Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HAVANA wrote:
Vidi se da sam se zenio prije haman 20 godina.Nista ja ovo ne znam sta je.
Moja je imala tregerslus sto je kupila u italiji 87-me, a ja sestrine farmerke,malo kratke,al dobre,501.Djecu napravili na krevetu od 12 maraka,nikad bolje nisam spavo neg u njemu.O sexu da ne gocvorim.
HAVANA wrote:
Vidi se da sam se zenio prije haman 20 godina.Nista ja ovo ne znam sta je.
Moja je imala tregerslus sto je kupila u italiji 87-me, a ja sestrine farmerke,malo kratke,al dobre,501.Djecu napravili na krevetu od 12 maraka,nikad bolje nisam spavo neg u njemu.O sexu da ne gocvorim.
Samo ako zna napraviti savrsenu krompirusu moze se udat'. Da je jufka providna kad je razvije, krompir ne renda nego sjecka u identicne kockice i da je naravno biberli, polivena domacim kajmakom i mlijekom.
Leo_alfa wrote:Samo ako zna napraviti savrsenu krompirusu moze se udat'. Da je jufka providna kad je razvije, krompir ne renda nego sjecka u identicne kockice i da je naravno biberli, polivena domacim kajmakom i mlijekom.
Leo_alfa wrote:Samo ako zna napraviti savrsenu krompirusu moze se udat'. Da je jufka providna kad je razvije, krompir ne renda nego sjecka u identicne kockice i da je naravno biberli, polivena domacim kajmakom i mlijekom.
TO MAJSTORE!
Sad ce vam reci da ste slabi muskarci, bez karaktera, trunke samopouzdanja... zato sto trazite zenu poslusnicu, domacicu i koja ce vam praviti tako komplikovanu pitu
Last edited by klixoris on 27/07/2015 13:48, edited 1 time in total.
TO MAJSTORE!
Pa ne moze ljubav na gladan stomak nikako, a bez ljubavi svaki brak je propao .
TO MAJSTORE!
Pa ne moze ljubav na gladan stomak nikako, a bez ljubavi svaki brak je propao .
Ama ništa bez krompiruše .... pa se nakašikaš dobro i onda kad mladu pričepiš ima da škripi k'o suh basamak
TO MAJSTORE!
Sad ce vam reci da ste slabi muskarci, bez karaktera, trunke samopouzdanja... zato sto trazite zenu poslusnicu, domacicu i koja ce vam praviti tako komplikovanu pitu
Ma to su sve zlobnici...
Jos da je fino savije u kovrce, ma milina.