Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#15676 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

I kad neko kaze treba podrzati ove nomke. Treba im jebat majku nesposobnu i njima i ko ih je selektirao. Veci skup neznalica odavno nisam vidio. Osim mozda nase rukometne reprezentacije. Jebem ti drzavu i sve na sta smo spali.
betametazon

#15677 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by betametazon »

Na ovakvu igru ni Dule nema neko posebno rjesenje...
Melbourne_Australia

#15678 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Melbourne_Australia »

Zar smo mi fakat spali na to da Sejfic igra za repr?? On kod mene na terminu kosarke u Bosnjackoj gimnaziji koji igramo vec 10 godina ne bi imao mjesta da igra..Covjek ne zna da blok napravi , znaci covjek je operisan od kosarke...
strong69

#15679 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by strong69 »

Bice bolje u sljedecim PRETkvalifikacijama :D Tacno je da je ekipa mlada, neiskusna i neuigrana ali nema tu kvaliteta. Ovo je ekipa od podjednakih ispodprosjecnih momaka. Ako nista, dosli su da odigraju. :thumbup:
dječak sa šibicama

#15680 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dječak sa šibicama »

Do predvece bili su sila u nastajanju, sad pljuvanje.

Svedska bolja i to je to. Kako, zasto, nije ni meni jasno. Ne igraju im najbolji igraci.

Ali jos ima vremena da se okrene rezultat.
alibegoa

#15681 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by alibegoa »

Ne mogu reci da volim sport ali se prisiljavam da gledam ove reprezentativne nastupe. Ja ne vidim sto se ovoliko hvali ovaj nas trener.
El_comadante

#15682 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by El_comadante »

znaći ispali smo gotovo čekaj slijedeče kvalifikacije i možda lakše protivnike. odoše Švedi i armenci
betametazon

#15683 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by betametazon »

dječak sa šibicama wrote:
Ali jos ima vremena da se okrene rezultat.
Biser veceri. Ima, kad bi petoricu Dzordana uveli u ekipu :D
betametazon

#15684 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by betametazon »

alibegoa wrote:Ne mogu reci da volim sport ali se prisiljavam da gledam ove reprezentativne nastupe. Ja ne vidim sto se ovoliko hvali ovaj nas trener.
U timeout-ima djeluje anemicno, srpska varijanta sabita hadzica. Ali ne mogu mu se osporiti klupski uspjesi sa partizanom svojedobno, valjda je strucnjak...
Artest

#15685 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Artest »

Najbitnije je da se ostvari neka moralna pobjeda, rezultat je u drugom planu. Ako je atmosfera u timu dobra, i to je velika stvar i treba je velicati.

Nasa tri centra zajedno nemaju trecinu vrijednosti sestog centra Srbije (Muslija ili Milutinova) i samim tim je sve jasno.

Uskoro ce i Musa doci na zub. Fol klasa, a ne moze sam pobjedjivat. Samo polako. :)
dječak sa šibicama

#15686 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Ustvari sve je jasno, Bosnic zna recept, stavi najboljeg u odbrani na Musu i rijesio si problem. Ovi ostali malo koga mogu pobijediti.

Posebno je odbrana losa, onaj Massamba ko na setalistu.
dječak sa šibicama

#15687 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Joj Sejficu bloka, ko NFL :lol:
VPSA

#15688 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by VPSA »

Veceras samo katastrofalni. Svedjani su nas skinuli maksimalno, igraju na sve nase mane, a sve su nam prednosti ugusili. Musu su zatvorili skroz ovim dupliranjima, a ni on se nije bas najbolje snasao u tim situacijama. Usporili su igru, imaju dobre visoke igrace a mi nemamo nijednog krilnog centra u rosteru i unistili su nas ispod kosa. Sejficevi blokovi su za plakat ili se objesit.

Jbga, sada se vadit u gostima, ako ne prodjemo ove pretkvalifikacije bice to velik udarac i za ovu ekipu i za selektora, i onda se bojim da bi sve ovo moglo otic u k...c
alibegoa

#15689 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by alibegoa »

dječak sa šibicama wrote:Ustvari sve je jasno, Bosnic zna recept, stavi najboljeg u odbrani na Musu i rijesio si problem. Ovi ostali malo koga mogu pobijediti.

Posebno je odbrana losa, onaj Massamba ko na setalistu.
Pa to i ja kazem njihov trener slozio igru, nas ne zna nista sloziti. Ako igrace ide dobro je ako ne trenera nema
Artest

#15690 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Artest »

Sta bi sa sa Sejfom :?

Ja sam konto sa njim cemo se kvalifikovat na svjetsko, kamoli u kvalifikacije. Momak je grom.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#15691 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Ovdje gdje smo sada nisu nas otjerali ni ovi momci ni Dule Vujosevic nego Teletovic, Nurkic i ostala Co. Nakon euforije bilo je pitanje kad ce pasti i to ono bas pasti jer ovo su za Svedsku ipak juniori. Musa jednostavno fizicki ne moze i to se vidi na njemu....cuvali su njega i prije flasteri pa je prolazio kao flak i davao po 30 koseva. Ali nije ni Musa robot......Ovo ce biti komplikovano za proci....vrlo komplikovano...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#15692 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Nemoj se ljutit hrasno, fakat nemam namjeru podjebavat', ali ovo ti je samo dokaz onoga što sam ti govorio birvaktile. Ako staviš drvo pod koš to ti ne znači ništa u životu... Small ball je budućnost :D
Artest

#15693 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Artest »

hrasno38 wrote:Ovdje gdje smo sada nisu nas otjerali ni ovi momci ni Dule Vujosevic nego Teletovic, Nurkic i ostala Co. Nakon euforije bilo je pitanje kad ce pasti i to ono bas pasti jer ovo su za Svedsku ipak juniori. Musa jednostavno fizicki ne moze i to se vidi na njemu....cuvali su njega i prije flasteri pa je prolazio kao flak i davao po 30 koseva. Ali nije ni Musa robot......Ovo ce biti komplikovano za proci....vrlo komplikovano...
:lol:

I sta kazu. Srbija se odrekla Jokica. More im se. Imaju Bobija, Kuzmica, Milutinova, Raduljicu, Muslija, Štimca...
hrasno38

#15694 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

VPSA wrote:Veceras samo katastrofalni. Svedjani su nas skinuli maksimalno, igraju na sve nase mane, a sve su nam prednosti ugusili. Musu su zatvorili skroz ovim dupliranjima, a ni on se nije bas najbolje snasao u tim situacijama. Usporili su igru, imaju dobre visoke igrace a mi nemamo nijednog krilnog centra u rosteru i unistili su nas ispod kosa. Sejficevi blokovi su za plakat ili se objesit.

Jbga, sada se vadit u gostima, ako ne prodjemo ove pretkvalifikacije bice to velik udarac i za ovu ekipu i za selektora, i onda se bojim da bi sve ovo moglo otic u k...c
Pa vec je otislo u kurac jer nize od ovoga ne mozemo.......zato i jesu oni supci trebali da dodju da se makar iz ovih govana izvucemo u koja su nas uvalili
Logovan

#15695 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Bolji Šveđani, zasluženo pobijediše. Ovi naši mladi i neiskusni, plus neki pojma nemaju i dobiješ poraz.
bingov buraz

#15696 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by bingov buraz »

Ubili nas švede,niko naš nije iskočio kad Musu nije išlo i gotovo.
Nije gotovo možemo dobiti obe gostujuće.Nije vjerovatno ali sve su ove reprezentacije u 5 dkg.
studeni76

#15697 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by studeni76 »

Ukinuti timske sportove kod nas, nismo mi za ovoga
spree

#15698 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Ne znam sto se ovo shvata toliko tragično. Nema kvaliteta i to je to. Sta ce Dule ne moze on uci i pokrivati alley oop umjesto sejfica. Lopta u napadu fino ide i tu se vidi rad trenera, ali nekvalitet se ne moze nadoknaditi. Jbt protiv nas svedska ko clipsi iz proslih godina, lob svergie :skoljka:
hrasno38

#15699 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

spree wrote:Ne znam sto se ovo shvata toliko tragično. Nema kvaliteta i to je to. Sta ce Dule ne moze on uci i pokrivati alley oop umjesto sejfica. Lopta u napadu fino ide i tu se vidi rad trenera, ali nekvalitet se ne moze nadoknaditi. Jbt protiv nas svedska ko clipsi iz proslih godina, lob svergie :skoljka:
:thumbup:
kamen spoticanja

#15700 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kamen spoticanja »

Musa je na zagrijavanje izasao strasno naspanovan
i kad je bacio onu tricu s parkinga mislio sam ode na 50 poena...
a onda ga je iz jednog izlaska iz bloka nabio laktom onaj tetovirani sved...malo iza toga fasovali su obojica tehnicke...
i klinac je puk'o
a onda ga je dule dokrajcio rotacijom
a bez muse ne mozemo meda
Post Reply