Qler wrote:Bodkin wrote:
viber i whatsapp kur** ne valjaju. stopaju drama i kasne sa push-om i to podosta. da ne kazem koliko se sporo pale.
mailovi ne rade odlicno jer kad god proslijedim mail koji ima preko 60 karaktera u naslovu, telefon poludi i ubaci neko kodiranje u mail cime ga doslovno napravi necitljivim. problem je u exchange app-u koji se koristi kod synca sa gmail-om
facebook app je isto smece. da ne kazem kako nema 2 remindera za kalendar. kako mozes staviti sat ranije pa 18 sati. wtf

kako je isti zvuk za muziku i za zvono pa moram redovno smanjivati i pojacavati. kako ne mogu sa jednim klikom ubaciti nesto u kalendar ako je neki napisao datum i vrijeme u mailu. nema lock screen-a. siny muzike je ocajan. trebam drzati cijeli jebeni folder samo za nokia muziku kako bih znao sta sam dodao sta nisam. a tek brisanje..
ima puno problema. bolje ti je da se fokusiras na pozitivne stvari telefona nego da ubjedjujes ljude kako neke stvari rade, a u stvari ne rade
Meni viber i whatsapp ne kasne sekunde, znaci cim mi neko posalje poruku, meni javi push da imam novu poruku. Ili ako me zove neko, odmah zvoni viber ili skype. DOduse meni je mobile data upaljen non stop... Kod mailova, bukvalno nikakvih problema nemam. Facebook, ja sam zadovoljan, koristio sam na andoridima, na ios-u nesto nisam, ali ako nije bolji od andorid verzije, nije ni losiji sigurno.
Ovo sa kalendarom ne kontam? Kako nema dva remindera? Kako nema lock screen-a? Nego kako zoves onaj lock screen? Oko muzike se nisam bakcao, kopirao par izvodjaca koje slusam, i to je to. Svira kad pritisnem play

i meni uglavnom rade viber i whatsapp ali desavalo mi se da kasne. i znas sta je onda problem, nikad nisam siguran da li je nesto proslo ili je zapelo

i meni data radi redovno.i to sam po tvom savjetu

stavio ovaj H+
fejs mogu porediti sa ios-ovim i fakat ne mogu u istu recenicu. .
a kalendar, pa npr dodas nesto u kalendar i mozes staviti samo jedan reminder za taj dogadjaj. a i taj jedan imas mogucnost 1 sat i onda 18 sati prije. glupo totalno.fali mi i pregled cijele sedmice. i jos nesto, posalje mi neko mail gdje pise tipa utorak, 15.12.2013 u 10 pm. na iosu samo kliknem na to i napravi mi unos u kalendaru. ovdje ne moze.koristim dosta kalendar pa mi je ovo bitno.. a mislio sam vertical lock (jel se tako zove). da se ne okrece kad okrenes telefon
a mail, guglao sam moj problem. kad god proslijedis ili odgovoris na mail koji nije na eng i koji u nazivu poruke ima preko islim 25 karaktera, on ubaci u mail neko kodiranje. doslovno mail izgleda kao neki virus...zato moram sad kad god odgovaram promijeniti subject sto nekad nije prakticno
mislim treba se fokusirati na dobre strane telefona, a ne ubjedjivati ljude kako sve radi savrseno. meni je npr u city lens vrh kad okrenes telefon i on ti upali kameru i okolo tebe sve restorane, hotele, barove..i to zajedno sa ocjenama.odlicna stvar. xbox music mi je dobra aplikacija jer u historiji ima sve, cak i ako koristis neke aplikacije za podcasts ili youtube preglede. sve tu mozes naci sto si pogledao