Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Lucas Leiva
#1576 Re: Liverpool FC
Ja sam vidio ovaj Liverpool jos dok je Hodzson bio u njemu! Toliko sam bio vizijom ispred svih. Nisu me ozbiljno shvatili. LONG LIVE KING KENNY! Poceli smo lov na titulu!
- Gandalf
#1577 Re: Liverpool FC
Ja još kontam da sanjam
Do jučer na svom terenu nismo mogli dat' gola Boltonima, WBA i sličnim ekipicama a sad 'ladno trpaju 3,4,5 golova po utakmici, svakom timu po zasluzi 
- Topla voda
#1578 Re: Liverpool FC
steta..onakav siti u ligu prvaka sparam poola,stvarno...steta 
-
LongDong
#1579 Re: Liverpool FC
Jel' mi se čini da su ovi proigrali ne samo kako je novi trener stig'o, već i kako nema dugogodišnjeg kapitena?
- vaučer
#1580 Re: Liverpool FC
http://www.youtube.com/watch?v=5e9nnAKy ... r_embedded
Maxi, Maxi Rodriguez runs down the wing for me...
Maxi, Maxi Rodriguez runs down the wing for me...
- simonese
-
Mustang1
#1582 Re: Liverpool FC
Cini mi se da se previse pise o veznjacima i to onim koji su vise ofanzivni ...ali bi trebalo dovest jos kakvog stopera i beka ali za klupe i koji ce biti zamjena juniorima koji igraju fantasticno ..njih ne dirati
- ratata
- Gandalf
#1584 Re: Liverpool FC
Sada i mi imamo svog Škota u borbi za titulu 
- johntra
#1585 Re: Liverpool FC
Naš Škot je bolji, bar je kao igrač osvojio sve što se moglo osvojiti...
Šta je sa pričom oko dolaska Ashley Younga?
Šta je sa pričom oko dolaska Ashley Younga?
- BHF_Manijak
#1586 Re: Liverpool FC
Za mustuluka si sto jest jest...ratata wrote:mislim da će vaučer biti presretan![]()
http://www.fudbalizacija.com/index.php? ... =1&lang=hr
- vaučer
#1587 Re: Liverpool FC
Mislim da će Ashley biti jedna od prvih kupovina, očito je Kennyu zapeo za oko.
Mislim da ima boljih za te novce ali ajde, veliko poboljšanje na krilima u odnosu na sadašnji užas.
Mislim da ima boljih za te novce ali ajde, veliko poboljšanje na krilima u odnosu na sadašnji užas.
- BHF_Manijak
#1588 Re: Liverpool FC
Bolja je sigurno opcija od Marina, po meni bi bilo to bcanje 10mil eura ukoliko se Marin dovede, jer mislim da je i suvise nejak za engleske lige!
Sasvim sigurno da je krilni igrac potreban jer se bezze na toj poziciji forsira Meireles, kojem to nije prirodna pozicija, tako da bi dovodjenjem nekog kvalitetnog krila Meireles mogao biti vracen u sredinu terena sa Leivom odnosno sa Stevie g-om!
Sasvim sigurno da je krilni igrac potreban jer se bezze na toj poziciji forsira Meireles, kojem to nije prirodna pozicija, tako da bi dovodjenjem nekog kvalitetnog krila Meireles mogao biti vracen u sredinu terena sa Leivom odnosno sa Stevie g-om!
- fosil
#1589 Re: Liverpool FC
Kakav Marin u Engleskoj, pojeli bi ga u prvih 15 min. Bild baca bombe kao i obicno.
- Obuca9
#1590 Re: Liverpool FC
Zar se nije tako i za Modrića govorilo?fosil wrote:Kakav Marin u Engleskoj, pojeli bi ga u prvih 15 min. Bild baca bombe kao i obicno.
- fosil
#1591 Re: Liverpool FC
Zivi bili pa vidjeli...hz__semir wrote:Zar se nije tako i za Modrića govorilo?fosil wrote:Kakav Marin u Engleskoj, pojeli bi ga u prvih 15 min. Bild baca bombe kao i obicno.
- horion_bosona
#1592 Re: Liverpool FC
Dalglish je Liverpool-ov talisman, tako da sam ubijedjen da ce se u ove naredne tri sezone titula vratiti na Anfield Road.
Po mom skromnom sudu Kennyeve mete predstojeceg prelaznog roka trebali bi biti Leighton Baines, Ryan Shawcross, Ashley Young i jos jedan defanzivni vezni, jer Meireles je sjajan ali daleko je bolji ka naprijed tako da bi u slucaju dovodjenja DM Leiva ispao iz prvih 11.
Danasnja tekme ce biti vise nego dobra, prognoza rezultata 3:1
Po mom skromnom sudu Kennyeve mete predstojeceg prelaznog roka trebali bi biti Leighton Baines, Ryan Shawcross, Ashley Young i jos jedan defanzivni vezni, jer Meireles je sjajan ali daleko je bolji ka naprijed tako da bi u slucaju dovodjenja DM Leiva ispao iz prvih 11.
Danasnja tekme ce biti vise nego dobra, prognoza rezultata 3:1
- vaučer
#1593 Re: Liverpool FC
Ja bi radije Enriquea nego Bainesa, Young može biti izuzetan za Liverpool, s tim se slažem.
- horion_bosona
#1594 Re: Liverpool FC
ok, svejedno su male sanse da Baines dodje bas iz Evertona, mada je meni on dobar igrac jos kad je igrao za U21 Engleske
ono sto je jasno da su neophodni lijevi bek, stoper (jer ni Agger ni Skrtel ne uljevaju povjerenje), jedan u sredini mjesto Leive i jos kvalitetan igrac kao alternacija u napadu...ne sumnjam da ce tim biti prilicno jaci na ljeto
ono sto je jasno da su neophodni lijevi bek, stoper (jer ni Agger ni Skrtel ne uljevaju povjerenje), jedan u sredini mjesto Leive i jos kvalitetan igrac kao alternacija u napadu...ne sumnjam da ce tim biti prilicno jaci na ljeto
- horion_bosona
#1595 Re: Liverpool FC
gol primljen prakticno iz niceg, frljav sut v.d.Vaarta desnom nogom i definitivno kriva procjena i reakcija Reine, steta kod one akcije sto je mali Spearing lose sutao, kao i prilicno los sut Carrolla glavom unutar peterca...
definitvno bolji ali treba samo prvi ugurat, drugi pada sam...
definitvno bolji ali treba samo prvi ugurat, drugi pada sam...
- vaučer
#1596 Re: Liverpool FC
Po meni je Lucas opravdan prvotimac, njemu u sredini treba upariti dvojicu, jednog defanzivnijeg kakvog sad igra Spearing, ali da ima bolje oko za razigravanje i jednog kreativnijeg orjentiranog prema naprijed a to su ili Gerrard ili Meireles. Agger je odličan ali je previše ozljeđen i ne možeš računati na njeg a u odbrani je dosta bitno da stoperski par igra stalno zajedno. Spominje se Cahil iz Boltona ali nisam ga puno gledao. Lijevog beka mi u biti nemamo, Konchesky je govno, Aurelio stalno na lječenju a Robinsonu je 17 godina.
Mislim da su prioriteti lijevi bek, krilni napadač i centralni vezni defanzivac u drugom redu važnosti centralni odbrambeni, zamjenski napadač i još jedno krilo.
Prodati treba Colea, Jovanovića, Koncheskog, Poulsena, Kyrgiakosa, El Zhara, Degena, Aquilania, Ayalu, Ngoga, Insuu.
Ima tu profita bar za pokriti dvije pozicije. Nagodinu promovirati iz mladih Susoa, Sterlinga, Wisdoma a Pacheca na posudbu negdje u Premiership.
Bit će zanimljivo ljeto to nema sumnje.
Btw meni se ne sviđa kad Carroll igra odmah mu frljacaju duge. Jebi to, igraj po zemlji kako treba.
Mislim da su prioriteti lijevi bek, krilni napadač i centralni vezni defanzivac u drugom redu važnosti centralni odbrambeni, zamjenski napadač i još jedno krilo.
Prodati treba Colea, Jovanovića, Koncheskog, Poulsena, Kyrgiakosa, El Zhara, Degena, Aquilania, Ayalu, Ngoga, Insuu.
Ima tu profita bar za pokriti dvije pozicije. Nagodinu promovirati iz mladih Susoa, Sterlinga, Wisdoma a Pacheca na posudbu negdje u Premiership.
Bit će zanimljivo ljeto to nema sumnje.
Btw meni se ne sviđa kad Carroll igra odmah mu frljacaju duge. Jebi to, igraj po zemlji kako treba.
- horion_bosona
#1597 Re: Liverpool FC
**bem li ti nanu naninu sudija Webb, niti je bio faul (rame o rame) niti unutar 16...

- vaučer
#1598 Re: Liverpool FC
Ovo Samo Howard Webb može svirati Liverpoolu i nijedan drugi sudac nikom više nikad, smješno 
- horion_bosona
#1599 Re: Liverpool FC
slazem se s tobom oko prodaje imenovanih igraca i promovisanja mladih...
a sto se tice Leive imam dosta radikalan stav
jer po meni je on jedan od rijetkih Brazilaca koji ne zna igrat lopte, slicno misljenje imam i za Kuyta, iako moram priznat da je odigro daleko iznad svojih mogucnosti ove utakmice od kada se vratio Kenny. Jednostavno i jedan i drugi su limitirani pogotovo Kuyt koji nema fizicke predispozicije za moderni fudbal.
danas se osjeti itekako nedostatak Meirelesa, nema kreivnosti...
a sto se tice Leive imam dosta radikalan stav
danas se osjeti itekako nedostatak Meirelesa, nema kreivnosti...
- Edin H.
#1600 Re: Liverpool FC
Ovoga Carolla se treba cim prije kotarisati, frajer realno ne vrijedi vise od £100.000