Ohohoomar little wrote:imaJohn Cleese wrote:
Na temu: Ima l' sta novo za na kasiku?![]()
![]()
Idem, iz ovih stopa, da se raspitam sta mi treba da trazim kakav bilo azil u tim tamo Kanadama.
Pa da se najedem k'o coJek.
Dosta mi je vise i ove Argete...
Moderator: anex
Ohohoomar little wrote:imaJohn Cleese wrote:
Na temu: Ima l' sta novo za na kasiku?![]()
![]()
arzuhal wrote: Kompirnjača se NIKAD NE MOŽE prebiberit, to je jedan od pitnih aksioma."Ne može se pita od kompijera toliko pokvarit što dobar jogurt ne bi popravio", rek'o bi Njegoš![]()
John Cleese wrote:arzuhal wrote: Kompirnjača se NIKAD NE MOŽE prebiberit, to je jedan od pitnih aksioma."Ne može se pita od kompijera toliko pokvarit što dobar jogurt ne bi popravio", rek'o bi Njegoš![]()
![]()
Sjetih se sad...
Procitah negdje, nedavno, kaze coJek:"Bijeli luk ide u sva jela, osim nekih torti."![]()
Fancy salatu od ribane mrkvice, s cesnjakom, malo dobrog ulja, malo limunovog soka i zrnom soli?Bloo wrote: On visi u nadi da ce ga neko pozvati da jedeeeee
I meneee![]()
Al zaozbilje![]()
OjJohn Cleese wrote:Fancy salatu od ribane mrkvice, s cesnjakom, malo dobrog ulja, malo limunovog soka i zrnom soli?Bloo wrote: On visi u nadi da ce ga neko pozvati da jedeeeee
I meneee![]()
Al zaozbilje![]()
Hljeb egzoticni, po izboru.
Krompir opran, samoPoPolaPaUrernu... serviran sKajmakom.
A kao prilog - sudzukice, u kolicinama, sukcesivno pecene na zaru (baj joz truli)
Dok sam jos tu![]()
Blo malo se sjarani sa muslimanima pa eto more bit da te zovnu na juftar, e da vidis miline jest po 5 razlicitih jela i 3 vrste kolaca, samo kazes da postis i to je toBloo wrote:OjJohn Cleese wrote:Fancy salatu od ribane mrkvice, s cesnjakom, malo dobrog ulja, malo limunovog soka i zrnom soli?Bloo wrote: On visi u nadi da ce ga neko pozvati da jedeeeee
I meneee![]()
Al zaozbilje![]()
Hljeb egzoticni, po izboru.
Krompir opran, samoPoPolaPaUrernu... serviran sKajmakom.
A kao prilog - sudzukice, u kolicinama, sukcesivno pecene na zaru (baj joz truli)
Dok sam jos tu![]()
Poslije ovog mogu umrijet sita i sretna
Salji koordinate
Jel to za juftar?Bloo wrote:@triconja
Cesto budem pozvana na iftar (mada nikad na sehur). Ne moras cak ni postiti
ocito ovi moji su naki tolerantni, svi ce u dzehenem ici
Bude lijepo.
Euridika pravi najbolje kolace
zoomba wrote:Vazi, ima li te uckuruse?
John Cleese wrote:arzuhal wrote: Kompirnjača se NIKAD NE MOŽE prebiberit, to je jedan od pitnih aksioma."Ne može se pita od kompijera toliko pokvarit što dobar jogurt ne bi popravio", rek'o bi Njegoš![]()
![]()
Sjetih se sad...
Procitah negdje, nedavno, kaze coJek:"Bijeli luk ide u sva jela, osim nekih torti."![]()

Pire od bundeve , riba i preko sos od cvekle , jako ukusna kombinacija. Riza je bila odlicna al sam ja uzela i onu malu korpucu pomfrita, za svaki slucajomar little wrote:pa sta je ovo? puree od cega na dnu? riba neka? roza ovo sta je?
vazi wrote:zoomba wrote:Vazi, ima li te uckuruse?
Strpljen- spasen, ja samo vikendom kuham![]()
Sutra kupovina, uckurusa aBd u nedelju
vazi wrote:
Mogu, jos ako pomijesam s malo meda, mljac, mljac , otimaju mi teglu
![]()
Danas zapecene brokule i extra cevap, brokule manje-vise ali cevap![]()
Ko ga oproba nece se pokajati![]()
Ne slikam ja to nesto uredno vec nako brzinski![]()

Nemam kada praviti ali evo ti prijedloghadzinicasa wrote:Na zapadu nista novo (dok smisljam sta cu s fetom)
Ma gdje si ti ljepotice, odavno te nesto ne vidjeh ovdje , slusa li podmladakmanekenka u penziji wrote:vazi wrote:
Mogu, jos ako pomijesam s malo meda, mljac, mljac , otimaju mi teglu
![]()
Danas zapecene brokule i extra cevap, brokule manje-vise ali cevap![]()
Ko ga oproba nece se pokajati![]()
Ne slikam ja to nesto uredno vec nako brzinski![]()
Vazi, da li cevapi budu dobri kad prenoce?
Moram ih veceras praviti za sutra. Da li da sos napravim sutra ili odmah kad i njih?
Slicno, 2-3 jaja i po 12 kasika ulja mlijeka brasna itdhadzinicasa wrote:Na zapadu nista novo (dok smisljam sta cu s fetom)

A sta je danas zdravo?vazi wrote:Slicno, 2-3 jaja i po 12 kasika ulja mlijeka brasna itdhadzinicasa wrote:Na zapadu nista novo (dok smisljam sta cu s fetom)
![]()
Opet me stid jer nije lijepo izrezano, tefal tepsije su zbog tog bas neprakticne , kazu cak i da nisu zdrave pa cu ih vjerovatno malo po malo zamijenuti nekim drugim. Mada mi se u onoj od inoxa nikad odozdo ne moze lijepo zapeci ko u tefalovoj.
U kakvim vi tepsijama pecete kolace ?
manekenka u penziji wrote:Tu sam, pratim, kuham, zkuhavamali ne slikam, nemam kad.
Podmladak sve cujenek su zive i zdrave.
Hvala puno na savjetu