Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
avetinja

#15701 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Image

:lol: :lol: :lol:
LSD

#15702 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:
1946--1987 wrote:Valjda cete i u mostaru odigrati kao danas pa makar izvuci bod i pomozite nam da stignemo skutore :D
Edise, nek ti stadion pod bijelim brijegom preoru molit cu lijepo :D
Do mostara ces ih trenirati vec par hiljada sati :D
ko ne bude orao teren - nece ni igrati za Želju

vrlo jednostavna poruka za svakog igraca Želje
Jesi li udario sakom od sto kad si ovo pisao :D :saveta:
Image

cekamo da skupiš hrabrost i da cestitas boljem :izet: :izet:
Logovan

#15703 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote:Image

Ne vidim vala ništa smiješno. :?
insaneinthebrain

#15704 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

1946--1987 wrote:Image

:mrgreen: :mrgreen:
Komotno taj transparent mozete ponijeti i podici na sljedecoj utakmici mrtvom istoku :lol:
Fuzzy Dunlop

#15705 Re: Sarajevski derbi

Post by Fuzzy Dunlop »

Kontam što im je Mulalic seljak/ratar.. a onda se sjetim da su oni FGR :lol:
Ras Al Ghul

#15706 Re: Sarajevski derbi

Post by Ras Al Ghul »

Realno meni samo slika Radovca smiješna :lol: :lol:
Logovan

#15707 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Ras Al Ghul wrote:Realno meni samo slika Radovca smiješna :lol: :lol:
Pa dobro, to jeste, ali toj slici smo se već ismijali :D a ovo ostalo... :-)
cvrčak_na_hedonizmu

#15708 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Zaslužena pobjeda najveće, najstarije i najtrofejnije BiH ekipe protiv gradskog rivala, FK Salem Prolić. Uprkos glavnom sudiji, uprkos savezu.

Delač se onako ponaša, jer zna da mu ne smiju ništa. Čist crveni karton, 12 minuta produžetka :shock: :shock: Svaki kontakt u drugom poluvremenu sudija je svirao malenim i navlačio koliko je mogao.

Ovo postaje bezobrazno. Kriminogena bordo hobotnica pustila pipke u savez, al džaba, hrabro srce protiv bezmudih plaćenika :!:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#15709 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Vrlo jednostavno Zeljo danas za klasu bolja i konkretnija ekipa bez neke velike filozofije. Imao je duplo vise sansi od Sarajeva, duplo vise se borio (jer ipak zeljini igraci su jeftiniji pa ne cuvaju svoje noge). Prvo poluvrijeme je i Sarajevo imalo svoje sanse a drugo je bar po meni bas ono bilo losije. Svi oni sto pricaju o valjanju su obicni seratori jer apsolutno sve ekipe to rade u svakoj utakmici pa isto tako i igraci Sarajeva kada u ovako vaznim utakmicama cuvaju rezultat. Neki kazu grubi igraci Zelje a malog Memiju su jedno 3-4 puta pokupili da ne znam kako je ustao ali ok muska igra. Delac trebao dobiti cisti crveni karton i sudar je bio izvan kaznenog. Sve u svemu cista pobjeda Zelje ko suza!!!
avetinja

#15710 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote:Image

Ne vidim vala ništa smiješno. :?
Ne gledaš očima navijača Želje. :mrgreen:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#15711 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Kone cestitke na pobjedi!

Image

Jbg.
relativno84

#15712 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

:nargila:
north

#15713 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Stara ekipa košpicara je vidim se vratila..pravi karakter nema šta..neka ih, brzo će nazad u rezervne položaje, kad opet počnu da pljušte ostavke i blamaže...respect ostalim komšijama koji su tu i kad im ekipi ide i ne ide :thumbup:
Logovan

#15714 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote: Ne gledaš očima navijača Želje. :mrgreen:
Pa eto pošto ti gledaš tim očima, objasni mi. :D
avetinja

#15715 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:
Pozlilo adži kad je vidio rezultat. :mrgreen:
shbc

#15716 Re: Sarajevski derbi

Post by shbc »

Iskreno cista ko suza pobjeda Desire-a (valjda se i to nekada moralo desiti). A i ne bila obzirom da smo danas imali jednog igraca na terenu... Golmana. I haj sto smo na teren sa jednim izasli, ali nismo ni trenera poveli.

p.s. Ovaj gore sto spominje sudije. Vi ste jarane danas zasluzili jos u prvom poluvremenu da bez dva igraca ostanete (sto ne umanjuje da ste bili bolji). Mene bi sramota bilo spominjati sudjenje.
Bambino Blu

#15717 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Image
Kinaski

#15718 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Zaslužena pobjeda najveće, najstarije i najtrofejnije BiH ekipe protiv gradskog rivala, FK Salem Prolić. Uprkos glavnom sudiji, uprkos savezu.

Delač se onako ponaša, jer zna da mu ne smiju ništa. Čist crveni karton, 12 minuta produžetka :shock: :shock: Svaki kontakt u drugom poluvremenu sudija je svirao malenim i navlačio koliko je mogao.

Ovo postaje bezobrazno. Kriminogena bordo hobotnica pustila pipke u savez, al džaba, hrabro srce protiv bezmudih plaćenika :!:
haha e jebiga sad, odvadi malo :D
Logovan

#15719 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote:
Logovan wrote:
Pozlilo adži kad je vidio rezultat. :mrgreen:
Vau, smiješno ono baš, ovakvih slika ste već imali, vazda zajebancija "Adži pozlilo". :D

Sad upravo nešto kontam da se mi ne možemo odvojiti jedni od drugih što se tiče pobjeda i gol razlike u derbijima. Opet imamo isti broj pobjeda, a remija je pun klinac naravno, imate dva gola više. Kada uporediš statistiku derbija sa AFH sa derbijima sa Grbavice, onda vidiš da su statistike jako slične.
avetinja

#15720 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:Vau, smiješno ono baš, ovakvih slika ste već imali, vazda zajebancija "Adži pozlilo". :D

Sad upravo nešto kontam da se mi ne možemo odvojiti jedni od drugih što se tiče pobjeda i gol razlike u derbijima. Opet imamo isti broj pobjeda, a remija je pun klinac naravno, imate dva gola više. Kada uporediš statistiku derbija sa AFH sa derbijima sa Grbavice, onda vidiš da su statistike jako slične.
Pa, jesu. Sjećam se da je prije Željo bježao nekoliko derbija, onda Sarajevo stiglo, i od tada su bare-bare.
supercali

#15721 Re: Sarajevski derbi

Post by supercali »

insaneinthebrain wrote:
1946--1987 wrote:kakav je to nivo komunikacije, pobijedili ste derbi nakon neznate ni vi kolko godina, nista ligu prvaka osvojili ba :D
a mozda je ova pobjeda danas za vas veca od osvajanja lige prvaka haj ga znaj :D

al tatko je prekucao, daje njima u noge lopte, ne zna je izbiti kako bog zapovijeda, sjedio se da pravi faulove u 101. minuti itd itd :lol: :lol:
realno, materijal je za viteza, veleza ili drine.Sarajeva nikako...
mi nikad gori od rata i opet vas razvalimo. mene bi bilo stid javljati se jedno mjesec dana. :lol: :lol: :lol:
glupa ti prica
kad se neko javi onda ide mene bi bilo stid se javiti da se ne javi bilo bi u misijoj rupi
evo glave ako imas vise od 22 godine mada i to je puno
avetinja

#15722 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

supercali wrote:glupa ti prica
kad se neko javi onda ide mene bi bilo stid se javiti da se ne javi bilo bi u misijoj rupi
evo glave ako imas vise od 22 godine mada i to je puno
Nije vezano za ovu temu, ali koliko se sjećam, ti si se izjasnio kao neutralac? Je li tako ili sam ja nešto pobrkao? A prema tvojim postovima zaključujem upravo suprotno.
cvrčak_na_hedonizmu

#15723 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

north wrote:Stara ekipa košpicara je vidim se vratila..pravi karakter nema šta..neka ih, brzo će nazad u rezervne položaje, kad opet počnu da pljušte ostavke i blamaže...respect ostalim komšijama koji su tu i kad im ekipi ide i ne ide :thumbup:
NIkada ne govorim u trećem licu, sada moram :skoljka: nikad_izvini aka cvrčak ima post na prvoj stranici teme FKŽ ( koja datira iz 2008 godine ), a tu sam cca od 2006 godine i to vazda na prvoj liniji, pa skontaj šta sam sve prošao sa Željom :oops: Ne stoji ti priča, barem što se mene tiče, a da me nema, nema, posao, jebiga, al haj, barem je cash OK :D

Što se tiče utakmice, moje mišljenje je: guraju vas sudije opasno. To je počelo tamo negdje nakon što ste fasovali od Borca u par navrata prošle sezone. Od tada počinju lakrdije i divovski kriminogeni pipci gamižu po savezu i sudijskoj organizaciji kao da su kod kuće :-D
jedan od mnogih

#15724 Re: Sarajevski derbi

Post by jedan od mnogih »

BRAVO ŽELJO :tooo: jufke cao :kiss:
todd_smith

#15725 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
north wrote:Stara ekipa košpicara je vidim se vratila..pravi karakter nema šta..neka ih, brzo će nazad u rezervne položaje, kad opet počnu da pljušte ostavke i blamaže...respect ostalim komšijama koji su tu i kad im ekipi ide i ne ide :thumbup:
NIkada ne govorim u trećem licu, sada moram :skoljka: nikad_izvini aka cvrčak ima post na prvoj stranici teme FKŽ ( koja datira iz 2008 godine ), a tu sam cca od 2006 godine i to vazda na prvoj liniji, pa skontaj šta sam sve prošao sa Željom :oops: Ne stoji ti priča, barem što se mene tiče, a da me nema, nema, posao, jebiga, al haj, barem je cash OK :D

Što se tiče utakmice, moje mišljenje je: guraju vas sudije opasno. To je počelo tamo negdje nakon što ste fasovali od Borca u par navrata prošle sezone. Od tada počinju lakrdije i divovski kriminogeni pipci gamižu po savezu i sudijskoj organizaciji kao da su kod kuće :-D
vi jos uvijek imate pravo ucestvovati u Kupu zbog guranja od sudija, o cemu pricas bolan
Post Reply