Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#15676 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I kad neko kaze treba podrzati ove nomke. Treba im jebat majku nesposobnu i njima i ko ih je selektirao. Veci skup neznalica odavno nisam vidio. Osim mozda nase rukometne reprezentacije. Jebem ti drzavu i sve na sta smo spali.
-
betametazon
#15677 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Na ovakvu igru ni Dule nema neko posebno rjesenje...
-
Melbourne_Australia
#15678 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zar smo mi fakat spali na to da Sejfic igra za repr?? On kod mene na terminu kosarke u Bosnjackoj gimnaziji koji igramo vec 10 godina ne bi imao mjesta da igra..Covjek ne zna da blok napravi , znaci covjek je operisan od kosarke...
- strong69
#15679 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bice bolje u sljedecim PRETkvalifikacijama
Tacno je da je ekipa mlada, neiskusna i neuigrana ali nema tu kvaliteta. Ovo je ekipa od podjednakih ispodprosjecnih momaka. Ako nista, dosli su da odigraju. 
-
dječak sa šibicama
#15680 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Do predvece bili su sila u nastajanju, sad pljuvanje.
Svedska bolja i to je to. Kako, zasto, nije ni meni jasno. Ne igraju im najbolji igraci.
Ali jos ima vremena da se okrene rezultat.
Svedska bolja i to je to. Kako, zasto, nije ni meni jasno. Ne igraju im najbolji igraci.
- alibegoa
#15681 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne mogu reci da volim sport ali se prisiljavam da gledam ove reprezentativne nastupe. Ja ne vidim sto se ovoliko hvali ovaj nas trener.
-
El_comadante
#15682 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
znaći ispali smo gotovo čekaj slijedeče kvalifikacije i možda lakše protivnike. odoše Švedi i armenci
-
betametazon
#15683 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Biser veceri. Ima, kad bi petoricu Dzordana uveli u ekipudječak sa šibicama wrote:
-
betametazon
#15684 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
U timeout-ima djeluje anemicno, srpska varijanta sabita hadzica. Ali ne mogu mu se osporiti klupski uspjesi sa partizanom svojedobno, valjda je strucnjak...alibegoa wrote:Ne mogu reci da volim sport ali se prisiljavam da gledam ove reprezentativne nastupe. Ja ne vidim sto se ovoliko hvali ovaj nas trener.
- Artest
#15685 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Najbitnije je da se ostvari neka moralna pobjeda, rezultat je u drugom planu. Ako je atmosfera u timu dobra, i to je velika stvar i treba je velicati.
Nasa tri centra zajedno nemaju trecinu vrijednosti sestog centra Srbije (Muslija ili Milutinova) i samim tim je sve jasno.
Uskoro ce i Musa doci na zub. Fol klasa, a ne moze sam pobjedjivat. Samo polako.
Nasa tri centra zajedno nemaju trecinu vrijednosti sestog centra Srbije (Muslija ili Milutinova) i samim tim je sve jasno.
Uskoro ce i Musa doci na zub. Fol klasa, a ne moze sam pobjedjivat. Samo polako.
-
dječak sa šibicama
#15686 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ustvari sve je jasno, Bosnic zna recept, stavi najboljeg u odbrani na Musu i rijesio si problem. Ovi ostali malo koga mogu pobijediti.
Posebno je odbrana losa, onaj Massamba ko na setalistu.
-
dječak sa šibicama
#15687 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Joj Sejficu bloka, ko NFL 
-
VPSA
#15688 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Veceras samo katastrofalni. Svedjani su nas skinuli maksimalno, igraju na sve nase mane, a sve su nam prednosti ugusili. Musu su zatvorili skroz ovim dupliranjima, a ni on se nije bas najbolje snasao u tim situacijama. Usporili su igru, imaju dobre visoke igrace a mi nemamo nijednog krilnog centra u rosteru i unistili su nas ispod kosa. Sejficevi blokovi su za plakat ili se objesit.
Jbga, sada se vadit u gostima, ako ne prodjemo ove pretkvalifikacije bice to velik udarac i za ovu ekipu i za selektora, i onda se bojim da bi sve ovo moglo otic u k...c
Jbga, sada se vadit u gostima, ako ne prodjemo ove pretkvalifikacije bice to velik udarac i za ovu ekipu i za selektora, i onda se bojim da bi sve ovo moglo otic u k...c
- alibegoa
#15689 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa to i ja kazem njihov trener slozio igru, nas ne zna nista sloziti. Ako igrace ide dobro je ako ne trenera nemadječak sa šibicama wrote:Ustvari sve je jasno, Bosnic zna recept, stavi najboljeg u odbrani na Musu i rijesio si problem. Ovi ostali malo koga mogu pobijediti.
- Artest
#15690 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sta bi sa sa Sejfom
Ja sam konto sa njim cemo se kvalifikovat na svjetsko, kamoli u kvalifikacije. Momak je grom.
Ja sam konto sa njim cemo se kvalifikovat na svjetsko, kamoli u kvalifikacije. Momak je grom.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#15691 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ovdje gdje smo sada nisu nas otjerali ni ovi momci ni Dule Vujosevic nego Teletovic, Nurkic i ostala Co. Nakon euforije bilo je pitanje kad ce pasti i to ono bas pasti jer ovo su za Svedsku ipak juniori. Musa jednostavno fizicki ne moze i to se vidi na njemu....cuvali su njega i prije flasteri pa je prolazio kao flak i davao po 30 koseva. Ali nije ni Musa robot......Ovo ce biti komplikovano za proci....vrlo komplikovano...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15692 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nemoj se ljutit hrasno, fakat nemam namjeru podjebavat', ali ovo ti je samo dokaz onoga što sam ti govorio birvaktile. Ako staviš drvo pod koš to ti ne znači ništa u životu... Small ball je budućnost 
- Artest
#15693 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
hrasno38 wrote:Ovdje gdje smo sada nisu nas otjerali ni ovi momci ni Dule Vujosevic nego Teletovic, Nurkic i ostala Co. Nakon euforije bilo je pitanje kad ce pasti i to ono bas pasti jer ovo su za Svedsku ipak juniori. Musa jednostavno fizicki ne moze i to se vidi na njemu....cuvali su njega i prije flasteri pa je prolazio kao flak i davao po 30 koseva. Ali nije ni Musa robot......Ovo ce biti komplikovano za proci....vrlo komplikovano...
I sta kazu. Srbija se odrekla Jokica. More im se. Imaju Bobija, Kuzmica, Milutinova, Raduljicu, Muslija, Štimca...
- hrasno38
#15694 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa vec je otislo u kurac jer nize od ovoga ne mozemo.......zato i jesu oni supci trebali da dodju da se makar iz ovih govana izvucemo u koja su nas uvaliliVPSA wrote:Veceras samo katastrofalni. Svedjani su nas skinuli maksimalno, igraju na sve nase mane, a sve su nam prednosti ugusili. Musu su zatvorili skroz ovim dupliranjima, a ni on se nije bas najbolje snasao u tim situacijama. Usporili su igru, imaju dobre visoke igrace a mi nemamo nijednog krilnog centra u rosteru i unistili su nas ispod kosa. Sejficevi blokovi su za plakat ili se objesit.
- Logovan
#15695 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bolji Šveđani, zasluženo pobijediše. Ovi naši mladi i neiskusni, plus neki pojma nemaju i dobiješ poraz.
- bingov buraz
#15696 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ubili nas švede,niko naš nije iskočio kad Musu nije išlo i gotovo.
Nije gotovo možemo dobiti obe gostujuće.Nije vjerovatno ali sve su ove reprezentacije u 5 dkg.
Nije gotovo možemo dobiti obe gostujuće.Nije vjerovatno ali sve su ove reprezentacije u 5 dkg.
- studeni76
#15697 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ukinuti timske sportove kod nas, nismo mi za ovoga
- spree
#15698 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne znam sto se ovo shvata toliko tragično. Nema kvaliteta i to je to. Sta ce Dule ne moze on uci i pokrivati alley oop umjesto sejfica. Lopta u napadu fino ide i tu se vidi rad trenera, ali nekvalitet se ne moze nadoknaditi. Jbt protiv nas svedska ko clipsi iz proslih godina, lob svergie 
- hrasno38
#15699 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
spree wrote:Ne znam sto se ovo shvata toliko tragično. Nema kvaliteta i to je to. Sta ce Dule ne moze on uci i pokrivati alley oop umjesto sejfica. Lopta u napadu fino ide i tu se vidi rad trenera, ali nekvalitet se ne moze nadoknaditi. Jbt protiv nas svedska ko clipsi iz proslih godina, lob svergie
- kamen spoticanja
#15700 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Musa je na zagrijavanje izasao strasno naspanovan
i kad je bacio onu tricu s parkinga mislio sam ode na 50 poena...
a onda ga je iz jednog izlaska iz bloka nabio laktom onaj tetovirani sved...malo iza toga fasovali su obojica tehnicke...
i klinac je puk'o
a onda ga je dule dokrajcio rotacijom
a bez muse ne mozemo meda
i kad je bacio onu tricu s parkinga mislio sam ode na 50 poena...
a onda ga je iz jednog izlaska iz bloka nabio laktom onaj tetovirani sved...malo iza toga fasovali su obojica tehnicke...
i klinac je puk'o
a onda ga je dule dokrajcio rotacijom
a bez muse ne mozemo meda