digodakrecim wrote:amortizer wrote:Dosao mladic kod doktorice i zali joj se, joj doktorice imam veliki problem, dig'o mi se ima 10 dana i ne spusta se nikako, imam svakodnevno sexualne odnose, mastrubiram kad god stignem, ali nema efekta, ne spusta se. Sto mi na to mozete dati?
Doktorica: Stan i hranu.![]()
![]()
![]()
A ima i onaj :
Dosao mladic kod doktorice i zali joj se, joj doktorice imam veliki problem, dig'o mi se ima 10 dana i ne spusta se nikako, imam svakodnevno sexualne odnose, mastrubiram kad god stignem, ali nema efekta, ne spusta se. Sto mi na to mozete dati?
Doktorica: Stan i hranu.
Ili onaj: dosao mladic kod doktorice i zali joj se, joj doktorice imam veliki problem, kad masturbiram skripi mi kita. Kaze doktorica pa kako skripi kaze on pa fino, skripi, SKRIIIIP SKRIIIP. Kaze doktorica bas cudno, nikad prije nisam cula nista slicno, svucite pantalone i gace. Svuce se on, ona klekne, prihvati ga, pocne ga obradjivati, ali nista ne skripi. Sta je ovo, nista ne skripi? pita doktorica, kaze mladic ma nastavite samo, skripi pred kraj. Nastavi ona, i haj haj odjednom on poce kolutati ocima i... belaj. doktorica... cuti prvo cuti ko ZALIVENA a onda ga pita pa dobro, majmune, sram te bilo, sto nisi otisao kod prostitutke ako ti je do toga? Ma doktorice, kaze mladic, prostitutku mi ne pokriva socijalno.
A JESTE LI SE PREPALI DA JE OPEN ONAJ BEZOBRAZNI???