Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Niste vi ovo dobro, ili sam ja pogresno skont'o.
Mozete birati ili duple gige, ili umanjenje racuna, ne oboje istovremeno.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
Pretplatnici paketa Extra S i Extra NET, uz zaključivanje ugovora na 24 mjeseca radi
kupovine uređaja iz asemblirane ponude, pored subvencije iz prethodnog stava ovog
člana, ostvaruju i popust od 20% na cijenu mjesečne naknade.
REDDEVILS wrote:Fino piše na tabeli uz potpis na dvije godine ostvaruje se popust i cijena za Extra net paket košta 17.50 KM i tu je uključeno 20 GB neta
ja potpisao na 2 god i pise mi 17.50 KM , 10 gb , evo ti iz prve ruke info
Ovi paketi već imaj usvoje cijene i Extra NET, 25 KM, . Sa ugovorom na 24 mjeseca je 17.50 uz isti saobraćaj, a ako se uzme veći saobraćaj dobije se dupli saobraćaj uz istu cijenu. Nije ni ovo loše. Dakle 100+100+10 GB za 17.50 KM uz potpis na 24 mjeseca. Jesam li u pravu?
REDDEVILS wrote:Fino piše na tabeli uz potpis na dvije godine ostvaruje se popust i cijena za Extra net paket košta 17.50 KM i tu je uključeno 20 GB neta
ja potpisao na 2 god i pise mi 17.50 KM , 10 gb , evo ti iz prve ruke info
Da tako sam ja dole i napisao al REDDEVILS se pravi pametan.
moke_31 wrote:Ovi paketi već imaj usvoje cijene i Extra NET, 25 KM, . Sa ugovorom na 24 mjeseca je 17.50 uz isti saobraćaj, a ako se uzme veći saobraćaj dobije se dupli saobraćaj uz istu cijenu. Nije ni ovo loše. Dakle 100+100+10 GB za 17.50 KM uz potpis na 24 mjeseca. Jesam li u pravu?
Isto kao sto je bilo sa proslom akcijom, ako sklopis ugovor ili da dobijes nizu cijenu ili duplo neta, tako da da, ako se potpise ugovor na 24 mjeseca moze se birati ili cijena 17,50 sa 100 minuta, 100 sms i 10 gb, ili cijena 25 sa 200 mintua, 200 sms i 20 gb
Arkec Zgotiva wrote:Isto kao sto je bilo sa proslom akcijom, ako sklopis ugovor ili da dobijes nizu cijenu ili duplo neta, tako da da, ako se potpise ugovor na 24 mjeseca moze se birati ili cijena 17,50 sa 100 minuta, 100 sms i 10 gb, ili cijena 25 sa 200 mintua, 200 sms i 20 gb
Koju god da uzmes varijantu to je nebo i zemlja kako je bilo do sada.....evo mozete malo uporedjivati sa Njemackom s tim da je tamo 5 G mreza. Medjutim sta je poenta 4G i 5G za obicne korisnike??? Jedino za igranje preko telefona a sve ostalo ide bez problem i na 3G
Mene vise raduje 4g signal u smislu kvaliteta signala, drugacije veze sa baznim stanicama, nego sama brzina. Brzina je svakako potreba, ali imaju i prece stvari.
febo_acm wrote:Mene vise raduje 4g signal u smislu kvaliteta signala, drugacije veze sa baznim stanicama, nego sama brzina. Brzina je svakako potreba, ali imaju i prece stvari.
Pa je, ping je opet katastrofa a jedino upload je pozeljno veci ko namjerava da radi neke live stream..full HD
escobar__ wrote:m:tel čini se nije lagao kad su rekli da su bili spremni još 2014. godine - likovi samo uključili bazne i završili posao.
Rade lagano i ovi iz Bhtelekom-a. Samo kiša ih zeza. Ne očekujte da ljudi u kabanicama se penju po repetitorima. Ovi iz m:tela, ili su to davno odradili? Ili su navukli kabanice?
Hahahahah koja sramota jebem ti Mtel u citavom gradu a BH Telecom tu i tamo!!! I onda se cude sto sve zivo ode od njih i sto pljuju po njima na sve strane!!! Oni izgleda da nikada u zivotu nisu culi za nesto sto se zove "strategija preduzeca" koju je Mtl vec davno implementiro i juce samo pritisnuo dugme!!! Klosari SDA-ovski!
fusion_ba wrote:Dobro vidjecemo situaciju 8.5.
Samo se nadam da nece biti ista stvar kao sa 3G, da je BHT dosta bolji u BL, a mtel u SA (zbog manje opterecenosti)