SmokingMan wrote:Istina,najbolje mu odgovaraju uloge devijatnIh likova.Pa mom mišljenju,naj underrated actor.p206 wrote:
odličan glumac, definitivno je imao potencijala za bolje uloge kroz karijeru
most underrated actor,kad vec engleski pišemo
Moderator: _BataZiv_0809
SmokingMan wrote:Istina,najbolje mu odgovaraju uloge devijatnIh likova.Pa mom mišljenju,naj underrated actor.p206 wrote:
brazzo19 wrote:Ovako, skinuo sam neki "pack" sa serijom la casa de papel u kojoj su dvije sezone prva sezona je sa netflixa mislim 13 epizoda i prevod koji sam skinuo sa titlovi.com je savrseno odgovarao, eh sad kad sam skinuo seriju u drugom folderu je bila druga sezona al cini mi se da je bila sa spanske antene, i imala je manje epizoda koje su malo duze trajale, pa ma zanima ovaj prevod sto rade jeli to za tu drugu sezonu ili je izasla neka netflixova verzija druge sezone i ako jest imal ko link da je svucem
Odgovaraju toj verziji od 6 epizoda koje duže traju... Ja sam skinula onu od 9, jer tu od 6 nisam mogla naći i onda vidim da mi nijedan prevod ne odgovara...brazzo19 wrote:Znam to al iza koju verziju da pase prevod ?
e to ti ne znam,ja na kodiju gledam ili na stranici za koju sam gore dao linkbrazzo19 wrote:Znam to al iza koju verziju da pase prevod ?
niko da odgovori?kakavdanakneiskustvu wrote:ovo je iz zadnje epizode?
do devete epizode, sad neam pojma jel to to il ce bit 13 kao u prvoj sezonikaranana wrote:Da. 6 epizoda dugih po sat+ su original sa spanske televizije i to je kraj.
Netflix je ovo isjeckao drugacije i kod njih je ovo vise epizoda. Mislim da su izasle i na netflix.
9 ih je u drugoj sezoni,ne 13beni-bu-man wrote:do devete epizode, sad neam pojma jel to to il ce bit 13 kao u prvoj sezonikaranana wrote:Da. 6 epizoda dugih po sat+ su original sa spanske televizije i to je kraj.
Netflix je ovo isjeckao drugacije i kod njih je ovo vise epizoda. Mislim da su izasle i na netflix.
pa to, poznavajuci Netflix oni odmah citavu sezonu izbace pa ti gledajkakavdanakneiskustvu wrote:9 ih je u drugoj sezoni,ne 13beni-bu-man wrote:do devete epizode, sad neam pojma jel to to il ce bit 13 kao u prvoj sezonikaranana wrote:Da. 6 epizoda dugih po sat+ su original sa spanske televizije i to je kraj.
pa to, poznavajuci Netflix oni odmah citavu sezonu izbace pa ti gledajbeni-bu-man wrote:9 ih je u drugoj sezoni,ne 13beni-bu-man wrote:do devete epizode, sad neam pojma jel to to il ce bit 13 kao u prvoj sezonikaranana wrote:Da. 6 epizoda dugih po sat+ su original sa spanske televizije i to je kraj.
ma ja jos ni pravu nisam zavrsio, jebe me netflix sto je na plejci ne znam bil igro il gledokakavdanakneiskustvu wrote:
6.4. su izbacili drugu sezonu
ja u zasnje vrijeme samoi serije i gledambeni-bu-man wrote:ja dok ne prekucam God of War serije su on hold
+1karanana wrote:i ja u posljednje vrijeme imam samo apetit za serijama.
mozda je do manjka kvalitetnih filmova.
nije iz zadnje koliko se sjecam to je flesbek mislim u drugom dijelu serije prije nego sto su poceli pljacku a tokom priprema...kakavdanakneiskustvu wrote:niko da odgovori?kakavdanakneiskustvu wrote:ovo je iz zadnje epizode?
karanana wrote:i ja u posljednje vrijeme imam samo apetit za serijama.
mozda je do manjka kvalitetnih filmova.
SanskiBiser wrote:nije iz zadnje koliko se sjecam to je flesbek mislim u drugom dijelu serije prije nego sto su poceli pljacku a tokom priprema...kakavdanakneiskustvu wrote:niko da odgovori?kakavdanakneiskustvu wrote:ovo je iz zadnje epizode?
Ja gledam IZombie i tu glumi isto, vidi se da je dobar glumac.I u IZombie glumi ludjakakakavdanakneiskustvu wrote:SmokingMan wrote:Istina,najbolje mu odgovaraju uloge devijatnIh likova.Pa mom mišljenju,naj underrated actor.p206 wrote:
most underrated actor,kad vec engleski pišemo