Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bambino Blu

#15726 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

:izet: :izet:

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#15727 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Glupa je prica o nekom guranju od strane sudija, a vidim da to neki ozbiljno misle :shock:
Jos je gluplja kad skontas da ti je ekipa dobila danas na derbiju....no, ne dajte se omesti (pojedinci)
supercali

#15728 Re: Sarajevski derbi

Post by supercali »

avetinja wrote:
supercali wrote:glupa ti prica
kad se neko javi onda ide mene bi bilo stid se javiti da se ne javi bilo bi u misijoj rupi
evo glave ako imas vise od 22 godine mada i to je puno
Nije vezano za ovu temu, ali koliko se sjećam, ti si se izjasnio kao neutralac? Je li tako ili sam ja nešto pobrkao? A prema tvojim postovima zaključujem upravo suprotno.
prema mojim postovima ti mozes zakljuciti kako ti volja
ja samo kazem kako je
vjerovatno da je i sarajevo pobijedilo bilo bi ovakvih ili slicnih komentara od navijaca sarajeva
ok neko podjebavanje al jbg pretjerivanje je ipak za djecu u oba slucaja
moje srce kuca za bordo boju samo sto je ta boja puno dalja od koseva i od titove 38 ili koji vec broj
da sam blizi sarajevu jesam zbog toga sto imam vise "veza" tamo nego u i sa zeljom al to ne umanjuje cinjenicu da cu reci onako kako jeste
avetinja

#15729 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

supercali wrote:
avetinja wrote:
supercali wrote:glupa ti prica
kad se neko javi onda ide mene bi bilo stid se javiti da se ne javi bilo bi u misijoj rupi
evo glave ako imas vise od 22 godine mada i to je puno
Nije vezano za ovu temu, ali koliko se sjećam, ti si se izjasnio kao neutralac? Je li tako ili sam ja nešto pobrkao? A prema tvojim postovima zaključujem upravo suprotno.
prema mojim postovima ti mozes zakljuciti kako ti volja
ja samo kazem kako je
vjerovatno da je i sarajevo pobijedilo bilo bi ovakvih ili slicnih komentara od navijaca sarajeva
ok neko podjebavanje al jbg pretjerivanje je ipak za djecu u oba slucaja
moje srce kuca za bordo boju samo sto je ta boja puno dalja od koseva i od titove 38 ili koji vec broj
da sam blizi sarajevu jesam zbog toga sto imam vise "veza" tamo nego u i sa zeljom al to ne umanjuje cinjenicu da cu reci onako kako jeste
Htio sam samo znati da li si neutralac ili si odabrao stranu, ništa drugo, sve ok. Ja sam lično prozivao one provokatore koji su se pravili mangupima, a sada ih nema nigdje. Ja se i poslije pobjede i poslije poraza pojavim da čestitam, bilo to plavom ili bordo timu.
Ras Al Ghul

#15730 Re: Sarajevski derbi

Post by Ras Al Ghul »

Bambino Blu wrote::izet: :izet:

Image
Ovo je brutalno

:lol: :lol: :lol:
north

#15731 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
north wrote:Stara ekipa košpicara je vidim se vratila..pravi karakter nema šta..neka ih, brzo će nazad u rezervne položaje, kad opet počnu da pljušte ostavke i blamaže...respect ostalim komšijama koji su tu i kad im ekipi ide i ne ide :thumbup:
NIkada ne govorim u trećem licu, sada moram :skoljka: nikad_izvini aka cvrčak ima post na prvoj stranici teme FKŽ ( koja datira iz 2008 godine ), a tu sam cca od 2006 godine i to vazda na prvoj liniji, pa skontaj šta sam sve prošao sa Željom :oops: Ne stoji ti priča, barem što se mene tiče, a da me nema, nema, posao, jebiga, al haj, barem je cash OK :D

Što se tiče utakmice, moje mišljenje je: guraju vas sudije opasno. To je počelo tamo negdje nakon što ste fasovali od Borca u par navriata prošle sezone. Od tada počinju lakrdije i divovski kriminogeni pipci gamižu po savezu i sudijskoj organizaciji kao da su kod kuće :-D
Poštujem tvoje privatne obaveze, mada interesantno kako te obaveze uvijek sputavaju da se javiš kada izgubite derbi, ili kad krene blamaža u ligi, a gle čuda odjednom se ima malo više vremena kad Sarajevo kiksa, a pogotovo kad dođe ovako radostan dan nakon 4 godine...No dobro, nije da si jedini takav.... neka bude da je tako...što se tiče suđenja, pa 90% tvojih, a nije da su svi djeca i da se niko ne razumije u fudbal ovo ne pišu i ne tvrde, tako da ispadaš iz igre automatizmom :oops: ..a i @todd ti dobro napisa, pričaš o suđenju, a sudija vam kući navlači sa penalom u 94 protiv Krupe, odmori :D ..da se ne vraćamo na prošle sezone kada se priznavao gol gdje lopta ne prođe gol crtu i to direktno odluči pobjednika i tako dalje, ali to nije tema emisije..Ne ide logika, jebi ga..Ali pošto si ti meni čestitao titulu, kao neko ko zna vratiti fino, i ja ću tebi pobjedu u derbiju, tu je to negdje :D , pa mi opet ti vrati u maju :oops:
celava_dlaka

#15732 Re: Sarajevski derbi

Post by celava_dlaka »

Ras Al Ghul wrote:

Image
Ovo je brutalno

18+ :lol: :lol: :lol: :lol:
bjelave

#15733 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

north wrote:Stara ekipa košpicara je vidim se vratila..pravi karakter nema šta..neka ih, brzo će nazad u rezervne položaje, kad opet počnu da pljušte ostavke i blamaže...respect ostalim komšijama koji su tu i kad im ekipi ide i ne ide :thumbup:
NIkada ne govorim u trećem licu, sada moram :skoljka: nikad_izvini aka cvrčak ima post na prvoj stranici teme FKŽ ( koja datira iz 2008 godine ), a tu sam cca od 2006 godine i to vazda na prvoj liniji, pa skontaj šta sam sve prošao sa Željom :oops: Ne stoji ti priča, barem što se mene tiče, a da me nema, nema, posao, jebiga, al haj, barem je cash OK :D

Što se tiče utakmice, moje mišljenje je: guraju vas sudije opasno. To je počelo tamo negdje nakon što ste fasovali od Borca u par navrata prošle sezone. Od tada počinju lakrdije i divovski kriminogeni pipci gamižu po savezu i sudijskoj organizaciji kao da su kod kuće :-D
Divi ga kako se sam prepoznao i prijavio :mrgreen:

Znaci, odahno od posla poslije tekme. Pa ja, garant radis s kospicama, pa trebalo tikve na veliko kupovat, fiseke rolat.
Ima tu posla dosta...Hajd neka ako je cash ok.

Sta ima ovih plavih dezertera sto poslije bitke izmile iz rupa, cudo jedno
supercali

#15734 Re: Sarajevski derbi

Post by supercali »

avetinja wrote:
Htio sam samo znati da li si neutralac ili si odabrao stranu, ništa drugo, sve ok. Ja sam lično prozivao one provokatore koji su se pravili mangupima, a sada ih nema nigdje. Ja se i poslije pobjede i poslije poraza pojavim da čestitam, bilo to plavom ili bordo timu.
ja ako dobro vidim a vidim jos uvijek bar na blizinu da uopste tebi nisam govorio o ovome glupa ti prica nego insaneinthebrain ili tako nekako
Bambino Blu

#15735 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

bjelave wrote:

Što se tiče utakmice, moje mišljenje je: guraju vas sudije opasno. To je počelo tamo negdje nakon što ste fasovali od Borca u par navrata prošle sezone. Od tada počinju lakrdije i divovski kriminogeni pipci gamižu po savezu i sudijskoj organizaciji kao da su kod kuće :-D
Divi ga kako se sam prepoznao i prijavio :mrgreen:

Znaci, odahno od posla poslije tekme. Pa ja, garant radis s kospicama, pa trebalo tikve na veliko kupovat, fiseke rolat.
Ima tu posla dosta...Hajd neka ako je cash ok.

Sta ima ovih plavih dezertera sto poslije bitke izmile iz rupa, cudo jedno
Pa nismo mi ko vi sampioni svemira sve unaprijed osvojili pokarali pobjedili a vamo bruka i sramota hahahahah da vas nema kome bi se smijali !!!
Fudo387

#15736 Re: Sarajevski derbi

Post by Fudo387 »

Ras Al Ghul wrote:

Image
Ovo je brutalno

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bambino Blu

#15737 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Ja se pitam kako zaspati veceras, a tek kako cete kone zaspati. Valja raniti sutra na pos'o i povazdan slusati kako kolega po glavi skace joj joj joj jojoj Sarajevo pusi k.... moj :D

Image
1946--1987

#15738 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

sto li me ovo prcanje zeljeznicara ne pogadja sekunde :D
svjestan sam da im je ovo jedan od rijetkih trenutaka kada su sretni i kada mogu slaviti, ko zna kad ce opet dobiti u derbiju a kamoli osvojiti kakav trofej pred nas ili skutora.

dovidjenja i prijatno :D
Kinaski

#15739 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

Moglo bi se ovo zakljucati, pocelo se srati po temi :D
relativno84

#15740 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Nije lose ovo gore, ali oba su onda pederi sto je zabrinjavajuce :lol:
Ras Al Ghul

#15741 Re: Sarajevski derbi

Post by Ras Al Ghul »

1946--1987 wrote:sto li me ovo prcanje zeljeznicara ne pogadja sekunde :D
svjestan sam da im je ovo jedan od rijetkih trenutaka kada su sretni i kada mogu slaviti, ko zna kad ce opet dobiti u derbiju a kamoli osvojiti kakav trofej pred nas ili skutora.

dovidjenja i prijatno :D
Jesi poselamio Hebibovića, a smijali ste se Livaji :lol: :lol:
Ras Al Ghul

#15742 Re: Sarajevski derbi

Post by Ras Al Ghul »

relativno84 wrote:Nije lose ovo gore, ali oba su onda pederi sto je zabrinjavajuce :lol:
Bitno je da naš dere, a ne da prima :lol: :lol:
rumenige_brajtner

#15743 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

realno, mogli su primit još 2 gola, glat. vile su ih pronosale, u stvari, delač im je obraz spasio. napadači im na mrvama spavaju.
avetinja

#15744 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

supercali wrote:
avetinja wrote:
ja ako dobro vidim a vidim jos uvijek bar na blizinu da uopste tebi nisam govorio o ovome glupa ti prica nego insaneinthebrain ili tako nekako
Znam, ali samo ti govorim kakva je situacija ovdje bila, a vjerujem da znaš, pratio si forum, i to je vezano za te "rupe" o kojima pričate.
todd_smith

#15745 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

sto nema Mulalica u ovom pregledu na BHTu?

bas sam se radovao njegovim izjavama :lol:
relativno84

#15746 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Medjugorje je presudilo derbi :D

Sablja na iskustvo izbjegao kamere :izet:
1946--1987

#15747 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

todd_smith wrote:sto nema Mulalica u ovom pregledu na BHTu?

bas sam se radovao njegovim izjavama :lol:
ne moze stajati na nogama, pretrcao vise od tatomirovica i hebibovica :D
Logovan

#15748 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

relativno84 wrote:Nije lose ovo gore, ali oba su onda pederi sto je zabrinjavajuce :lol:
Eto vidiš kako ti kolege sa tribine gledaju igrače, sami ih vrijeđate. :D
supercali

#15749 Re: Sarajevski derbi

Post by supercali »

avetinja wrote:
supercali wrote:
avetinja wrote:
Znam, ali samo ti govorim kakva je situacija ovdje bila, a vjerujem da znaš, pratio si forum, i to je vezano za te "rupe" o kojima pričate.
ma ja sam govorio i ciljano na post koji sam citirao i generalno sta se desava

jbt kao da gledam djecu kako se prepiru oko klikera
a sta je vidis sad sam ja bolji ti se krijes sutis itd a onda obrnuto

jbt imam osjecaj da pola ljudi ovdje koji pisu nemaju vise od 18 godina
relativno84

#15750 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Logovan wrote:
Eto vidiš kako ti kolege sa tribine gledaju igrače, sami ih vrijeđate. :D
Ras Al Ghul wrote:Bitno je da naš dere, a ne da prima :lol: :lol:
:nargila: :D
Post Reply