Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cekpi wrote:
ova ti drzi vodu. nema sta.
treba spaha da sjedne i objasni Edinu da je to za vecu dobrobit, posto je ovom glavna izjava : "Nisam Ja Super-Sub"
ako to uspiju dogovorit, ja mislim da kombinacija stevanovic, misimovic i ibisevic moze totalno sjebat grke i mozda nam donjeti vodstvo.
BTW, siguran sam da vodstva nece biti ako budemo igrali klasicnu nasu tekmu... nabij pa ako Dzeko skoci dobro i jest!
I ja sam u ovoj tekmi samo za jednog napadaca, ali ipak Vedu na klupu (do 70 min.)
jer mi je Dzeko ipak opasniji a moze i u skoku bolje parirati sa Grcima nego Vedo
A nema šanse da dzeko bude na klupi.Koliko god to neko zelio to je NEMOGUĆE.I sam Sušić je nekoliko puta govorio da će Dzeko dok je on selektor igrati uvijek od 1 minute.Dakle tu opciju zaboravit
Daj prjedloge za zadnjeg veznog
Da, ti nasi sportski novinari kao da ne mogu pogledati sta rade 'kolege' u svijetu. Do petka popodne ce pitati Susica i igrace: Sta ocekujete od utakmice, hocete li (Pjanicu) ipak zaigrati i sl. Dobro igraci imaju zivaca da na glupava pitanja odgovaraju. Fakat su saburli!
staviti na klupu frajera koji kosta kao pola grcke reprezentacije
nekada davno je 1. strijelac bundeslige kod bake igrao libera
Joj kad se sjetim tog "brilijantnog" poteza ...jos kad prije utakmice izjavi frajer nesto u fazonu da nece napadati do 70-75 minute, a nama samo pobjeda u igri
Jbg. hoce to ove strucnjake, pogotovu u situaciji kad ti treba pobjeda, a rezultat iz open
DonVito wrote:Ja bi volio da ovako izadjemo.. napravimo dar mar po bokovima, grizli bi presing a Miske bi samo slao loptu lijevo desno ili direktno Dzeksonu
Mujdza takodjer u klubu igra i na poziciji lijevog beka pa bi Vranjes mogao da ovo odradi na poziciji desnog beka.
Kratka nam je klupa
Ibisevic 2p, Ibricic 2p, Visca 2p (ako bude spreman).
Previse defanzivno , ne smijemo igrati defanzivno protiv grka (ubit ce nas)
Hajde pratite to vrijeme.. vidi danas lijepog dana.. kisa bi puno toga sjebala kako na terenu tako na tribinama.. jos ako bude onog vjetra koji me jucer izludio.. nece sjebati teren.. ali je puno teza utakmica da se ispuni zacrtano..
Ebo te belaj prekuce 4 god doba u danu. Kisa snijeg vjetar sunce..
Kako previse def. ne stoje igraci staticno kao na papiru.. pa da sta je off. klasicna 4-3-3 ovo je znaci varijanta za Misimovica iza ledja mu Medunjanin a naj def. u sredini Zahirovic koji treba dobro da otvori oci i da vodi racun kako se postavljaju grci i gdje god neki grk ukrade loptu na centru Misketu ili Medunjaninu valja mu praviti te bezobrazne sitne faulova valjda je nesto naucio od generala.
Znaci ova ovako po bokova imas Stevanovica i Lulica po bokove koji ce da brane nase polje tj. pomagati nasim bekovima a grizu u napadu a sto najbolje mogu izvrsiti presing samo takav Dzeko vise ne ceka loptu jer opasnost za grke vreba i preko bekova tj. Lulica i Stevanovica.
Pa nije sva ofanziva sažeta u onom 4-4-2 ili 4-5-1 što piše u formaciji. Sviđa se i meni ta formacija, ali nema ništa od nje, nažalost. Sjećam se da smo u prijateljskoj prije neke dvije godine rasuli Slovake sa takvom postavkom ekipe.
Sarajevo1946 wrote:Pa nije sva ofanziva sažeta u onom 4-4-2 ili 4-5-1 što piše u formaciji. Sviđa se i meni ta formacija, ali nema ništa od nje, nažalost. Sjećam se da smo u prijateljskoj prije neke dvije godine rasuli Slovake sa takvom postavkom ekipe.
Kako previse def. ne stoje igraci staticno kao na papiru.. pa da stavis 4-3-3 ha ya off. ovo je znaci varijanta za Misimovica iza ledja mu Medunjanin a naj def. u sredini Zahirovic koji treba dobro da otvori oci i da vodi racun kako se postavljaju grci i gdje god neki grk ukrade loptu na centru Misketu ili Medunjaninu valja mu praviti te bezobrazne sitne faulova valjda je nesto naucio od generala.
Znaci ova ovako po bokova imas Stevanovica i Lulica po bokove koji ce da brane nase polje tj. pomagati nasim bekovima a grizu u napadu a sto najbolje mogu izvrsiti presing samo takav Dzeko vise ne ceka loptu jer opasnost za grke vreba i preko bekova tj. Lulica i Stevanovica.
ovo je tiranija , a ne demokratija.
prvo sjeb sa kartama,a sada ovo.
čuj zabranili--pa gdje je volja naroda-onih 10 tak hiljada kjudi koji bi tu došli i shvati kakve presmiješne razloge navode za zabranu. Ko da se u zenici svake sedmice održava ovakav skup i stalno su problemi.
ovo je prevršilo mjeru..ovo je tiranija. SDA dole, Huso dole; policija dole. Treba izaći na masovne proteste protiv mittala, opštine, policije, ...
Unitedforever wrote:Nipošto, ali nipošto igrati sa jednim napadačem. Po meni je ovdje slika baš jasna. Dva napadača, pobjeda, jedan napadač, patnja!
Potpuno se slazem, moramo igrati sa dva napadaca. Vedo se odlicno krece i sa njim u sastavu grci ce morati sa posebnom paznjom igrati odbrannu svih 90 min.