johntra wrote:
pretresaj šta god želiš, znam da nikad neću biti u kategoriji levata...ako si se ti u tome pronašao, do tebe je, jbga...a i ovo propast možeš komotno mačku o rep objesiti...
Osim ta 2 fakta koja preskaces koja i dalje za tvoju teoriju o levatima ostaju neobjasnjiva crna rupa, ne treba veliko pretresanje, te su stvari odavno poznate. Redovno ti i tebi slicni imate problem sa levatima tj sa kupcima, njihovim karakternim i soc. osobinama, a ne autima, a gotovo nikad obratno - sto je lako objasnjivo. Da li je uzrok takvog stanja licna inferiornost u odnosu na okolinu ili to sto cijela autoindustrija u koju si zaljubljen spala na manje modela od jedne npr. Skode ili Opela, toliko BTW o kacenju propati o rep, ne bih da ulazim. Za razliku od "pametnih" analizatora ja se nikad necu baviti fenomenom zasto niko od onih koji tvrde da su mogli, a nisu htjeli dati 15k KM za precjenjenog njemca nego su za 10k KM kupili jednako starog i kvalitetnog talijana nije mogao da objasni zasto onda nisu kupili novijeg i boljeg talijana za 15k KM.
To sto ti znas jesi li levat ili nisi je apsolutno i nebitno i nerelevantno, jer sto se mene tice to jednako moze biti samo jadni izgovor nekog koji bi to zelio, a ne moze. U tvom svijetu levata i "pametnih" sve se moze svesti na zseljacku nejednacinu, levat uvijek moze postati pametan, za razlikom kesa u dzepu, to obratno - jako tesko. Ko je tu ko zakljuci sam...