Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedina zgrada u gradu koja se moze smatrati zgradom lovatora i sl je bosmal
Mislim da je Importanne za klasu iznad Bosmala po svakom parametru. Zgrade u Adila Grebe na Skenderiji takodjer.
bio sam u importaneu
a u bosmalu neki moji imaju stan pa sam tu cesce bio
moj licni utisak nije takav al eto moguce da je tako
Ne znam sta gledate
1.kvalitet gradnje samo
2. neke druge cimbenike (sadržaji za stanare, privatnost, komfor stanova itd).
Ako je ovo prvo bosmal nije medju 10 zgrada trenutno u gradu, dijelom i zbog protoka vremena (primjene savremenijih i boljih materijala u novijim zgradama) i cinjenice da je velika vecina stanova dugo vremena nekoristeno pa su lagano i propadali i veliku vecinu sada treba "osvjeziti"
Ako cemo gledati samo pod broj 2, bosmal je sigurno medju top 5 zgrada u Sarajevu.
P.S. A ako gledamo zgrade od 8 spratova i vise, Bosmal je najkvalitetnija i najbolja zgrada i dalje u Sarajevu..
geralt wrote: ↑23/04/2021 21:00
Mislim da je Importanne za klasu iznad Bosmala po svakom parametru. Zgrade u Adila Grebe na Skenderiji takodjer.
bio sam u importaneu
a u bosmalu neki moji imaju stan pa sam tu cesce bio
moj licni utisak nije takav al eto moguce da je tako
Ne znam sta gledate
1.kvalitet gradnje samo
2. neke druge cimbenike (sadržaji za stanare, privatnost, komfor stanova itd).
Ako je ovo prvo bosmal nije medju 10 zgrada trenutno u gradu, dijelom i zbog protoka vremena (primjene savremenijih i boljih materijala u novijim zgradama) i cinjenice da je velika vecina stanova dugo vremena nekoristeno pa su lagano i propadali i veliku vecinu sada treba "osvjeziti"
Ako cemo gledati samo pod broj 2, bosmal je sigurno medju top 5 zgrada u Sarajevu.
P.S. A ako gledamo zgrade od 8 spratova i vise, Bosmal je najkvalitetnija i najbolja zgrada i dalje u Sarajevu..
Glesamo neku ukupnu sliku kao laici koji ne znaju o gradnji materijalima i tim tehnickim stvarima
Govorim za sebe
drug_profi wrote: ↑14/04/2021 11:53
Znaju se teritorije mjesnih zajednica, ali je lakše prodati stan u Novoj Otoci nego u naselju Alipašin Most.
Onaj Adi Bebanić kad je ušao u onaj rijaliti, pita ga onaj neki tip koji je bio nekad davno u Sarajevu gdje živiš a on kaže naselje Nova Otoka a lik kaže aha znam gdje je Otoka a Bebanić ima stan u naselju Miljcka i gdje će reći da živi u Miljckoj baš ofirno
izvrsni direktor wrote: ↑25/04/2021 01:05
Sjecam se naslovnice u avazovom expresu : "selma bajrami kupila stan u bosmalu"
Ako vam to nije dokaz bosmalove ekskluzivnosti ja onda ne znam
to ko kod nas kupuje takve stanove je prica za sebe
ima i budnjo stan a znamo kako je on zaradio to sa 20 maraka
to je možda tačno ali da mi se nudi izbor uvijek bih prije izabrao Importane u odnosu na Bosmal...lokacija, orijentacija, spratnost, shopping je ipak zaživio i imaš pregršt usluga u samoj zgradi...
breuer wrote: ↑26/04/2021 13:06
to je možda tačno ali da mi se nudi izbor uvijek bih prije izabrao Importane u odnosu na Bosmal...lokacija, orijentacija, spratnost, shopping je ipak zaživio i imaš pregršt usluga u samoj zgradi...
da, Importane ima ogromnu predonost lokacije u odnosu na Bosmal
upravo, pogled na VIlsonovo do kojeg ti treba manje od min, ispod prozora 4 ambasade...sve u svemu vrhunski koncept...al skup
upravo, pogled na VIlsonovo do kojeg ti treba manje od min, ispod prozora 4 ambasade...sve u svemu vrhunski koncept...al skup
Jedino ako se ona zgrada izgradi ondje sto je planirana, zajebace ih za pogled...
Ali slazem se definitivno Bosmal izgleda eskluzivnije unutra... ali sadrzajno nazalost nula bodova.
Jedino ako se ona zgrada izgradi ondje sto je planirana, zajebace ih za pogled...
Ali slazem se definitivno Bosmal izgleda eskluzivnije unutra... ali sadrzajno nazalost nula bodova.
pa grade se ispred zgrade ambasada, možda će zajebat one niže spratove, čisto sumnjam jer je po regulacionom visina identična kao zgradi UNDP-a čini mi se...možda bude malo odstupanja...
pa grade se ispred zgrade ambasada, možda će zajebat one niže spratove, čisto sumnjam jer je po regulacionom visina identična kao zgradi UNDP-a čini mi se...možda bude malo odstupanja...
Pa da, a UNDP zaklanja sve osim mozda zadnjeg sprata stambenog dijela... zavisi naravno i hoce li zgrada biti blize importanne ili blize vilsu, ali svakako drgaciji je ovaj otvoren pogled do vilsa, ili da ti zgrada stoji ispred
ne znam toliko dobro importane osim sto sam imao priliku uci u jedan stan nekoliko puta
u bosmalu sam vec proveo neko vrijeme u stanu koji je kao da je moj licno
mogu reci skoro pa zivio al nebitno sada to
mozda je i do toga al meni je bosmal stepenicu iznad importanea
jedina zamjerka je mozda lokacija i to kazem mozda i sto se nekad uprava ili kako da ih nazovem vec ponasa amaterski u vezi nekih stvari
Lokacija je sve. Ukucaj malo stanove na piku pa vidi za kakve golubarnike i šupe na Marin Dvoru ljudi traže i dobiju po 200 milja. Keramika u kupatilu pamti oficire Wermachta koji su se brćkali za vrijeme okupacije, ali jebiga lokacija broto.....
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/04/2021 19:35
Lokacija je sve. Ukucaj malo stanove na piku pa vidi za kakve golubarnike i šupe na Marin Dvoru ljudi traže i dobiju po 200 milja. Keramika u kupatilu pamti oficire Wermachta koji su se brćkali za vrijeme okupacije, ali jebiga lokacija broto.....
Ovo je Versaj kakav se golubarnik prodavao na Marin Dvoru u onim starim zgradama preko puta škole i Unitica. Ja mislim da je neko tavan pretvorio u stan, ubij me ako je strop viši od 2,2 m, po stanu razbacane prnje, prljavi etisoni, nekakva lamperija po plafonu i zidovima, ogromni filadendroni posadjeni u vešne lonce svukud po stanu....ode hladno za 170 milja
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/04/2021 19:35