Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#1576 Re: Utakmice.
Nije on los golman, ima odlicnih odbrana ali redovno u svakoj tekmi ima i poneku dobru fulu i jbg negdje se mora sastaviti...
- Tayyip
#1577 Re: Utakmice.
Ko sve danas igra u Sarajevu Allahu dragi pa zar je ovo moguće. Žao mi Husrefa a i mene mi žao boga mi.... ccccc alaselamet
- johnny_blazze
#1579 Re: Utakmice.
e cuj zuti.....jebu li sudije ista osim nas ?
- johnny_blazze
#1580 Re: Utakmice.
TIMSKA FOTOGRAFIJA FK SARAJEVO

- Pitarrr82
- Asamoah Gyan
#1582 Re: Utakmice.
horor je ovo gledati. mrš svi a prvo onaj adano ko vas je doveo!!
- leki hz
#1583 Re: Utakmice.
johnny_blazze wrote:TIMSKA FOTOGRAFIJA FK SARAJEVO
-
miki.ba
#1584 Re: Utakmice.
Jel bila ruka kod onog drugog gola, na onom usporeno kao da je neko isjeko baš taj dio?
- Arteta
#1585 Re: Utakmice.
Dzakmic sa ovim igrama ne zasluzuje da bude uopste u rosteru, a kamoli da ga vode na utakmice.Pitarrr82 wrote:Ma svi su losi, realno i u prvom smo mogli primiti 2, 3 gola a u drugom da ne pricam...
Dzakmic je ocigledno kapiten samo da bi se ponovo prodao, za sada traku ne zasluzuje po bilo cemu drugom...
Eno i Husref konta koga li sam ja dobio da treniram majko
- ledeni_caj
#1586 Re: Utakmice.
Normalno da je bitno. te ne sviraj penal proslo kolo, te ovim pustaj da nas pogaze na terenu grubim startovima, a za kraj jos i rukom nek ga trpaju. A mi samo vicemo nebitno je, i ocekujemo da damo uvijek i u svakoj situaciji go vise, kao da smo Bayern, a ne jedna ocigledno jako ogranicena ekipa.Gusztav wrote:Zar je bitno jel' je zaustvio rukom.......imamo mi mnogo većih problema od ove ruke. Ja sam mislio da od Vukadina i Čardaklije neće veća landara stati na gol Sarajeva, kad me ovaj debil Bandović sjeba za sva vremena.iceman2010 wrote:Je li rukom zaustavio onu loptu?
- Gusztav
#1587 Re: Utakmice.
Nevjerovatno je to da mi uvijek zavisimo od jednog momenta ili sudijskog previda ili namjerne sudijske greške. Nemoj mi samo reći da smo sa onakvom igrom zaslužili protiv Leotara sva tri boda. Mi da imamo kuveta, ne bi nam bilo bitno je li bio penal protiv Leotara ili je li bila ruka danas u Lištici. jednostavno mi smo limitirani, a u Evropu će nas odvesti samo onih 7 uzastopnih pobjeda jesenas (srećom) inače bi nas prestigli i Borac i Olimpic :-(ledeni_caj wrote:Normalno da je bitno. te ne sviraj penal proslo kolo, te ovim pustaj da nas pogaze na terenu grubim startovima, a za kraj jos i rukom nek ga trpaju. A mi samo vicemo nebitno je, i ocekujemo da damo uvijek i u svakoj situaciji go vise, kao da smo Bayern, a ne jedna ocigledno jako ogranicena ekipa.Gusztav wrote:Zar je bitno jel' je zaustvio rukom.......imamo mi mnogo većih problema od ove ruke. Ja sam mislio da od Vukadina i Čardaklije neće veća landara stati na gol Sarajeva, kad me ovaj debil Bandović sjeba za sva vremena.iceman2010 wrote:Je li rukom zaustavio onu loptu?
- Chisum
#1588 Re: Utakmice.
Milim da je prihvatanje ovog posla najveca greska u Husrefovoj karijeri... Mislim da jebe dan kada da je stavio potpis i sebi navukao ovu bijedu na vrat.
A sto se tice danasnje tekme, ovo je jos i mila majka... Nakon sto smo spasili bod na Kosevu protiv onih cobana iz Trebinja, bili vic kola sa Gradinom, danas sam se pribojavao da ce ovi skutori da nas otresu o ledinu s jedno 3 komada i nulom s nase strane... ovo je jos i dobro ispalo.
Najgore je sto nam se istovremeno Zeljo naguzio k'o Kacavenda Vasilije, samo se nudi, k'o nikad, evo vec drugi put u tri kola rasipa bodove na svom terenu, a m, naravno, kakav smo jad i bijeda - meda ne mozemo....
A sto se tice danasnje tekme, ovo je jos i mila majka... Nakon sto smo spasili bod na Kosevu protiv onih cobana iz Trebinja, bili vic kola sa Gradinom, danas sam se pribojavao da ce ovi skutori da nas otresu o ledinu s jedno 3 komada i nulom s nase strane... ovo je jos i dobro ispalo.
Najgore je sto nam se istovremeno Zeljo naguzio k'o Kacavenda Vasilije, samo se nudi, k'o nikad, evo vec drugi put u tri kola rasipa bodove na svom terenu, a m, naravno, kakav smo jad i bijeda - meda ne mozemo....
- ledeni_caj
#1589 Re: Utakmice.
Ne zavisimo samo mi zavise svi. Ja ti opet kazem, ekipa je limitirana i to je ocito, ali to ne znaci da je u redu da nas krade kako ko hoce. Danas su nam bodovi oteti. Ne treba se slijep praviti i vikati nema veze, kao da smo bolji ne bi nam to znacilo, pa nismo mi Bayern ni Barca da se na nepravdu samo jos vise naljute i petaka zabiju. Suludo je bilo ocekivati da mi danas dobijemo jer su nas razbili startovima i sigurno je da je bar neko crveni zasluzio. Pa igrace su nam na nosilima iznosili, a go rukom utrpali, kako mozemo vikat da nema veze?!Gusztav wrote: Nevjerovatno je to da mi uvijek zavisimo od jednog momenta ili sudijskog previda ili namjerne sudijske greške. Nemoj mi samo reći da smo sa onakvom igrom zaslužili protiv Leotara sva tri boda. Mi da imamo kuveta, ne bi nam bilo bitno je li bio penal protiv Leotara ili je li bila ruka danas u Lištici. jednostavno mi smo limitirani, a u Evropu će nas odvesti samo onih 7 uzastopnih pobjeda jesenas (srećom) inače bi nas prestigli i Borac i Olimpic :-(
- Chisum
#1590 Re: Utakmice.
I prije su skutori iz Listice stimali... ne tekme nego kompletna prvenstva, polusezone i sezone, pa smo im se znali najebati majke majcine u toj selendri.
Ovdje nije nista novo da ces kao gost da pushish foru, pogotovo jednoj ovakvoj ekipi kao sto je listica, koja spletkari od samog starta, kako je usla u ligu.. pa eto cak i da su neke zavjere oko nas... ali mi konstantno iz tekme u tekmu pokazujemo da i sa najpostenijim sudijom ne mozemo dalje od nekog jadnog prosjeka, i to prosjeka nase kukuruz lige.
Mene i dalje najmanje boli ovih 2:1 danas, ali ne mogu da shvatim, ne mogu da oprostim Leotar i Gradinu, a to je, nazalost, prava slika ovog jada koji bi da se zove nasom ekipom.
Ovdje nije nista novo da ces kao gost da pushish foru, pogotovo jednoj ovakvoj ekipi kao sto je listica, koja spletkari od samog starta, kako je usla u ligu.. pa eto cak i da su neke zavjere oko nas... ali mi konstantno iz tekme u tekmu pokazujemo da i sa najpostenijim sudijom ne mozemo dalje od nekog jadnog prosjeka, i to prosjeka nase kukuruz lige.
Mene i dalje najmanje boli ovih 2:1 danas, ali ne mogu da shvatim, ne mogu da oprostim Leotar i Gradinu, a to je, nazalost, prava slika ovog jada koji bi da se zove nasom ekipom.
- ZV Keli
#1591 Re: Utakmice.
Sto bi se iko od igraca bunio na njihov go kada tetkice iz uprave vrse pritisak da se zastava Armije skloni.Zapamtite u ovoj drzavi svako ko igra po pravilima je budala,a mi smo ocito velike budale cim im dopustamo da nas gaze ovako.
- Reglan
#1592 Re: Utakmice.
Popisam se ja na citav igracki i upravljacki kadar FK Sarajevo izuzev 2-3 pojedinca.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1593 Re: Utakmice.
Izvještaj: 23. kolo PL BiH 2012/13: Široki Brijeg - Sarajevo 2:1
- Butmiran
#1594 Re: Utakmice.
Joj mulaca majko moja, stali i gledaju se, a frajer lagano rukom štopa loptu. 
- Logovan
#1595 Re: Utakmice.
Baš su mi nejasni. Da je to bila neka gužva, gdje se ne bi vidjelo najbolje igranje rukom pa hajde ali ovo...Butmiran wrote:Joj mulaca majko moja, stali i gledaju se, a frajer lagano rukom štopa loptu.
- ledeni_caj
#1596 Re: Utakmice.
Nije mozda, boli ih kurac 100%. Kakva grupa jadova, ja ovako nesto en pamtim..
-
Cienfuegos
#1597 Re: Utakmice.
Slazem se. U ovoj ligi su svi u 5 deka, titulu odlucuju poneki smjesni penal, gol iz ofsajda, nezasluzen crveni karton, sudijska lakrdija i slicno. Niko se ne istice toliko da bi mogao deklasirati protivnika i pored ovih gore faktora. A mi te faktore na svojoj strani nemamo vec godinama. Sve sto osvojimo posteno je 100%. Samo mi satro gajimo nekakav fair play a ostali prave cirkus. Na strani nas marisu a na Kosevu se na nama nsbih istresa i uvodi nova pravila. Prosusmo bodove protiv Leotara zahvaljujuci sudiji. Juce smo trebali barem bod kuci donijeti, nismo opet zahvaljujuci sudiji, daju nam ljudi golove rukama. S druge strane ********* kupise 3 bobe kod Radnika a nikad ih osvojili nebi. Niti su se umorili niti je bilo povreda i startova, mozda su ocistili koji zuti karton (nagadjam) i vratili se kuci ko sa izleta s 3 bobe u dzepu. Eto samo iz ova 2 kola (da ne idem vise unazad) razlika izmedju nas i njih se trebala smanjiti na 1 a ne porasti na 7 bodova. Znaci protiv ovih sranja se mozemo boriti samo istim sredstvima. Inace titule nema, *****************************i ista pitaju u nasem fudbalu. Eh sad, jesmo li spremni, voljni, imamo li cime se boriti to je drugi par rukava. Uglavnom, i ova godina pushiona, ne treba se bezveze nadati i pratiti.ledeni_caj wrote:Normalno da je bitno. te ne sviraj penal proslo kolo, te ovim pustaj da nas pogaze na terenu grubim startovima, a za kraj jos i rukom nek ga trpaju. A mi samo vicemo nebitno je, i ocekujemo da damo uvijek i u svakoj situaciji go vise, kao da smo Bayern, a ne jedna ocigledno jako ogranicena ekipa.Gusztav wrote:Zar je bitno jel' je zaustvio rukom.......imamo mi mnogo većih problema od ove ruke. Ja sam mislio da od Vukadina i Čardaklije neće veća landara stati na gol Sarajeva, kad me ovaj debil Bandović sjeba za sva vremena.iceman2010 wrote:Je li rukom zaustavio onu loptu?
Last edited by -LIBERO- on 23/04/2013 00:00, edited 1 time in total.
Reason: Bez vrijedjanja.
Reason: Bez vrijedjanja.
- Gusztav
#1598 Re: Utakmice.
Nismo pobijedili Gradinu, prokockali smo po tri bobe u Gradačcu i Zenici iako smo imali igrača više, nismo pobijedili Leotara na Koševu......treba li još da nabrajam ili je ovo dovoljan dokaz da bi s ovim bodovima sada bili ispred komšija. Mi smo u ovim tekmama pokazali svoju NEMOĆ i to je to. Ko nam je kriv za ove izgubljene bodove?
-
north
#1599 Re: Utakmice.
Dodaj još mrtvog Travnika pred više od milju HZ i pitara, Lukavicu gdje igrač sa metar fula kompletan prazan gol i time gubimo i tu dva boda......i to je to što se tiče nabrajanja..ali to je jedno gubitak 10-ak bodova za koje aposlutno nijedan sudac, pehovi ili sl. nije alibi za neuspjeh...
Tako da kompletna sezona je još jednom neuspješna što se rezultatskomg dijela tiče i to ISKLJUČIVO zahvaljujući igračima i treneru koji je davao zeleno svjetlo za pojačanja nazivajući ih igračinama, a ustvari su...plus nedovoljna fizička sprema i nikakav karakter i muda za fajtanje na terenu.....ma nemam više ni inpiracije za nazive....jasno je ko dan svima koji imaju oči..
Tako da kompletna sezona je još jednom neuspješna što se rezultatskomg dijela tiče i to ISKLJUČIVO zahvaljujući igračima i treneru koji je davao zeleno svjetlo za pojačanja nazivajući ih igračinama, a ustvari su...plus nedovoljna fizička sprema i nikakav karakter i muda za fajtanje na terenu.....ma nemam više ni inpiracije za nazive....jasno je ko dan svima koji imaju oči..
-
Cienfuegos
#1600 Re: Utakmice.
Nije niko, nisam rekao da smo beton, vidi se da smo tanki-to nije tajna ali i takvi nismo gori od njih i mogli smo da nije namjestanja biti prvi. To je poenta. A da je liga puno gora nego ranijih godina to je jasno ko dan. Svi su gori ukljucujuci i nas.Gusztav wrote:Nismo pobijedili Gradinu, prokockali smo po tri bobe u Gradačcu i Zenici iako smo imali igrača više, nismo pobijedili Leotara na Koševu......treba li još da nabrajam ili je ovo dovoljan dokaz da bi s ovim bodovima sada bili ispred komšija. Mi smo u ovim tekmama pokazali svoju NEMOĆ i to je to. Ko nam je kriv za ove izgubljene bodove?
@lucky,