Popularne stvari koje ne kontam
- Ridjobrki
#1576 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Lik pliva uz vodu a goni ga kvalitet.
Cijela priča.
Cijela priča.
- Stoner
#1577 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bozo je za razliku od Fuada svoju gejstinu bolje upakovao i servirao gradskoj raji. Fuad je arogantan i nadobudan a nikad se nije ni rijesio onog imidza koji ga prati od pocetka karijere dok nismo vako bili progresivni.
- JThomas
#1578 Re: Popularne stvari koje ne kontam
slobodna ruko tržišta - božo zna pjevati. božo pjeva da se siječeš. a to što je peder mu je samo minus i otežavajuća okolnost kod 99% balkanaca.
- Banksy
#1579 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Valjda zato što nije njegova primarna odrednica, i što ih ima važnijih prije te,todd_smith wrote:
Samo sam komentarisao da mi nije jasna popularnost transeksualca u ovoj drzavi koji zapravo nije transseksualac ali jeste ali nije?
Božo je prije svega GLAS,
Pa drago i pošteno biće,
Onda Srbin, Ostali, štaveć, koji pjeva sevdalinku najljepše na svijetu,
Pa tek onda transovo i ono,
Prvo je najvažnije, drugo je jako važno, treće je zanimljivo, a to četvrto nekako i nije toliko bitno,
Ako i živimo kako kažeš ''u ovoj državi'', nakaradnoj i zaostaloj, pozitivne reakcije i emocije koje Božo bez izuzetka stvara kod svakoga ko ga čuje i vidi, jako ohrabruju.
Sretna sam zbog Bože koji je ostvario svoj san, još sretnija jer nam je omogućeno da uživamo u njegovom talentu, a najsretnija što ga Bosna prihvata, baš takvog kakav je. Veliko je to.
-
todd_smith
#1580 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa ocigledno da mu nije otezavajuca okolnostJThomas wrote:slobodna ruko tržišta - božo zna pjevati. božo pjeva da se siječeš. a to što je peder mu je samo minus i otežavajuća okolnost kod 99% balkanaca.
- JThomas
#1581 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jok eto olakšavajuća je. čovjek uspijeva usprkos tome, a ne zahvaljujući tome, jer znamo kakav pogled na LGBT ima 99% balkanaca.
- Stoner
#1582 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sve bi to bilo super kako ti pricas da Bozo u par mjeseci nije postao popularniji od samog sevdaha.JThomas wrote:slobodna ruko tržišta - božo zna pjevati. božo pjeva da se siječeš. a to što je peder mu je samo minus i otežavajuća okolnost kod 99% balkanaca.
Bozin fan je tacno odredjeni profil osobe, a ne neko ko je fasciniran sevdahom i interpretacijom istog.
- MedenoSrce
#1583 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bozo se ne definise
Bozo se voli
Bozo se voli
- Banksy
#1584 Re: Popularne stvari koje ne kontam
MedenoSrce wrote:Bozo se ne definise
Bozo se voli
- ultima_palabra
#1585 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To kao Željo?MedenoSrce wrote:Bozo se ne definise
Bozo se voli
- JThomas
#1586 Re: Popularne stvari koje ne kontam
slobodna tržišna kretanja.Stoner wrote:Sve bi to bilo super kako ti pricas da Bozo u par mjeseci nije postao popularniji od samog sevdaha.JThomas wrote:slobodna ruko tržišta - božo zna pjevati. božo pjeva da se siječeš. a to što je peder mu je samo minus i otežavajuća okolnost kod 99% balkanaca.
Bozin fan je tacno odredjeni profil osobe, a ne neko ko je fasciniran sevdahom i interpretacijom istog.
-
FreakyStyley
#1587 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kona__ wrote:ja ne kontam čemu degradiranje degutantnim avatarima, i potkači li se šta tim loženjem
- Stoner
#1588 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tako je.JThomas wrote:
slobodna tržišna kretanja.
Samo sto je do ambalaze a ne do proizvoda.
- ultima_palabra
#1589 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bravo.Stoner wrote:Tako je.JThomas wrote:
Uskoro očekujem da se mesari, pekari i ćevabdžije počnu oblačiti u žensku odjeću kako bi povećali promet.
- MedenoSrce
#1590 Re: Popularne stvari koje ne kontam
necemo sada pretjerivatiultima_palabra wrote: To kao Željo?
postoje gradacije ljubavi
Nema veze sa ambalazom ti kojisuzanemas
ja se oblacim kao muskarac al niko da mi poveca platu
-
todd_smith
#1591 Re: Popularne stvari koje ne kontam
aj ne kakiteBanksy wrote:MedenoSrce wrote:Bozo se ne definise
Bozo se voli
lik je pjevac i nista vise, nije sveto bice, odvadite malo
- JThomas
#1592 Re: Popularne stvari koje ne kontam
što deen u 15 godina "karijere" nema nastupa k'o božo u zadnjih 6 mjeseci? ustvari osim eurosonga nema nijedan. a imao je sve što pare mogu kupiti za početak, dok je ovaj sa vrećom došao iz foče, u skladu sa prezimenom.Stoner wrote:Tako je.JThomas wrote:
ne'š se ti od ekonomije 'leba najesti...
- Stoner
#1593 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jes kad bi mesari i pekari imali scenski nastup, publiku i bili zabavljaci.ultima_palabra wrote:Bravo.Stoner wrote:Tako je.JThomas wrote:
Uskoro očekujem da se mesari, pekari i ćevabdžije počnu oblačiti u žensku odjeću kako bi povećali promet.
-
todd_smith
#1594 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa evo niko u ovoj temi ne pljuje njega zbog njegove seksualne orijentacije, niti sam ikada cuo da se protestuje protiv njegovog koncerta niti da je njega neko licno fizicki napao....o cemu je rijec onda?JThomas wrote:jok eto olakšavajuća je. čovjek uspijeva usprkos tome, a ne zahvaljujući tome, jer znamo kakav pogled na LGBT ima 99% balkanaca.
- Stoner
#1595 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Stani, nigdje ja nisam rekao da Vreco ne valja. Naprotiv, i ja mislim da je odlican pjevac. Poenta je u tome sto ga slusaju ljudi koji ne znaju dva izvodjaca sevdaha niti ih takva muzika interesuje.JThomas wrote:što deen u 15 godina "karijere" nema nastupa k'o božo u zadnjih 6 mjeseci? ustvari osim eurosonga nema nijedan. a imao je sve što pare mogu kupiti za početak, dok je ovaj sa vrećom došao iz foče, u skladu sa prezimenom.Stoner wrote:Tako je.JThomas wrote:
ne'š se ti od ekonomije 'leba najesti...
- JThomas
#1596 Re: Popularne stvari koje ne kontam
znači ako te fizički ne napadam ili ne protestujem sa transparentima protiv tebe, ja sam "za" tebe i podržavam te? nema ništa između umlaćivanja pajserom i podrške?todd_smith wrote:pa evo niko u ovoj temi ne pljuje njega zbog njegove seksualne orijentacije, niti sam ikada cuo da se protestuje protiv njegovog koncerta niti da je njega neko licno fizicki napao....o cemu je rijec onda?JThomas wrote:jok eto olakšavajuća je. čovjek uspijeva usprkos tome, a ne zahvaljujući tome, jer znamo kakav pogled na LGBT ima 99% balkanaca.
da se ne pravimo blesavi.
- Ridjobrki
#1597 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa jbg, nekom karijera, nekom penziono...
-
sumirprimus
#1598 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zabrinjavajuci trend na domacoj estradnoj sceni odjeljak sevdah... 
- ultima_palabra
#1599 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma dobro, ti ciljaš na neku hipster podskupinu koja nazor gotivi sve što je cool i neobično. Postoje takvi, ali su ograničeni na 3-4 kafane na relaciji Čaršija-M.dvor. Ne može se od takvih niko hljeba najesti.todd_smith wrote:pa evo niko u ovoj temi ne pljuje njega zbog njegove seksualne orijentacije, niti sam ikada cuo da se protestuje protiv njegovog koncerta niti da je njega neko licno fizicki napao....o cemu je rijec onda?JThomas wrote:jok eto olakšavajuća je. čovjek uspijeva usprkos tome, a ne zahvaljujući tome, jer znamo kakav pogled na LGBT ima 99% balkanaca.
-
todd_smith
#1600 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ko o tome prica?JThomas wrote:znači ako te fizički ne napadam ili ne protestujem sa transparentima protiv tebe, ja sam "za" tebe i podržavam te? nema ništa između umlaćivanja pajserom i podrške?todd_smith wrote:pa evo niko u ovoj temi ne pljuje njega zbog njegove seksualne orijentacije, niti sam ikada cuo da se protestuje protiv njegovog koncerta niti da je njega neko licno fizicki napao....o cemu je rijec onda?JThomas wrote:jok eto olakšavajuća je. čovjek uspijeva usprkos tome, a ne zahvaljujući tome, jer znamo kakav pogled na LGBT ima 99% balkanaca.
da se ne pravimo blesavi.
Kazes da se mora "boriti" protiv 99% balkanaca, a ja ti dajem jasne primjere sta tih 99% balkanaca UVIJEK rade kada je u pitanju pederluk, a njemu to niko nije ni rekao, kamoli uradio tako da ne znam da li se bori on protiv toga koliko ti pokusavas prezentovati
evo u ovoj temi nema jedan komentar da je lik peder ili transeksualac u negativnom kontekstu ili da neko pljuje njega direktno zbog njegove seksualne orijentacije
ne kazem da nema toga kod nas, nego samo kazem da ja nisam vidio to 99% koje ti spominjes
Uostalom da ih ima, ne bi lik bio toliko popularan koliko jeste