Smijeh2015 wrote:nal26exp ako misliš na osvježavanje taskova kada uđeš u njih onda nemaš problema
Desilo mi se par puta da mogu da radim u 2 taska istovremeno, pa sam zato pitao.
newlevel, proveravaš li da li imas zadataka? Udješ u Tasks---Complete Tasks. Meni je tu ponudilo učlanjenje u crowdflower platformu preko koje se rade zadaci. Inače, treba ti 5 jobs (različitih zadataka, tj. zadataka čiji naziv može biti isti,ali imaju drugačiji ID), 100 test pitanja (svaki Job ima taskove, a svaki task ima jedno ili više test pitanja koja se računaju) i preciznost preko 70%. Samo ih pažljivo radi na početku, jer na početku nije bitno da li ćeš dobiti 0,5$ ili 1$, bitno je da ih koliko-toliko dobro radiš, da te ne bi prerano izbacili sa taska, i da bi imao bolju preciznost, kako bi brže dobio level. Meni su se prvi taskovi pojavili trećeg dana u večernjim satima, a 6-og sam već imao level 1 i 2. Za tih 5 dana sam zaradio oko 1-1,5$, tako da to stvarno nije bitno koliko ćeš tad zaraditi. Bitno je da dobiješ levele. Za 21 dan rada sa levelima (računam samo one dane kada sam radio) sam uzeo oko 55$ (računajući i bonuse, nagradne igre), a ovo mi je prvi mesec kako radim.
Crowdflower elite nisam isprobao, a što se Clixsense-a i Neobux-a tiče, tu su negde (ako uzmeš premium članstvo na Clixsense-u,koje samo sebe isplati), samo je Neobux za koju nijansu isplatljiviji. Ima i Clixsense svojih caka, mislim da je bolji ako imaš referale, jer nemaš ograničenje u broju referala, a drugo, možeš da zarađuješ ne samo od svojih referala, nego i od referala tvojih referala ako isu uzeli premijum članstvo, i sve tako do 8. nivoa. Da su nam dostupne Offers i Surveys kao u zapadnim zemljama, mislim da bi Clixsense bio isplatljiviji.
P.S. Ovo je i ohrabrenje za početnike, nije samo direktan odgovor tebi