True detective
Moderator: _BataZiv_0809
- Diwan
#1576 Re: True detective
Jel svake večeri idu po dvije epizode ili ...
-
kakavdanakneiskustvu
#1577 Re: True detective
To bi bilo previše za ocekivati
-
RasAlGhul
#1579 Re: True detective
Nije kao prva sezona, ali je bolja od druge naravno 
- Pitarrr82
#1580 Re: True detective
malo je
kad onako salta godine a ti jos prespavas koji minut... 
- Point.
#1581 Re: True detective
Odlična epizoda. Ima vibre prve sezone. Izašli i prijevodi za DEUTCHLAND 83. Happy days! 
- bunk
#1583 Re: True detective
Prvu sam pogledao.
Odlicna,atmosfera poput prve sezone.
Odlicna,atmosfera poput prve sezone.
-
channel10
#1584 Re: True detective
Kad bi mogla biti repriza te dvije epizode?
- video
#1585 Re: True detective
Da se rasciste napokon neke stvari. Sta je ovdje spojlanje?
Spojlati se, po meni, moze film ili serija ako je radjena po nekoj knjizi. Posto toga u ovome nema, onda se MOZE komentarisati sta je bilo u ove dvije serije i to nisu spojleri vec komentari i pitanja o seriji. Onaj ko nije gledao iste neka se prikljuci na temu poslije gledanja! Ako dodje prije i procita - biT se po onoj djoletovoj, jebes ga sam iskO, sto je navracO u disko!
Ha ja!
DakleN, sumljiv mi je onaj rodjak od one plavke(majka nestale djece)jer je imao onu rupu u zidu sto gleda na djevojcicinu sobu+ sto je (izgleda) i spavao sa tom istom plavkom
Spojlati se, po meni, moze film ili serija ako je radjena po nekoj knjizi. Posto toga u ovome nema, onda se MOZE komentarisati sta je bilo u ove dvije serije i to nisu spojleri vec komentari i pitanja o seriji. Onaj ko nije gledao iste neka se prikljuci na temu poslije gledanja! Ako dodje prije i procita - biT se po onoj djoletovoj, jebes ga sam iskO, sto je navracO u disko!
Ha ja!
DakleN, sumljiv mi je onaj rodjak od one plavke(majka nestale djece)jer je imao onu rupu u zidu sto gleda na djevojcicinu sobu+ sto je (izgleda) i spavao sa tom istom plavkom
- Jack Be Nimble
#1586 Re: True detective
To bi mi bilo baš bezveze ako je on ikako upetljan u ovaj slučaj. Sa druge strane ubica u prve dvije sezone se pojavio u drugoj i trećoj epizodi, ali nije bilo toliko očigledno. Barem ne u prvoj, većina raje je skuzila lika sa kamerom u drugoj sezoni da je ubica.video wrote:Da se rasciste napokon neke stvari. Sta je ovdje spojlanje?
Ha ja!
Ako jeste njen brat onda to više nije true detective nego law and order gdje se skonta u roku 30 min koje i šta je. I meni je bio sumljiv, pomislio da radi sa onom trojicom iz bube pa kradu djecu za neke druge ljude.
- video
#1587 Re: True detective
Ma garant je umjesan nesto sa rodjakinjom jer joj je brak od tog vremena u rasulu.
A u najavi za trecu ep. Ima scena kako onaj indijanac/otpad man bjezi/trci putem kO lud.
Mozda su njega optuzili navratnanos?
Mada onaj mali rece da su u onoj noci vjestica maloj prisle dvije maskirane osobe, i pricale nesto za njom a mala imala one slamnate lutke.
A u najavi za trecu ep. Ima scena kako onaj indijanac/otpad man bjezi/trci putem kO lud.
Mozda su njega optuzili navratnanos?
Mada onaj mali rece da su u onoj noci vjestica maloj prisle dvije maskirane osobe, i pricale nesto za njom a mala imala one slamnate lutke.
Last edited by video on 16/01/2019 09:45, edited 1 time in total.
- Pitarrr82
#1588 Re: True detective
Pitanje je i sto je mala ziva, ako jeste kao sto se misli...
- Point.
#1589 Re: True detective
Bilo bi previše očigledno da je rođak od matere umiješan, mislim sa nas malo lože sa onom rupom u zidu da bi se sumnjalo u njega. Tipična priča, nastran malo al nije ubica djece. I ovaj crnja detektiv mi je malo sumnjiv, ima i on svojih buba, jel on ono ima početak Alzheimera.
- karanana
#1590 Re: True detective
odma crnjo kriv laziali.
pa zar nije sjedio i cugo i puco u pacove sa onim drugim kad se nestanak djece dogodio?
pa zar nije sjedio i cugo i puco u pacove sa onim drugim kad se nestanak djece dogodio?
- Jack Be Nimble
#1591 Re: True detective
Ko kaze da je crnac kriv?karanana wrote:odma crnjo kriv laziali.
- karanana
#1592 Re: True detective
pa laziali kaze da mu je crnja sumnjiv.Jack Be Nimble wrote:Ko kaze da je crnac kriv?karanana wrote:odma crnjo kriv laziali.
doduse ko zna. mozda ju je on naso zivu i onda je uzeo sebi, mada ne vidim logiku tude.
- He1972
#1593 Re: True detective
sumNJiv av av grrrrrrrJack Be Nimble wrote:To bi mi bilo baš bezveze ako je on ikako upetljan u ovaj slučaj. Sa druge strane ubica u prve dvije sezone se pojavio u drugoj i trećoj epizodi, ali nije bilo toliko očigledno. Barem ne u prvoj, većina raje je skuzila lika sa kamerom u drugoj sezoni da je ubica.video wrote:Da se rasciste napokon neke stvari. Sta je ovdje spojlanje?
Ha ja!
Ako jeste njen brat onda to više nije true detective nego law and order gdje se skonta u roku 30 min koje i šta je. I meni je bio sumljiv, pomislio da radi sa onom trojicom iz bube pa kradu djecu za neke druge ljude.
- He1972
#1594 Re: True detective
bit će da je mehaničar k'o što neko reče 
-
channel10
#1595 Re: True detective
Za pola sata repriza prve dvije epizode pa ko nije gledao...
- Point.
#1596 Re: True detective
Ponašam se kao detektiv, svi su mi sumnjivi. Crnac definitivno ima svojih buba, šta mu je bilo sa ženom, zašto mu je sin onako ko potišten i zašto kćerka odbija da mu dođe u posjet, u vremenu kada je starac? Ne mora značiti da ih je on ubio ali možda ima neke veze sa njim, kada je pratio trag onih lutaka rekao je "imam osjećaj kao da me navode". Nadam se da će se priča malo proširiti i na njegovog partnera, da ne bude samo sidekick u seriji.karanana wrote:pa laziali kaze da mu je crnja sumnjiv.Jack Be Nimble wrote:Ko kaze da je crnac kriv?karanana wrote:odma crnjo kriv laziali.
doduse ko zna. mozda ju je on naso zivu i onda je uzeo sebi, mada ne vidim logiku tude.
- DeNiro
#1597 Re: True detective
channel10 wrote:Za pola sata repriza prve dvije epizode pa ko nije gledao...
- DeNiro
#1598 Re: True detective
meni je sumLjiva novinarka koja intervjuise .. da li bi ona mogla biti nestala djevojcica ..
- Jack Be Nimble
#1599 Re: True detective
Mlada u licu. Dzulija bi imala oko 45 gidina 2015.DeNiro wrote:meni je sumLjiva novinarka koja intervjuise .. da li bi ona mogla biti nestala djevojcica ..
- dale cooper
#1600 Re: True detective
Solidan start. I priča i atmosfera su ovaj put pogođene. Ali je odličan u glavnoj ulozi, Dorff više nego dobra podrška. Možda izgleda kao da žele
da prekopiraju prvu sezonu, ali čini se da ima elemenata za nešto drugačiju priču.
da prekopiraju prvu sezonu, ali čini se da ima elemenata za nešto drugačiju priču.