Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cetkice MUFE #130 i MAC #239 - prezadovoljna sam, ne vjerujem da postoji uopste meksa cetkica od mufea
Chanel - loose powder mi je super kao setting powder jer ne matira i isusuje,bas je prirodan::: rumenilo isto extra, a karmin je ok samo nije puno pigmentiran kao mac npr.
btw i od mene preporuke za maybelline master drama olovku.
Preporuka za tus u olovci (posto sam smotana za one obicne tuseve). Koristila sam essence ali bih promijenila pa ako neko ima neku preporuku (samo mi ne preporucujte bourjois jer imam katastrofalno iskustvo s njom )
LieToMe wrote:Preporuka za tus u olovci (posto sam smotana za one obicne tuseve). Koristila sam essence ali bih promijenila pa ako neko ima neku preporuku (samo mi ne preporucujte bourjois jer imam katastrofalno iskustvo s njom )
Opet ja sa maybellineom ali stvarno je tus dobar. Master duo. Ne razmazuje se, dugotrajan i ostaje crn cijeli dan. Meni je trajao 4 mjeseca svakodnevne upotrebe. Cijena oko 12 KM. Cetkica je za obje linije i tanku i debelu.
šatirana_ljubičica wrote:Nisrin, kupila sam i ja jučer onaj baby gel, pošto imam bebu hajde reko njemu ću, međutim, s obzirom da je na sniženju, mama će otići po još jedan divan je, miriše kao behar
uzela sam i onu mixa kremu što je na sniženju, također predivna!
super im je ova akcija s obzirom da je mixa nova i da sam bila malo skepticna jer ih prije nisam probala a nisu mi cijene bile baš samo za probanja
kakvo je iskustvo s mixa kremom? odavno se kanim da je kupim, koliko god da košta nije mi skupo, ali AKO POMAŽE...
LieToMe wrote:Preporuka za tus u olovci (posto sam smotana za one obicne tuseve). Koristila sam essence ali bih promijenila pa ako neko ima neku preporuku (samo mi ne preporucujte bourjois jer imam katastrofalno iskustvo s njom )
Rimelon tus jes' da nije u olovci, ali je jako praktican za nanjeti, i jaako dugo traje, postojan je .. ugl sve pohvale
šatirana_ljubičica wrote:Nisrin, kupila sam i ja jučer onaj baby gel, pošto imam bebu hajde reko njemu ću, međutim, s obzirom da je na sniženju, mama će otići po još jedan divan je, miriše kao behar
uzela sam i onu mixa kremu što je na sniženju, također predivna!
super im je ova akcija s obzirom da je mixa nova i da sam bila malo skepticna jer ih prije nisam probala a nisu mi cijene bile baš samo za probanja
kakvo je iskustvo s mixa kremom? odavno se kanim da je kupim, koliko god da košta nije mi skupo, ali AKO POMAŽE...
Ne znam o kojom mixa kremi se prica ali sam ja probala onu CC bez boje protiv crvenila. Nije mi neki rezultat pokazala plus sto mi suze oci od nje. Kao da mi sa obraza u oko skoči
kiki-miki i lemniskata, hvala na preporukama. Nisam skontala da li i vas dvije nosite sociva (jer to mi je najrelevantnije)?
Deep red, ljubicasta je zanimljiva, imam i prijateljicu koja ne nosi sociva i obje imamo identicnu stvar, a to je da nam ostaje sve crveno/pink od njih u ocima
Rimelon tus jes' da nije u olovci, ali je jako praktican za nanjeti, i jaako dugo traje, postojan je .. ugl sve pohvale
Hvala lemniskata a i tebi WildRedRose na preporukama Definitivno ce biti neki od ova dva sljedeci ja otisla po tus a vratila se sa lakom za nokte i sjajilom definitivno ne treba na prazan stomak ici u kupovinu sminke
no_sikiriki wrote:kiki-miki i lemniskata, hvala na preporukama. Nisam skontala da li i vas dvije nosite sociva (jer to mi je najrelevantnije)?
Deep red, ljubicasta je zanimljiva, imam i prijateljicu koja ne nosi sociva i obje imamo identicnu stvar, a to je da nam ostaje sve crveno/pink od njih u ocima
Ni ja ne nosim sociva ali sam na sve zivo alergicna a nisam sa ovim imala problema
lemniskata wrote:
Ne znam o kojom mixa kremi se prica ali sam ja probala onu CC bez boje protiv crvenila. Nije mi neki rezultat pokazala plus sto mi suze oci od nje. Kao da mi sa obraza u oko skoči
Sent from my LT26ii using Tapatalk
eh baš za tu me zanimalo... znači ništa...
ima li neko da je uspio jaaaaaaako osjetljivo lice na sve moguće faktore (sunce, kiša, toplota, hladnoća, vjetar; u rijetkim trenucima izgleda normalno) oporaviti, kožu ojačati tako da se ne crveni i ne suši, da izgleda zdravije i normalno i čime?
lemniskata wrote:
Sent from my LT26ii using Tapatalk
eh baš za tu me zanimalo... znači ništa...
ima li neko da je uspio jaaaaaaako osjetljivo lice na sve moguće faktore (sunce, kiša, toplota, hladnoća, vjetar; u rijetkim trenucima izgleda normalno) oporaviti, kožu ojačati tako da se ne crveni i ne suši, da izgleda zdravije i normalno i čime?
Opet ja ali sam nasla jednu jako zanimljivu kremicu u apoteci. Zove se Borogal K. Sastav je borna kiselina i kamilica. Koristim je 3-4 dana i crvenilo se povuklo tako brzo da jos uvijek ne vjerujem. Cak su mi neke ranice od bubuljica zarasle brze nego inače. Cijena 4.25 za 100 ml kreme.
Čudna sorta wrote:Djevojke, može li preporuke za neki dobar kist za nanošenje tečnog pudera? Samo da nije naručivanje preko interneta, da ga mogu kod nas negdje kupiti.
Čudna sorta wrote:Djevojke, može li preporuke za neki dobar kist za nanošenje tečnog pudera? Samo da nije naručivanje preko interneta, da ga mogu kod nas negdje kupiti.
Imas u CM-u snizenje artdeco kistova, 30%...
Valjaju li im kistovi?
Kupila jedan puder koji nikako da nanesem rukom kako treba, pa prije nego odustanem od njega da probam kistom kako će izgledati.
Imaju Eco Bella kistovi u DM-u, sasvim solidni, a provjeri i na Deborah polici.
Imas u CM-u snizenje artdeco kistova, 30%...
Nemoj ARDdeco kist za tecni, imam ga i grozan je..kad ga operes ispusta boju, ja sam platila punu cijenu i ne mogu prezaliti..
Ecco bella, ako lici na eCotools valjda nije losa...