UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#15701 Re: UEFA Champions League
Samo Bayern i Real u finalu to bi bio spektakl.
- Idemedosumom
#15702 Re: UEFA Champions League
Real je odigrao svoju "lošu" utakmicu, mislim da im se to neće više ponavljati u ovoj sezoni.
Mislim da bi Džefik i ekipa mogli uz malo sreće preko Liverpoola do finala.
Mislim da bi Džefik i ekipa mogli uz malo sreće preko Liverpoola do finala.
- AmiĐa_Idriz
#15703 Re: UEFA Champions League
Ma svejedno je.
- burgundy
#15704 Re: UEFA Champions League
Moj zaključak nakon ove dvije utakmice Roma - Barcelona i Real - Juventus,jeste koliko god pozitivan rezultat imaš nikad nemoj ići da se braniš.
- AmiĐa_Idriz
#15705 Re: UEFA Champions League
3:0
1:2
Jedini ozbiljni shvatili revans i protivnika
1:2
Jedini ozbiljni shvatili revans i protivnika
- MyTao
#15706 Re: UEFA Champions League
Real - Romaturbofolk wrote:Nakon onog sinoć, neće smjeti Realu više dati Talijane
Glupo zvuči, ali nakon onog sinoć i preksinoć, nekako najpoželjniji protivnici su Bayern i Real. Ko da gledam da će žrijeb njih spojiti. Je li sutra žrijebanje?
Liverpool - Bayern
ili mozda Real - Liverpool
Bayern - Real sigurno ne.
- AmiĐa_Idriz
#15707 Re: UEFA Champions League
Ma i ja mislim da nema 1% jebene sanse da spoje Bayu vs Reala i Romu vs Liverpool.
- ExNihilo
#15708 Re: UEFA Champions League
To su parovi, a ti kako hoćeš.AmiĐa_Idriz wrote:Ma i ja mislim da nema 1% jebene sanse da spoje Bayu vs Reala i Romu vs Liverpool.
-
omar little
#15709 Re: UEFA Champions League
jao bayo real
kakva dosada od tekme. real bi tu prosao bez blema.
da se igra jedna tekma roma bi mozda i imala sanse, ovako na dvije tekme protiv bilo kojeg od ovih protivnika nema teorije. svi zaboravljaju koliko losa i katastrofalna je barca bila. tako lose jos niko od ovih preostalih klubova nije odigrao susret. iako bi fino bilo imati finale roma liverpool, necemo taj film gledati.
liverpool ostaje jedina nada. <3
da se igra jedna tekma roma bi mozda i imala sanse, ovako na dvije tekme protiv bilo kojeg od ovih protivnika nema teorije. svi zaboravljaju koliko losa i katastrofalna je barca bila. tako lose jos niko od ovih preostalih klubova nije odigrao susret. iako bi fino bilo imati finale roma liverpool, necemo taj film gledati.
liverpool ostaje jedina nada. <3
-
Bazinga1234
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#15711 Re: UEFA Champions League
Amerikanac je Tito. I treba da vladaju svijetom još 1000 god.
Da je kod njih fudbal sport br 1 i da se vrti ovolika lova, uveli bi VAR još prije 30god.
Da je kod njih fudbal sport br 1 i da se vrti ovolika lova, uveli bi VAR još prije 30god.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15712 Re: UEFA Champions League
Po čemu je Tito?mali_milojica wrote:Amerikanac je Tito. I treba da vladaju svijetom još 1000 god.
Pa u NBA se zna ko su zaštićeni igrači, kome se sviraju/protiv koga lične greške, kome se toleriše po 5-6 koraka...
VAR ne može i neće riješiti situacije kao od sinoć. Linija ofsajda, gol linija, ok, ali prekršaj, je li ili nije bio penal, to će i dalje biti slobodno sudijsko uvjerenje.
- bersK
#15713 Re: UEFA Champions League
Na čist penal imaju zamjerke isključivo navijači Barselone i pojedini navijači Juventusa. Ljudi su na presmješan način dan ranije ispali od najgore ekipe ovog dijela takmičenja i nemaju druge ideje kako da saperu i da sakriju to pod tepih nego da se uhvate diskusije kako Realu sudije pomažu i kako mora Real tri puta osvojiti takmičenje. Pa kad je tako namješteno što nije sviran faul nad Navasom, što poništi gol Isca i bar jedan penal Ronaldu ne dade? Satraše vas kompleksi lijepi Barcelonisti, a i ova tema svakako nije za vas od utorka naveče.
Lopta nije ni milimetra smjer promijenila otkako je udarila u Vasqueza. Jer da jeste otišla u lijevo, značilo bi da je Benatia dirao. A Benatia je par minuta ranije satrao jednog igrača Reala u sredini i vidjela se nervoza kod njega. Frajer je divljak. To što je glup ne opravdava ništa. Onakva faca poslije guranja otpozadi se NE MOŽE ODGLUMITI. Eto hoće Vasquez da Ronaldo postane heroj više nego on, svojim eventualnim golom pa se bacio. Jeste li ozbiljni?
Iskreno sam očekivao da će Ronaldo pustit loptu golmanu ili će je nabit u tri pizde materine čisto radi zanimljivosti - mada, tim potezom rizikuje da otme Realu ozbiljne pare i poziciju kluba.
Te neke priče žao mi Buffona. Pa i Zidane se na ovaj način oprostio od repke, jel iko išta rekao?
Juventusu se samo vratilo u najboljem mogućem momentu ono što oni rade u domaćoj ligi godinama unazad, od slučaja Muntari pa do dva penala protiv Beneventa. I neka je. Povlaštena ekipa u ligi ko Dinamo u HNL-u. Dosta je i vašeg zuluma bilo.
Neki su preksinoć prizivali faul nad Kolarovim od Piquea kao penal, koji ne može bit ni da sudi Elvis Mujić, ali su sad protiv ovog sinoćnjeg penala. Logika?
Sretno Džeksonu u polufinalu (a nadam se i finalu), a Pjanić nek se sa svojom licemjernom "Vergognom" i debilnim izjavama nosi gdje treba. Ionako je čitavu utakmicu odigrao s kurca, veću je ulogu imao Sandro nego on na sredini. Nek prestanu glumiti žrtve, jer su oni deset puta veći zločinci domaćoj ligi. Ronaldo i treću godinu za redom - gospodar Lige prvaka!
Lopta nije ni milimetra smjer promijenila otkako je udarila u Vasqueza. Jer da jeste otišla u lijevo, značilo bi da je Benatia dirao. A Benatia je par minuta ranije satrao jednog igrača Reala u sredini i vidjela se nervoza kod njega. Frajer je divljak. To što je glup ne opravdava ništa. Onakva faca poslije guranja otpozadi se NE MOŽE ODGLUMITI. Eto hoće Vasquez da Ronaldo postane heroj više nego on, svojim eventualnim golom pa se bacio. Jeste li ozbiljni?
Iskreno sam očekivao da će Ronaldo pustit loptu golmanu ili će je nabit u tri pizde materine čisto radi zanimljivosti - mada, tim potezom rizikuje da otme Realu ozbiljne pare i poziciju kluba.
Te neke priče žao mi Buffona. Pa i Zidane se na ovaj način oprostio od repke, jel iko išta rekao?
Juventusu se samo vratilo u najboljem mogućem momentu ono što oni rade u domaćoj ligi godinama unazad, od slučaja Muntari pa do dva penala protiv Beneventa. I neka je. Povlaštena ekipa u ligi ko Dinamo u HNL-u. Dosta je i vašeg zuluma bilo.
Neki su preksinoć prizivali faul nad Kolarovim od Piquea kao penal, koji ne može bit ni da sudi Elvis Mujić, ali su sad protiv ovog sinoćnjeg penala. Logika?
Sretno Džeksonu u polufinalu (a nadam se i finalu), a Pjanić nek se sa svojom licemjernom "Vergognom" i debilnim izjavama nosi gdje treba. Ionako je čitavu utakmicu odigrao s kurca, veću je ulogu imao Sandro nego on na sredini. Nek prestanu glumiti žrtve, jer su oni deset puta veći zločinci domaćoj ligi. Ronaldo i treću godinu za redom - gospodar Lige prvaka!
Last edited by bersK on 12/04/2018 14:57, edited 1 time in total.
- mousstapha
#15714 Re: UEFA Champions League
Ima li gdje .gif onog treceg gola? Bilo mi je cudno, ali nisam detaljno vidio da li je Navas fauliran.
- Better Man
#15715 Re: UEFA Champions League
Gurnuo ili odgurno je glavnog sudiju. Volio bih vidjeti finale Liverpool - Real.Idemedosumom wrote:Čudi me da nijedna kamera nije dobro uhvatila Buffonovu reakciju nakon što je dosuđen penal, baš me zanima zbog čega mu je direktni crveni dao?
- AmiĐa_Idriz
#15716 Re: UEFA Champions League
Od sad sam i ja na Pepijevoj straniomar little wrote: liverpool ostaje jedina nada. <3
- Bosanski_kralj
#15717 Re: UEFA Champions League
Treba okončati tu priču oko penala, sve je već kazano. Tako je kako je.
Što se tiče parova. Real je favorit protiv svih, ma da mislim da bi im najmanje pasao Liverpul.
Liverupulu bi najmanje pasala Roma, a najviše Bayern.
Bayern može proći samo Romu.
Što se tiče parova. Real je favorit protiv svih, ma da mislim da bi im najmanje pasao Liverpul.
Liverupulu bi najmanje pasala Roma, a najviše Bayern.
Bayern može proći samo Romu.
- MyTao
#15718 Re: UEFA Champions League
Svake godine postavljam isto pitanje.
Znam ja da I sudije grijese, da I sreca igra ulogu... ovo ono... Ali kako je moguce da UVIJEK u korist Real Madrida. Postoji li i jedna godina kada se ovako pricalo o odlucujucoj odluci koja nije bila u njihovu korist??
Jedana sezona kada su ispali pod sumljivim okolnostima? Zadnjih 15-20 godina??? Mozda postoji, ne znam...
Za svaki drugi tim se moze naci... Juve od Reala ostecen nekoliko puta, Barsa protiv Intera, Chelsea protiv Barse i Liverpoola, United protiv Reala, Arsenal protiv BArselone, Bayern protiv Reala, pa i City protiv Liverpoola ove godine ima pravo da se zali (mada bi bili naguzeni anyways
)... Postoji li jedan primjer kada je Real ostecen???
Znam ja da I sudije grijese, da I sreca igra ulogu... ovo ono... Ali kako je moguce da UVIJEK u korist Real Madrida. Postoji li i jedna godina kada se ovako pricalo o odlucujucoj odluci koja nije bila u njihovu korist??
Jedana sezona kada su ispali pod sumljivim okolnostima? Zadnjih 15-20 godina??? Mozda postoji, ne znam...
Za svaki drugi tim se moze naci... Juve od Reala ostecen nekoliko puta, Barsa protiv Intera, Chelsea protiv Barse i Liverpoola, United protiv Reala, Arsenal protiv BArselone, Bayern protiv Reala, pa i City protiv Liverpoola ove godine ima pravo da se zali (mada bi bili naguzeni anyways
-
Nadzorna_ploca
#15719 Re: UEFA Champions League
Vidim i dosta simpatizera Liverpoola, Zeljeznicara a i Sarajeva koji tvrde da nije bio krec. Sta cemo sad!?
- ultima_palabra
#15720 Re: UEFA Champions League
2011. kad je Pepe isključen protiv Barcelone, famozno "por que"MyTao wrote:Svake godine postavljam isto pitanje.
Za svaki drugi tim se moze naci... Juve od Reala ostecen nekoliko puta, Barsa protiv Intera, Chelsea protiv Barse i Liverpoola, United protiv Reala, Arsenal protiv BArselone, Bayern protiv Reala, pa i City protiv Liverpoola ove godine ima pravo da se zali (mada bi bili naguzeni anyways)... Postoji li jedan primjer kada je Real ostecen???
Kad je to Barcelona bila oštećena? A protiv njih je bilo puno oštećenih... Chelsea, Arsenal, Milan, PSG, pa i Roma sad u prvoj utakmici.
-
Crvena Tifoza
#15721 Re: UEFA Champions League
MyTao wrote:Svake godine postavljam isto pitanje.
Za svaki drugi tim se moze naci... Juve od Reala ostecen nekoliko puta, Barsa protiv Intera, Chelsea protiv Barse i Liverpoola, United protiv Reala, Arsenal protiv BArselone, Bayern protiv Reala, pa i City protiv Liverpoola ove godine ima pravo da se zali (mada bi bili naguzeni anyways)... Postoji li jedan primjer kada je Real ostecen???
Možeš dodati i onaj penal protiv PSG u Madridu. Krosovo bacanje kao da je na paštetu nagazio.
Sinoć je jedina taktika Madrida bila, baci se svirat će sudija nešto. Na kraju se to isplatilo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15722 Re: UEFA Champions League
Šta bi mi da nije ovih Barsa advokata
Odmah izlože sve od A do Ž
Šta, bolan, izlažeš, toliko puta je Barsa prozivana u LP i ti sad imaš nekog obraza nešto pričati?
Najpošteniji je forumaš channel10, znam da čovjek navija za Barsu i kaže nije mu drago, ali je penal.
Čuj čekala se prilika, pa što to nije bilo prije, ne čeka se zadnja minuta
Teorije zavjere u kakve više ni djeca ne vjeruju.
Odmah izlože sve od A do Ž
Šta, bolan, izlažeš, toliko puta je Barsa prozivana u LP i ti sad imaš nekog obraza nešto pričati?
Najpošteniji je forumaš channel10, znam da čovjek navija za Barsu i kaže nije mu drago, ali je penal.
Čuj čekala se prilika, pa što to nije bilo prije, ne čeka se zadnja minuta
Teorije zavjere u kakve više ni djeca ne vjeruju.
- MyTao
#15723 Re: UEFA Champions League
Ma de ba... Pepe je tada bukvalno Alvesa digao u zrak udarcem po nogoma (osim ako se ne radi o tom startu?)ultima_palabra wrote:2011. kad je Pepe isključen protiv Barcelone, famozno "por que"MyTao wrote:Svake godine postavljam isto pitanje.
Kad je to Juve oštećen protiv Reala?
Kad je to Barcelona bila oštećena? A protiv njih je bilo puno oštećenih... Chelsea, Arsenal, Milan, PSG, pa i Roma sad u prvoj utakmici.
A Barselona kao i Real isto tako dosta puta imaju "srece"... Jedino kada mislim da su osteceni je u tekmi protiv Intera kada je Messiju ponisten cist gol ja mislim.
- Logovan
#15724 Re: UEFA Champions League
Pa čitajući tvoj post, neko ko ne prati fudbal rekao bi da sudije griješe samo u korist Reala, dok Bayernu, Barceloni i ostalim klubovima se nikad ne pomogne, nikad se ne desi greška u njihovu korist.MyTao wrote:Svake godine postavljam isto pitanje.
-
Crvena Tifoza
#15725 Re: UEFA Champions League
Piše lik koji je do sitnih sati analizirao utakmicu Roma-Barça i glumio nekakvog taktičara, i djelovao zabrinuto.
Haj makar ima poštenih na strane Barçe, da je dočekati jednog objektivnog sa strane RM bilo bi dobro.
Haj makar ima poštenih na strane Barçe, da je dočekati jednog objektivnog sa strane RM bilo bi dobro.