Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aditon wrote:
pa za 1000 KM koliko u prosjeku košta TV. Nisam siguran može li baš bolji naći za te pare. Može, ali s bitno manjom dijagonalom. Što se crne tiče, malo je modela koji se u ovom segmentu mogu pohvaliti. Još uvijek je to rezervisano za dosta skuplje modele od ovoga, ali opet kažem, odnos uloženog i dobijenog je dobar.
sve ok, ali u tom slučaju crna je - u najboljem slučaju tamno siva.
tek kad vidiš crnu na oledu skontaš da je i ona plasmina zapravo sivkasta
samoTEgledam wrote:Ma sve to donekle stoji, ali dok skupim pare za Maldive, Jadran mi je prelijep
je li bolje 5 godina ici na Jadran na more i na Jahorinu na skijanje, ili jedne godine otici na Maldive?
tj. isplati li se to sto nose ti televizori za tu cijenu? :/
samoTEgledam wrote:Ma sve to donekle stoji, ali dok skupim pare za Maldive, Jadran mi je prelijep
je li bolje 5 godina ici na Jadran na more i na Jahorinu na skijanje, ili jedne godine otici na Maldive?
tj. isplati li se to sto nose ti televizori za tu cijenu? :/
sve je to ok, ali ne kontam zašto ne bismo makar pričali o maldivima?
a ovo oko isplaćivanja: apsolutno se isplate za ono što nude. nijedan led za te pare, a ima ih i skupljih, ne daje ni približan kvalitet. znači, ni blizu. tako kad gledaš, onda su oni zapravo jeftini. svaki koji izađe bude proglašen najboljim tv-om ikad. pametnom dovoljno.
aditon wrote:
pa za 1000 KM koliko u prosjeku košta TV. Nisam siguran može li baš bolji naći za te pare. Može, ali s bitno manjom dijagonalom. Što se crne tiče, malo je modela koji se u ovom segmentu mogu pohvaliti. Još uvijek je to rezervisano za dosta skuplje modele od ovoga, ali opet kažem, odnos uloženog i dobijenog je dobar.
sve ok, ali u tom slučaju crna je - u najboljem slučaju tamno siva.
tek kad vidiš crnu na oledu skontaš da je i ona plasmina zapravo sivkasta
Ma ja bih kupio uhd oled pm supersonicni tv iz NASE ali imam samo oko 1100km .
Ovaj panasonic viera 32 incha me sluzi evo 5 godina ko sat i reko sad uoci eura i olimpijade da ugrabim jeftino dobar tv.
zomri wrote:
Mislim da je malo neukusno pričati o tv-ima od 4+k KM ljudima koji jedva sakupe za solidan tv od 1k KM. I povrh svega insistirati na toj priči.
Ovo je poenta, inače za prikaz OLED-a stoji, ali ima i on svojih mušica, sam ćeš se uvjeriti.
zomri wrote:
Mislim da je malo neukusno pričati o tv-ima od 4+k KM ljudima koji jedva sakupe za solidan tv od 1k KM. I povrh svega insistirati na toj priči.
Ovo je poenta, inače za prikaz OLED-a stoji, ali ima i on svojih mušica, sam ćeš se uvjeriti.
ne kontam gdje je tačno problem? preporučivao sam televizore i ispod 1000km na ovoj temi, a i sam trenutno imam jedan takav.
ova zadnji spomen oleda je bio što je lik napisao da je crna na nekom lcdu od 1000km "baš crna" što je čista dezinformacija. to znaš i sam.