wannabe_ultra wrote:House wrote:Strava u Vogošći
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kliziste ... /140515150
Moderator: anex
wannabe_ultra wrote:House wrote:Strava u Vogošći
victom wrote:i mene ovo zanimavictom wrote:Hoćel biti školske nastave u SA kantonu sutra u petak ?
jel ovo oni ozbiljno?Imajući u vidu sve navedeno, smatramo da je stanje brane jezera Modrac, odnosno da je sigurnost brane jezera Modrac ugrožena.
ama tako je u svakoj drzavi; jednostavno opostoji kultura pripremljenostialmir1977 wrote:Pa naravno da se kupuje voda u ogromnim količinama na Floridi kad vas uragani rokaju 5 puta godišnje..Googlerica wrote:
ovdje postoji prirpema za samospasavanje,vodje imaju brojeve i stranice,sto treba u raditi ako se desi vanredno stanje
kod mene se obavezno kupuje voda u ogromnim kolicinama,npr, na FL svi imaju skladista hrane za vanredno stanje tokom cijele godine
Kakve su reakcije bile nakon Katrine? Isto ko ovdje se pljuvalo po vladi i ovom ili onom.
Mi imamo ovdje prirodnu katastrofu koja, hvala Bogu, još nije odnijela nijedan život, a ljudi kake iz toplih domova ko da je 5000 poginulih, a niko prstom nije maknuo.
P308 wrote:victom wrote:i mene ovo zanimavictom wrote:Hoćel biti školske nastave u SA kantonu sutra u petak ?![]()
sam si sebe citirao
direktoriii, čujte glas naroda.. ne igrajte se sa dječjim životima...P308 wrote:Nema zvanicne obustave nastave, osim ukoliko direktori skola licno ne odluce drugacije.victom wrote:Hoćel biti školske nastave u SA kantonu sutra u petak ?
I ako neko ima vise informacija o Olovuveze s vezom wrote:mozel malo vise info?House wrote:Strava u Vogošći
Herr Flick kako je u Doboju?
najlakše je palamuditi ispred tastaturedog_killer wrote:Bojim se da ce pola toga zavrsiti gdje ne treba.deexter wrote:moje drustvo i ja (desetak nas ima), svako ce dati po 5-10 maraka pa cemo uzeti neke osnovne namirnice i dati u ono udruzenje pa nek oni proslijedjuju... koliko god uhar... raja organizujte se... pokazite da smo ljudi![]()
P308 wrote:victom wrote:i mene ovo zanimavictom wrote:Hoćel biti školske nastave u SA kantonu sutra u petak ?![]()
sam si sebe citirao
ja ne vjerujemP308 wrote:victom wrote:i mene ovo zanimavictom wrote:Hoćel biti školske nastave u SA kantonu sutra u petak ?![]()
sam si sebe citirao
odgovorio ti je čovjek gore... direktor odlučujevictom wrote:i mene ovo zanimavictom wrote:Hoćel biti školske nastave u SA kantonu sutra u petak ?
Ma ja ne bih pustio moju djecu u školu na ovome kijametu...victom wrote:direktoriii, čujte glas naroda.. ne igrajte se sa dječjim životima...P308 wrote:Nema zvanicne obustave nastave, osim ukoliko direktori skola licno ne odluce drugacije.victom wrote:Hoćel biti školske nastave u SA kantonu sutra u petak ?
Ja sam u Istocnom Doboju FBIHveze s vezom wrote:mozel malo vise info?House wrote:Strava u Vogošći
Herr Flick kako je u Doboju?
Ako brana popusti, biće mnogo mrtvih. Dali su upozorenja da je sigurnost brane ugrožena, da li se vrši evakuacija stanovništva u neposrednoj blizini brane i na putu te moguće bujice? Znaju li ljudi koji tamo žive šta činiti u ovakvim okolnostima?StupskaBitanga wrote:jel ovo oni ozbiljno?Imajući u vidu sve navedeno, smatramo da je stanje brane jezera Modrac, odnosno da je sigurnost brane jezera Modrac ugrožena.![]()
![]()
Ovo ide u rang vjerovali ili ne...victom wrote:i mene ovo zanimavictom wrote:Hoćel biti školske nastave u SA kantonu sutra u petak ?