Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

Opetja033

#1576 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Opetja033 »

Plavih_11 wrote:
Jack Be Nimble wrote:Ma bod ko kuca, ovi bi lagano mogli iz kornera nam uvaliti. Al bice, uce neka nasa frljoka
Jack Be Nimble wrote:Ovo ce biti ko Barca, posjed 90% a nigdje gola :-x
mleetavi wrote:i ja odigram hendikep na maHmurne levate
dinty2 wrote:ibiševića otjerat iz repke
vejza00 wrote:11 karina
popokatepetl_com wrote:Joj krampi sta sve nece fulati. Ne igramo bogzna kako daj boze da pobjedimo, onaj Salihovic ne zna centrirati svaku prebaci sesnaesterac a nekad i teren.

Medunjanin presmijesan igrac...
Platformas wrote:Bez Misketa smo goli kurac.
Artest wrote:Ibisevic je definicija kloca.

Zasto igramo s cetvoricom pozadi, dragi pape? Stavi Stevicu u vezu, izbaci Saliha. Mujdza, Spaha i Zukan su dovoljni pozadi.

Klocinjo Ibisevic nece dati gola ako ga ne posluzis na tacni...Jebes mi sve ako je ista bolji od Adilovica. O Husejinovicu da ne govorim.

Jebala vas euforija u supak...I ko vise i ovog krestala forsira...Pun mi ga je
Partijaner wrote:I ovaj Marijan sere, razbicemo ih, uvalicemo im petardu, ponizava Latviju a mogli nam ga suknuti, odvadi malo jbt.
gorgonzola wrote:Misimovic je tito u ovoj tepki. Bez njega smo rinaka.
Utakmica se igra 90 minuta, pa se nakon zavrsetka komentarise sve. Bravo forumski strucnjaci ... :thumbup:

Ovo treba na svakoj stranici postirati ponovo da se vidi sva kolicina limitiranosti, da se vidi koji ljudi veze nemaju sa fudbalom pa da se samim tim mogu staviti i na ignore kako bi barem svoji oci zastitili od mucenja pri citanju vanserijskih gluposti i nebuloza. :thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1577 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

svaka čast na presjeku :thumbup:
Pismonosa

#1578 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Pismonosa »

Opetja033 wrote:
Plavih_11 wrote:
Jack Be Nimble wrote:Ma bod ko kuca, ovi bi lagano mogli iz kornera nam uvaliti. Al bice, uce neka nasa frljoka
Jack Be Nimble wrote:Ovo ce biti ko Barca, posjed 90% a nigdje gola :-x
mleetavi wrote:i ja odigram hendikep na maHmurne levate
dinty2 wrote:ibiševića otjerat iz repke
vejza00 wrote:11 karina
popokatepetl_com wrote:Joj krampi sta sve nece fulati. Ne igramo bogzna kako daj boze da pobjedimo, onaj Salihovic ne zna centrirati svaku prebaci sesnaesterac a nekad i teren.

Medunjanin presmijesan igrac...
Platformas wrote:Bez Misketa smo goli kurac.
Artest wrote:Ibisevic je definicija kloca.

Zasto igramo s cetvoricom pozadi, dragi pape? Stavi Stevicu u vezu, izbaci Saliha. Mujdza, Spaha i Zukan su dovoljni pozadi.

Klocinjo Ibisevic nece dati gola ako ga ne posluzis na tacni...Jebes mi sve ako je ista bolji od Adilovica. O Husejinovicu da ne govorim.

Jebala vas euforija u supak...I ko vise i ovog krestala forsira...Pun mi ga je
Partijaner wrote:I ovaj Marijan sere, razbicemo ih, uvalicemo im petardu, ponizava Latviju a mogli nam ga suknuti, odvadi malo jbt.
gorgonzola wrote:Misimovic je tito u ovoj tepki. Bez njega smo rinaka.
Utakmica se igra 90 minuta, pa se nakon zavrsetka komentarise sve. Bravo forumski strucnjaci ... :thumbup:

Ovo treba na svakoj stranici postirati ponovo da se vidi sva kolicina limitiranosti, da se vidi koji ljudi veze nemaju sa fudbalom pa da se samim tim mogu staviti i na ignore kako bi barem svoji oci zastitili od mucenja pri citanju vanserijskih gluposti i nebuloza. :thumbup:
Ima tu par regularnih forumaša što kritikuju iz najboljih namjera, malo nekad popizde i to. Ali ima brate i konstantnih seratora i mrzitelja, ko da ih je pandurevićka dojila :D
Mustang1

#1579 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Mustang1 »

Nekim ljudima je malo i to sto smo najvise golova zabili u kvalifikacijama .. Skoro najmanje i primili .. Imamo dva najbolja strijelca u vrhu .. Imamo najmanje kartona .. Po svemu dominiramo a neki opet seru o tome kako nismo kvalitetni i slicno .. Covjece svi igraci nam igraju u vrhunskim timovima .. Imamo 3-4 koja igraju u boljim timovima nego ostali i oni uvijek mogu istupiti i napraviti razliku .. Kao sinoc Lulic sto je zabio isti go kao i Romi .. Ne mozes reci da je slucajnost dva puta .. Covjek prati igru i donosi razliku .. Mujdza nije nista manje zasluzan
Sherlock_Holmes

#1580 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Sherlock_Holmes »

Jučer je izgledalo da su se igrači Latvije već na početku pomirili sa porazom, vjerovatno su i povrede imale uticaja na njih.
Prevelik respekt su pokazali prema nama i odigrali najlošiju tekmu koju sam ja gledao od strane jedne fudbalske ekipe ove sezone.
Ali dobro je to, ipak znači da smo neko i nešto na fubalskom nebu :mrgreen:

Razlika u kvaliteti je očigledna, usudio bih se reći da smo duplo kvalitetniji na svakoj poziciji, a ako tome dodamo i da su naši navijači napravili domaću atmosferu, onda je sve više manje jasno.
Naša odbrana je odigrala bez greške, Begović bez posla, nezapažen.

Jedina zamjerka je ta što nije bilo malo više lopti u prostor i slabo kretanje Edina i Vede, te forsiranje centaršuteva koji su bili loši. Valjda je jasno da Salihović ne može igrati na beku, jer on ima dobar centaršut samo ako lopta miruje.
Ovo sve se odnosi na prvo poluvrijeme, drugo je bilo super odigrano.

Sve u svemu prezadovoljan sam, 3 boda, prvi na tabeli, plus 5 gol razlika :-D
salle_eh1986

#1581 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by salle_eh1986 »

Kako Marijan reče, da smo mi u situaciji da gubimo 5-0 stajali bi na terenu. Latvijci su i pored očajnog rezultata opet igrali koliko su mogli, maksimalno, tako da ta priča da su se pomirili sa porazom i prije meča ne pije vode
juventus

#1582 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by juventus »

Ovaj forum je nadaleko poznat po brojnim "stručnjacima" kojima je jedna utakmica (u ovom slučaju pola utakmice) dovoljna da pljuju po svemu živom i mrtvom. Bio to Ibišević, Sušić ili cijela reprezentacija, njima nije bitno, samo nek se pljuje i nek se na taj način vlastiti kompleksi liječe.

A onda kad ih navedeni demantuju, sakriju se po mjesec dana u rupe i čekaju slijedeću priliku. Koliko su jadni, opet se pokazalo, ne vrijedi im više davati značaja.
Infaze Studio

#1583 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Infaze Studio »

Sherlock_Holmes wrote:Jučer je izgledalo da su se igrači Latvije već na početku pomirili sa porazom, vjerovatno su i povrede imale uticaja na njih.
Prevelik respekt su pokazali prema nama i odigrali najlošiju tekmu koju sam ja gledao od strane jedne fudbalske ekipe ove sezone.

Razlika u kvaliteti je očigledna, usudio bih se reći da smo duplo kvalitetniji na svakoj poziciji, a ako tome dodamo i da su naši navijači napravili domaću atmosferu, onda je sve više manje jasno.

Jedina zamjerka je ta što nije bilo malo više lopti u prostor i slabo kretanje Edina i Vede, te forsiranje centaršuteva koji su bili loši. Valjda je jasno da Salihović ne može igrati na beku, jer on ima dobar centaršut samo ako lopta miruje.

Nikakve razlike u igri u 1. i 2. poluvremenu, samo sto je u drugom uslo 5 komada...Moglo je i u 1. uci najmanje 3. U onakvoj utakmici ne mozes reci da je bila taktika drugacija u 1. i 2. poluvremenu. U 2. ni sa centra se nije krenulo, a oni vec svi u svojih 16, a tako isto i na pocetku tekme...utakmica je bila cudna, k'o trening. Medjutim, to ne umanjuje nasu moc ni u jednom trenutku. K'o sto ti rece, pokazuje da mnoge ekipe strahuju od nas, a i to je trebalo nekako postici. A onako ganjati i stiskati do zadnje minute je zahvaljujuci jednom covjeku.... :thumbup:
RAhimic pokazao da ova reprezentacija jos najmanje 30 godina nece imati igraca ni slicnog njemu na toj poziciji. Covjek igra sa mozgom, lakocom i talentom 90%, a snagom i kondicijom 10%. Zato jos i igra. Ono je milina gledati. Onakvi igraci jednostavno ne mogu biti nervozni i podbaciti na bilo kojoj utakmici. To je tip igraca koji jednostavno uziva u svakoj utakmici.
horion_bosona

#1584 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by horion_bosona »

evo pjesma za Marijana :mrgreen:

zna dici zivac sa nepotrebnom statistikom, al kad se prepusti utakmici onda biseri sipaju
Infaze Studio

#1585 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Infaze Studio »

horion_bosona wrote:evo pjesma za Marijana :mrgreen:

zna dici zivac sa nepotrebnom statistikom, al kad se prepusti utakmici onda biseri sipaju
Haha..jeste, jeste..Spominj'o je..
A kad poce: "Psihoanaliza..Zigmund Frojd..itd.." :lol: :lol: :lol:
Sherlock_Holmes

#1586 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Infaze Studio wrote:
Sherlock_Holmes wrote:Jučer je izgledalo da su se igrači Latvije već na početku pomirili sa porazom, vjerovatno su i povrede imale uticaja na njih.

Nikakve razlike u igri u 1. i 2. poluvremenu, samo sto je u drugom uslo 5 komada...Moglo je i u 1. uci najmanje 3. U onakvoj utakmici ne mozes reci da je bila taktika drugacija u 1. i 2. poluvremenu. U 2. ni sa centra se nije krenulo, a oni vec svi u svojih 16, a tako isto i na pocetku tekme...utakmica je bila cudna, k'o trening. Medjutim, to ne umanjuje nasu moc ni u jednom trenutku. K'o sto ti rece, pokazuje da mnoge ekipe strahuju od nas, a i to je trebalo nekako postici. A onako ganjati i stiskati do zadnje minute je zahvaljujuci jednom covjeku.... :thumbup:
RAhimic pokazao da ova reprezentacija jos najmanje 30 godina nece imati igraca ni slicnog njemu na toj poziciji. Covjek igra sa mozgom, lakocom i talentom 90%, a snagom i kondicijom 10%. Zato jos i igra. Ono je milina gledati. Onakvi igraci jednostavno ne mogu biti nervozni i podbaciti na bilo kojoj utakmici. To je tip igraca koji jednostavno uziva u svakoj utakmici.
Pa pogledaj tekmu još jednom ako imaš vremena, ja sam pogledao 2 puta.
U prvom poluvremenu se veliki dio igre bazirao na centaršutevima, pogotovo sa lijeve strane od kojih nije bilo neke velike koristi. Nije bilo lopti u prostor toliko, dugih lopti sa jedne na drugu stranu, igrači u šesnaestercu statični. Bilo je prilika, daleko od toga i tad je igra bila dobra. Dokaz tome je da oni nisu izašli iz šesnaesterca.
U drugom poluvremenu manje centaršuteva, više lopti u prostor, Edin i Vedo se dosta kretali, tražili slobodan prostor.
Pogledaj press Papeta, gdje on kaže slično kao i ja, da je na poluvremenu tražio kretanje i lopte u prostor.

Ne kažem ja ništa loše, samo neke male zamjerke. Na kraju krajeva, volio bih da svaki put ovako odigraju.
I još nešto, naša repka nikad nije imala ovakcu situaciju, da se protivnik brani 90 minuta i da ne prelazi pola terena.
Polako, treba im da se naviknu na to 8-)
salle_eh1986 wrote:Kako Marijan reče, da smo mi u situaciji da gubimo 5-0 stajali bi na terenu. Latvijci su i pored očajnog rezultata opet igrali koliko su mogli, maksimalno, tako da ta priča da su se pomirili sa porazom i prije meča ne pije vode
U prvoj tekmi su odigrali puno bolje, na stranu što su i gol dali, puno bolje su odigrali. Kretali su se, vršili presing, iznosili loptu.
Jučer su imali 2 udarca prema golu, 0 kornera i posjed lopte od 25 posto, primili 5 golova. Ako to znači da su maksimalo, kako bi onda izgledalo da su loše odigrali.
Oni se jesu dobro branili u prvom poluvremenu i to ponajviše što je rezultat bio 0:0 se može reći da su se dobro branili, ali da su maksimalno odigrali, daleko od toga.
Lihtenštaj je unatoč 8 primljenih golova odigrao bolje.

I dalje stojim iza onoga što sam napisao da su se pomirili sa porazom čim je počela tekma, samo sam zaboravio da je i crveni karton imao dosta uticaja na njihovu igru i da ih je to dotuklo, mada i do njega nisu izašli iz svog šesnaesterca.
juventus wrote:Ovaj forum je nadaleko poznat po brojnim "stručnjacima" kojima je jedna utakmica (u ovom slučaju pola utakmice) dovoljna da pljuju po svemu živom i mrtvom. Bio to Ibišević, Sušić ili cijela reprezentacija, njima nije bitno, samo nek se pljuje i nek se na taj način vlastiti kompleksi liječe.

A onda kad ih navedeni demantuju, sakriju se po mjesec dana u rupe i čekaju slijedeću priliku. Koliko su jadni, opet se pokazalo, ne vrijedi im više davati značaja.
Ako je ovo namjenjeno meni, onda ne razumijem.
Nit se smatram stručnjakom, nego kažem male zamjerke, niti koga pljujem, niti za nekoga kažem da ne valja, a daleko od toga da na forumu liječim svoje komplekse.
Ponavljam, volio bih da svaku tekmu odigramo ovako, jer sam generalono prezadovoljan.
Na kraju krajeva ovo je forum, izosim svoje mišljenje o tekmi BiH Latvija, na temi BiH Latvija i ne vidim u čemu je problem.
Ja imam pravo na svoje mišljenje kao što i ti imaš pravo da se ne slažeš sa mnom.
KPNCTNJAH

#1587 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by KPNCTNJAH »

Valjda je logicno da je igra drugacija u drugom poluvremenu, ali nije to zato sto smo mi drasticno promijenili taktiku, nego zato sto smo postigli prvi gol i igraci Latvije vise nisu imali sta izgubiti, pa nisu stajali 40 minuta u svom kaznenom prostoru... kad su se oni malo rasirili po terenu, onda je pocelo samaranje sa svih strana... to bi se isto desilo u prvom poluvremenu da je Dzeko dao gol iz one prve prilike ili da oni nisu dobili crveni karton...
Sherlock_Holmes

#1588 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

KPNCTNJAH wrote:Valjda je logicno da je igra drugacija u drugom poluvremenu, ali nije to zato sto smo mi drasticno promijenili taktiku, nego zato sto smo postigli prvi gol i igraci Latvije vise nisu imali sta izgubiti, pa nisu stajali 40 minuta u svom kaznenom prostoru... kad su se oni malo rasirili po terenu, onda je pocelo samaranje sa svih strana... to bi se isto desilo u prvom poluvremenu da je Dzeko dao gol iz one prve prilike ili da oni nisu dobili crveni karton...
Naravno da je logično sve što si naveo. Ja nisam ni rekao da smo mi promijenili drastično taktiku u drugom poluvremenu, nego da su se promijenile neke male stvari, kretanje, lopte u prostor i centaršutevi. Taktika skoro pa ostala ista, osim što je Salihović igrao više u sredini nego uz aut liniju.
Infaze Studio

#1589 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Infaze Studio »

@sherlock...
Pa i drugo poluvrijeme se baziralo na centarsutevima dok nisu pala prva 2 gola, zar ne? Prvi Mujdza centrirao na drugu, Lula zabio...drugi Lula centrirao VEdo zabio...Normalno da je sve lakse kada padne gol (ili 2 u ovom slucaju)...onda se sve opusta i krecu opustenije akcije, kao Viscin odlican prodor i povratna za Pjanu, Medin udarac sa 25m, koji nikada nebi uslijedio kod reze 0-0, itd...Ali, nisam ja nista htjeo da ti kontriram, cak sta vise, post je bio u redu, samo onako... :thumbup:
Sherlock_Holmes

#1590 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Infaze Studio wrote:@sherlock...
Pa i drugo poluvrijeme se baziralo na centarsutevima dok nisu pala prva 2 gola, zar ne? Prvi Mujdza centrirao na drugu, Lula zabio...drugi Lula centrirao VEdo zabio...Normalno da je sve lakse kada padne gol (ili 2 u ovom slucaju)...onda se sve opusta i krecu opustenije akcije, kao Viscin odlican prodor i povratna za Pjanu, Medin udarac sa 25m, koji nikada nebi uslijedio kod reze 0-0, itd...Ali, nisam ja nista htjeo da ti kontriram, cak sta vise, post je bio u redu, samo onako... :thumbup:
Pa i nije se baš igra bazirala na centaršutevima toliko kao u prvom poluvremenu. Kad kažem bazirala, mislim na to da su da se većinom tako pokušavalo, korišteni su i kad nije bilo potrebe (jedan naš igrač u šesnaestercu) i malo su isfrorisani bili.
Ja sam izborjao 14 neupotrebljivih centaršuteva u prvom poluvremenu. :mrgreen:
Naravno da su centaršutevi sastavni dio igre i da se trebaju upotrebljavati kad god je to moguće, to stoji, tako smo i dali 2 gola.
Bilo je i šuteva sa distance i u prvom poluvremenu, možda čak i više nego u drugom.

Ma neću ni ja da se raspravljam ovdje, ali novi sam pa moram braniti sve što kažem ukoliko hoću da me kasnije shvatete koliko toliko ozbiljno :mrgreen:
cekpi

#1591 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cekpi »

juventus wrote:Ovaj forum je nadaleko poznat po brojnim "stručnjacima" kojima je jedna utakmica (u ovom slučaju pola utakmice) dovoljna da pljuju po svemu živom i mrtvom. Bio to Ibišević, Sušić ili cijela reprezentacija, njima nije bitno, samo nek se pljuje i nek se na taj način vlastiti kompleksi liječe.

Izvini, ali ne mogu se bas sloziti sa ovim.

Pratim dosta sportskih foruma u regiji (iz ciste beposlice :oops: ) i mogu ti iskreno rec da je klix jedan od, ako ne i naj, boljih. Super zdrav humor :D (znam i oplakat ovde). Dosta ekipe poznaje ovu ljepu igru, prate trendove i znaju dosta toga. Naravno, uvjek ima mladjih koji ponekad bez razmisljanja lupaju ili starijih koji brzo popizde, ali sve u svemu - pozitiva majka !!! 8-)

Papetu inace - STROGI RESPECT I PODRSKA :thumbup: :bih:
Infaze Studio

#1592 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Infaze Studio »

Sherlock_Holmes wrote:
Pa i nije se baš igra bazirala na centaršutevima toliko kao u prvom poluvremenu. Kad kažem bazirala, mislim na to da su da se većinom tako pokušavalo, korišteni su i kad nije bilo potrebe (jedan naš igrač u šesnaestercu) i malo su isfrorisani bili.
Naravno da su centaršutevi sastavni dio igre i da se trebaju upotrebljavati kad god je to moguće, to stoji, tako smo i dali 2 gola.
Bilo je i šuteva sa distance i u prvom poluvremenu, možda čak i više nego u drugom.

Ma neću ni ja da se raspravljam ovdje, ali novi sam pa moram braniti sve što kažem ukoliko hoću da me kasnije shvatete koliko toliko ozbiljno :mrgreen:
MA nema frke, dobro si ti to analizirao..Meni je Salihovic skratio 5 god zivota svojim "centarsutevima" u 1. pol, ali ako si slusao Papeta poslije tekme, kada je rekao da je upozorio Seju i Mensura da ne centriraju dok situacija nije 100% cista, e tu je vjerovatno ta razlika bila...A u 1. jeste bilo suteva sa distance, ali ne od strane Mede, Mujdze, Elvira itd.. sto sam ti pokusao reci sa onom opustenoscu. Znaci, ima "dozvolu" Pjana ili Dzeko da sutne, ali kada se opusti Medo, sutne je i pokupi paucinu iz 90. A sutn'o bi i u 1. pol, da je bilo 2-0 nakon 20 minuta igre... :), ali nije...
Sherlock_Holmes

#1593 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Infaze Studio wrote:
Sherlock_Holmes wrote:

MA nema frke, dobro si ti to analizirao..Meni je Salihovic skratio 5 god zivota svojim "centarsutevima" u 1. pol, ali ako si slusao Papeta poslije tekme, kada je rekao da je upozorio Seju i Mensura da ne centriraju dok situacija nije 100% cista, e tu je vjerovatno ta razlika bila...A u 1. jeste bilo suteva sa distance, ali ne od strane Mede, Mujdze, Elvira itd.. sto sam ti pokusao reci sa onom opustenoscu. Znaci, ima "dozvolu" Pjana ili Dzeko da sutne, ali kada se opusti Medo, sutne je i pokupi paucinu iz 90. A sutn'o bi i u 1. pol, da je bilo 2-0 nakon 20 minuta igre... :), ali nije...
To je to.
Drago mi je da smo se složili na kraju.
Bosanski_kralj

#1594 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Bosanski_kralj »

U ovim kvalifikacijama imamo daleko širi igračaki kadar. Prije kada se naprava 2-3 izmjene ili kada fali neki igrač zbog povrede, odmah se osjeti nedostatak.

Još da nam je kakvog solidnog trećeg napadača naći, kao i solidnog zadnjeg veznog, gdje bi nam bio kraj
RED SKY

#1595 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by RED SKY »

Samo jedna riječ-DOMINIRAMO!
Logovan

#1596 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Image
Baltazar_khan

#1597 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Baltazar_khan »

@terminaš

ko barcelona u najboljim danima kad je gazila primerom i evropom 8-)
tendzera

#1598 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by tendzera »

I jopet dođu seronje da serendaju...sta'š,ne znaju nista drugo. 8-)
cyprus

#1599 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

salle_eh1986 wrote:Kako Marijan reče, da smo mi u situaciji da gubimo 5-0 stajali bi na terenu. Latvijci su i pored očajnog rezultata opet igrali koliko su mogli, maksimalno, tako da ta priča da su se pomirili sa porazom i prije meča ne pije vode
Ono nije maksimum Latvije, nego vjerovatno najgora utakmica u njihovoj historiji... Ono što su jučer pokazali je rang San Marina, bez pretjerivanja...
tendzera

#1600 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by tendzera »

cyprus wrote:
Ono nije maksimum Latvije, nego vjerovatno najgora utakmica u njihovoj historiji...
A ti si ih puno odgledao. 8-)
Locked