"papagajka"02-11-2016
Moderators: _BataZiv_0809, anex

fair enoughBlack swan wrote:isto kao i ono okreni i drugi obraz
pravila u kružnom toku
itd
to važi u zemlji normalnih ljudi
i promjena sam![]()
parkiram gdje i ostali
4 kolona, 11. auto na desnoj strani (crno) pocinio harikiri kad je vidio koliko mu je vise prostora do linije na lijevoj strani auta u odnosu na desnu gdje skoro gazi na liniju.Black swan wrote:
relaks
nismo u japanu
Ja ne kontam također ovog što je kamen stavio na haubu...da je faca bacio bi ga kroz šajbu i sjeb'o komplet tablu...ali nije.dobar osjecaj wrote: Ja jednako ne kontam ni pacijenta koji je podigao kamencinu ni sve ljude koji se nasilno parkiraju u ovoj dvosmjernoj ulicici. Siluje se malo jada od trotoara, blokiraju kontejneri za smece, blokira uopste normalan prolaz kroz tu jadnu, zapustenu ulicicu. A parking prostora koliko hoces nekoliko stotina metara dalje. Valjda sve invalidi i vozaci s jako posebnim potrebama.
Kamencina uz jos nekoliko slicnih komada stoji tu i preko puta uz garaze svakodnevno. Koriste se uglavnom za novourbano kocenje ulaznih vrata kad ljudi unose nesto u zgradu.dobar osjecaj wrote:trotoar mozda??_Astra_ wrote:Ne vidim da je ispred ulaza?DoradO wrote:kovacici jutros![]()
Ne kontam pacijenta koji je to uradio....
Zadju, nekad ispisu kazne ali pretezno i oni voze po pjesackoj.Henry Chinaski wrote:Na dobrinji se voza kroz pješačku zonu kako ko hoće, a o parkiranju u istoj zoni da i ne govorim. Policija preko ceste i mogu sve ovo vidjeti kroz otvorena vrata...O'zone wrote:
Trotoar je dio saobraćajnice rezerviran za parkiranje automobila. Blato pored je za kretanje pješaka. Sve ispred PU NS ispred koje osmorica pripadnika "češkaju jajca" i mahalaju.
s mob'tela
Možda se stanje popravi kad neko u pješačkoj zoni ubije nekog.
Gledala sam jutros detaljno taj autic i nema nikavog traga da je na haubi ikad bio onaj kamen sto mi djeluje vise nego cudno530i wrote:Osiguranje da mu ne dignu haubu i ukradu akumulator...
Ne. Upratila sam ranije bas to vozilo i tipa koji ga vozi. Bez posebnog razloga.Black swan wrote:da nisi gledala u neko slično bijelo auto
bitanga_sa_otesa wrote:a slusanje vajt snejka?