatavat, dok se ne dogovorimo.
Eluna, kafe traje po 2-3 sata minimalno... nekad znaju trajati i po 8 sati, najozbiljnije.
Ostaviću ti kontakt na PP, pa nas trzni kad završiš...eluna wrote:a ja imam ispit za koji ne znam koliko traje
hvalaEuridika wrote:Ostaviću ti kontakt na PP, pa nas trzni kad završiš...eluna wrote:a ja imam ispit za koji ne znam koliko traje
Naravno da će doći! Ok, onda ti javimo, tj. vidimo se ... positive thinking...eluna wrote:hvalaEuridika wrote:Ostaviću ti kontakt na PP, pa nas trzni kad završiš...eluna wrote:a ja imam ispit za koji ne znam koliko trajemože
mada ..... meni može i ramzes javiti ako bude dolazio .....
Dogovor je pao... samo da ne padne još štogod...Buckethead wrote:Znači pao je dogovor, ja sam do 4 na poslu, najdalje sam u Titi do 4:20 pola 5, sjedam i čekam, bujrum
šta očekujemo da padneEuridika wrote:Dogovor je pao... samo da ne padne još štogod...Buckethead wrote:Znači pao je dogovor, ja sam do 4 na poslu, najdalje sam u Titi do 4:20 pola 5, sjedam i čekam, bujrum![]()