Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Partizzanka wrote:odakle vam svima ovi kodovi za popust ???
i odakle nekima ovi rabati ????
meni dolazi posiljka danas
Vidim da ti niko ne odgovara, pa haj evo ja cu...
I ti imas kod za popust, dobijes ga ha prvi put obavis kupovinu... taj kod ti moze iskoristiti neko ko prvi put narucuje sa iherba, ima popust od 5$ od odnosno 10$ (valjda si i ti prilikom prve narudzbe iskoristila neciji kod??)... a tebi je interesantno da uzme bas tvoj kod jer onda na taj nacin skupljas rewards... evo procitaj ovdje:
Partizzanka wrote:pa stavila sam jednom jedan kod prvi put kad sam narucivala
ali nisam nasla nikakve druge kodove pri drugim narudzbama
partizanko bona, imas samo jedan jedini kod, to je tvoj i taj stavljas, kontas? ... svi uvijek stavljaju isti kod, svak ima svoj kod...
jedno je kod koji si ukucala pri prvoj narudzbi da bi dobila popust (neciji kod) a drugo je kod koji je ti je dodijelio iherb... taj je tvoj i taj treba da reklamiras i stavljas svuda ne bi li ga neko iskoristio, i na taj nacin tebi obezbjedio rewards....
kontam naruciti ovaj royal jelly ili propolis za jacanje imuniteta. ima li neko prijedlog? u obzir dolaze i ostali preprati, a i kombinacije. nisam jos narucivao pa da probam....
Kurjakk wrote:kontam naruciti ovaj royal jelly ili propolis za jacanje imuniteta. ima li neko prijedlog? u obzir dolaze i ostali preprati, a i kombinacije. nisam jos narucivao pa da probam....
Ja sam sad naručila Solgarov beta glukan za jacanje imuniteta, jer sam ga pila i ranije i to je meni nešto najefikasnije sto sam probala. Nakon jedne ture beta glukana, C vitamina i tableta brokolija godinu i pol dana nisam kihnula
Ovo mi je prvi put da narucujem preko iHerba, ranije sam kupovala kod nas i pazi ovo - teglica dostatna za jedan mjesec kosta 60 KM, a na iHerbu 10 dolara
Kurjakk wrote:kontam naruciti ovaj royal jelly ili propolis za jacanje imuniteta. ima li neko prijedlog? u obzir dolaze i ostali preprati, a i kombinacije. nisam jos narucivao pa da probam....
Ja sam sad naručila Solgarov beta glukan za jacanje imuniteta, jer sam ga pila i ranije i to je meni nešto najefikasnije sto sam probala. Nakon jedne ture beta glukana, C vitamina i tableta brokolija godinu i pol dana nisam kihnula
Ovo mi je prvi put da narucujem preko iHerba, ranije sam kupovala kod nas i pazi ovo - teglica dostatna za jedan mjesec kosta 60 KM, a na iHerbu 10 dolara
Kod nas je Solgar uzasno daleko najskuplji, nego ono sto mene buni kad je rijec o skoro svim preparatima je omjer pakovanja. Recimo, u USA je pakovanje 10 dolara, a kod nas 30-40, ali kod njih pise da je doziranje 2-3 times daily. To sam primjetila na nekim Natural wealth, iako mi se cini da je isti omjer i pakovanje...Mada nisam imala identicnu kutiju pa da uporedim i generalno, kod amerikanaca je sve BIG pack..a kod nas max 30 kapsula..
Imam jedno i pitanje i žao mi je što ponavljam ako je negdje već pitano. Čitala sam donekle, ali nemam snage za 70 stranica .
Pošto je limit 50 km ako želim proći bez carine, a vidjela sam da ne moram slati na svoju adresu već mogu na više - sad me zanima da li na paketu piše pošiljalac? Tj. ako pošaljem tri narudžbe do 50 km na tri različite adresem mogu li na carini znati da sve pripada jednoj osobi?
Violet Love wrote:Imam jedno i pitanje i žao mi je što ponavljam ako je negdje već pitano. Čitala sam donekle, ali nemam snage za 70 stranica .
Pošto je limit 50 km ako želim proći bez carine, a vidjela sam da ne moram slati na svoju adresu već mogu na više - sad me zanima da li na paketu piše pošiljalac? Tj. ako pošaljem tri narudžbe do 50 km na tri različite adresem mogu li na carini znati da sve pripada jednoj osobi?
Ne mogu, slobodno naruči, i ja sam već tako radio jer sam jednom nadrljao zbog 2 paketa koja su stigla istovremeno, ukupno 50KM više sam morao platiti.
Također sam počesto znao naručiti i preko 50KM i nisu carinili, ali ipak pazim da se većinom zadržim na 35 dolara plus šiping.
Ako je prva narudžba slobodno se posluži mojim kodom HLP701 kako bi dobila pofin popust a ja zaradio koji fening
Violet Love wrote:Imam jedno i pitanje i žao mi je što ponavljam ako je negdje već pitano. Čitala sam donekle, ali nemam snage za 70 stranica .
Ne mogu, slobodno naruči, i ja sam već tako radio jer sam jednom nadrljao zbog 2 paketa koja su stigla istovremeno, ukupno 50KM više sam morao platiti.
Također sam počesto znao naručiti i preko 50KM i nisu carinili, ali ipak pazim da se većinom zadržim na 35 dolara plus šiping.
Ako je prva narudžba slobodno se posluži mojim kodom HLP701 kako bi dobila pofin popust a ja zaradio koji fening
E super, hvala na odgovoru, naručiću u toku ove sedmice i iskoristim kod