e jbg sad. ne moras pred svima da me odajesgnjev wrote:vidio sam te danas u fast foodu popisujesinsaneinthebrain wrote:danasnji rezultat 33 14 10
jest dobar onaj fast food na vrh huma, kod releja. morate ljudi obavezno da dodjete.
Moderator: anex
e jbg sad. ne moras pred svima da me odajesgnjev wrote:vidio sam te danas u fast foodu popisujesinsaneinthebrain wrote:danasnji rezultat 33 14 10
Pih. 10 domacinstava 33 popisanih. Kod tebe neinformisani insani. Kod mene ne mozes uc u kucu, a da ne zavrsis sa bar 4 privremeno odsutna.insaneinthebrain wrote:danasnji rezultat 33 14 10
o cemu ti pricassnaga_znanja wrote:Pih. 10 domacinstava 33 popisanih. Kod tebe neinformisani insani. Kod mene ne mozes uc u kucu, a da ne zavrsis sa bar 4 privremeno odsutna.insaneinthebrain wrote:danasnji rezultat 33 14 10
ako te zanima, možeš se obratiti svojoj opštini i tražiti popisnicu na uvidokan1988 wrote:Pozdrav,
Ako se ne zateknem kod kuće da li me mogu popisati onako ko ovcu???
U mom slučaju se polupismena baba izjasnila za sve nasi vjerski i nacionalno i jezički i ko zna šta je sve tamo trkljala!Kaže da se potisala na sve listove za nas sve!
Šta će sad da bude!Jesam li ja to i zvanično ono što nisam
Znači on ponovo dolaziti neće?Njima moj potpis za to i netreba???perfect_guy wrote:ako te zanima, možeš se obratiti svojoj opštini i tražiti popisnicu na uvidokan1988 wrote:Pozdrav,
Ako se ne zateknem kod kuće da li me mogu popisati onako ko ovcu???
U mom slučaju se polupismena baba izjasnila za sve nasi vjerski i nacionalno i jezički i ko zna šta je sve tamo trkljala!Kaže da se potisala na sve listove za nas sve!
Šta će sad da bude!Jesam li ja to i zvanično ono što nisam
Boli popsivača briga što si ti nezadovoljan ili što te baba pogrešno izjasnila. Šta god da si njemu u džep 2 i po marke bio ti Bošnjak, Hrvat il Srbin.zenny wrote:jok eto njihov je problem i oni ce tebe ganjat jer si posebanpa valjda je tvoj problem sto niste rekli polupismenoj babi da to ne potpisuje za vas... zamisli da moraju svakog licno ganjat, pa to bi trajalo 15 godina
Problem je očigledno dublji nego što ste vi u stanju da sagledate!Stavite šta hoćete za mene boli me ćošak!insaneinthebrain wrote:pa jel popisivac kriv sto ti zivis za babom
za četveročlano je to neki okvir da se bez ikakve žurbe odradi (mada se zavisno od slučaja i u samačkom može toliko ostati)Mustang1 wrote:Po sat vremena ostaju u jednom domacinstvu da popisaju ?
Kolika je vjerovatnoća da se zaposlen čovjek zatekne kod kuće u tih sat vremena 50-50% (da-ne)Mustang1 wrote:Po sat vremena ostaju u jednom domacinstvu da popisaju ?
nisi duzan da ga primis, ako zelis kazes mu fino reci molim vas dodite kasnije, dok rucam,a mozes i grubo, naravno preporucio bih da ukoliko vidite da je u pitanju neki promrzli, izgladnjeli popisivac/ica da im bar ponudite da udu i sjednu, malo se ugriju, bar tih par min, medutim ukoliko je u pitanju neki poguzija, usto jos bezobrazan onda takvog ne treba ni primat u kucu/stan, a ukoliko se te karakteristike pokazu u toku razgovora mozete mu pokazati vrata i nastaviti razgovor u hodniku ispred vrata, ali svakako obratite panju na promrzle izgaladnjele i iskrene popisivace i pomozite im, koliko mozete, makar toplom rijecju, osmjehom bar toMustang1 wrote:Pa poBogu sta rade toliko .. Nadam se da mi nece doci neki gladan za vrijeme rucka
cuj to, pa ne mozes komplet porodicu popisati kao privremeno odsutne ... znaci dijasporu popisujes kao da je tu .... ccc ... privremeno moze biti npr otac iz kuce jer radi u njemackojsnaga_znanja wrote:Pih. 10 domacinstava 33 popisanih. Kod tebe neinformisani insani. Kod mene ne mozes uc u kucu, a da ne zavrsis sa bar 4 privremeno odsutna.insaneinthebrain wrote:danasnji rezultat 33 14 10
Ako ne zive ovdje internet obrazac i kraj price nek se zale popisnoj komisiji.karanana wrote:Popisivaci, da vas pitam. Dosli ljudi iz dijaspore, ali nisu na stalnoj adresi nego kod prijatelja u stanu gdje su popisivaci vec bili. Gdje mogu kakvog popisivaca ufatit da ih popise? Mogu li schepat na ulici nekoga ko nosi onu slatku torbicu ili moraju zovnuti neki broj i otici negdje da se prijave i upisu i popisu?