Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sad ciko kroz grad sa alfom 156 sw, nema metlice na nosacu na njegovoj strani, i podigao ga u zrak, da mu ne tandara po sofersajbi, suvozacev radi regularno, ali covjek svera lijevo desno, i kruza 20 km/h?!
Maloprije u Kolodvorskoj na ulasku u parking prelazm preko pjesackog prelaza, vec sam presao preko pola kad debil u Adrinom Vitu ulijece i bez kocenja nalijece na mene. Da se nisam bacio u stranu oborio bi me (i ovako sam rukom zakacio po retrovizoru). Kaze nisam te vidio!?!?! Pa u sta gledas idiote? 5 min poslije sam preko istog prelaza presao sa djetetom, da je naletio tad jedno od nas bi bilo pod tockovima.
tempuser wrote:Maloprije u Kolodvorskoj na ulasku u parking prelazm preko pjesackog prelaza, vec sam presao preko pola kad debil u Adrinom Vitu ulijece i bez kocenja nalijece na mene. Da se nisam bacio u stranu oborio bi me (i ovako sam rukom zakacio po retrovizoru). Kaze nisam te vidio!?!?! Pa u sta gledas idiote? 5 min poslije sam preko istog prelaza presao sa djetetom, da je naletio tad jedno od nas bi bilo pod tockovima.
Kriv je vozac idiot - ali nije na odmet nekada mao pjesak ono ... samo pogledati lijevo desno valjda nece se vrat nece se previse umoriti , prije par dana gospodja na skenderiji preko crvenog a glava uzdignuta pogled pravo kao vucni vranac
Najgore je sto su ljudi fakat iskljuceni. Jednostavno hodaju mehanicki. 100 puta sedmicno vidimo kako neki pjesak samo namota na cestu bez pjesackog, bez zelenog, bez gledanja.....malo je debila koji idu svjesno pod tockove. Svako normalan makar malo voli guzicu.
Ja uvijek pjesaka pored ceste gledam samo da me primjeti. Cim me registruje nekako mi je lakse.
Ma, treba brzinu na svim cestama u BiH ograničiti na 5 km/h, tako da vozač može pravovremeno reagovati kad nekom pješaku nešto prespoji u glavi pa se u stilu Asmira Begovića baci pred auto u nezgrapnom pokušaju da pređe na drugu stranu.
tempuser wrote:Maloprije u Kolodvorskoj na ulasku u parking prelazm preko pjesackog prelaza, vec sam presao preko pola kad debil u Adrinom Vitu ulijece i bez kocenja nalijece na mene. Da se nisam bacio u stranu oborio bi me (i ovako sam rukom zakacio po retrovizoru). Kaze nisam te vidio!?!?! Pa u sta gledas idiote? 5 min poslije sam preko istog prelaza presao sa djetetom, da je naletio tad jedno od nas bi bilo pod tockovima.
Kriv je vozac idiot - ali nije na odmet nekada mao pjesak ono ... samo pogledati lijevo desno valjda nece se vrat nece se previse umoriti , prije par dana gospodja na skenderiji preko crvenog a glava uzdignuta pogled pravo kao vucni vranac
Kad sam nagazio na pjesacki prelaz njega nije bilo na mapi, a i da je bio, uz svu toleranciju da je klizavo, da je lakse meni stati nego se njemu zaustaviti, ipak jam imam prednost. Ja mogu "saradjivati" pod uslovom da me registruje, ali on mene nije skontao sve dok me nije zakacio retrovizorom po ruci.