Altsa wrote:Bosch 4, sezona kompletna izasla.
https://www.youtube.com/watch?v=4c6tnk0MU5k
Gledam juce ovo kad rece izašla 4..
Ja završio s trecom prije mozda mjesec i nešto zaboravio bio da je izašla..
Kad rece ovdje izašla baš bilo ono
Moderator: _BataZiv_0809
Altsa wrote:Bosch 4, sezona kompletna izasla.
Velkoski wrote:Deset epizoda, neke i preko sahat... Ostavit ću to za neki drugi dan
Kako misliš da ne diram Legion?Bloo wrote: Ne diraj Legion...
Usporedujes neusporedive kategorije.
Iako je biser, steta bi bilo da se polakome i krenu u snimanje jos sezona.
Mea culpazecko_kupuz wrote:Kako misliš da ne diram Legion?Bloo wrote: Ne diraj Legion...
Usporedujes neusporedive kategorije.
Iako je biser, steta bi bilo da se polakome i krenu u snimanje jos sezona.Pa meni jedna od najboljih serija u posljednje vrijeme, mislio sam da su obje serije odlične, ali slabo se za njih pročuje.
Tražio sam youtube recenzije za Legion prošle godine, jer me interesuju diskusije i tuđa mišljenja, te otkrivanje nekih novih detalja, ali jedva se šta moglo naći. What the flick recimo ima odlične panel diskusije za GoT, traju i po sat vremena, ali tako nešto se neće naći za ove druge serije. Šteta.Jedino Afterbuzz pokriva većinu naslova, ali jedva ih iko prati.
oprala me prva epizoda bašnema me tamo wrote:Velkoski wrote:Deset epizoda, neke i preko sahat... Ostavit ću to za neki drugi dan
Netflix
Mogu komotno praviti o Amundsenu i njegovoj ekspediciji, prvi je brodom i prosao kroz Sjeverozapadni prolaz i isto bio zaglavljen u ledu skoro pa dvije godine.brain bubbles wrote:Terror definitivno nema sta dalje da obradjuje, sumnjam da bi prikazivali 10 epizoda kako Francis luta po ledu trazeci Lady Silent. Ovo je jako lijepo odradjeno, da bi bila steta raditi bilo kakav nastavak. Neka se posvete nekom drugom historijskom dogadjaju i obrade ga ovako, ne bih imao nista protiv
Kako Goodsir kaze, nismo mi ovakvi u Engleskoj. Mislim da je to i bit svega ovoga, ljudska priroda u datim okolnostima
Samo sa nekim drugim twistom i atmosferom, jer ovaj ton gothic horora bi bio samo ponavljanje. Ali dobra idejaSanskiBiser wrote:Mogu komotno praviti o Amundsenu i njegovoj ekspediciji, prvi je brodom i prosao kroz Sjeverozapadni prolaz i isto bio zaglavljen u ledu skoro pa dvije godine.brain bubbles wrote:Terror definitivno nema sta dalje da obradjuje, sumnjam da bi prikazivali 10 epizoda kako Francis luta po ledu trazeci Lady Silent. Ovo je jako lijepo odradjeno, da bi bila steta raditi bilo kakav nastavak. Neka se posvete nekom drugom historijskom dogadjaju i obrade ga ovako, ne bih imao nista protiv
Kako Goodsir kaze, nismo mi ovakvi u Engleskoj. Mislim da je to i bit svega ovoga, ljudska priroda u datim okolnostima
Bloo wrote:Samo sa nekim drugim twistom i atmosferom, jer ovaj ton gothic horora bi bio samo ponavljanje. Ali dobra idejaSanskiBiser wrote:Mogu komotno praviti o Amundsenu i njegovoj ekspediciji, prvi je brodom i prosao kroz Sjeverozapadni prolaz i isto bio zaglavljen u ledu skoro pa dvije godine.brain bubbles wrote:Terror definitivno nema sta dalje da obradjuje, sumnjam da bi prikazivali 10 epizoda kako Francis luta po ledu trazeci Lady Silent. Ovo je jako lijepo odradjeno, da bi bila steta raditi bilo kakav nastavak. Neka se posvete nekom drugom historijskom dogadjaju i obrade ga ovako, ne bih imao nista protiv

No problemo.Bloo wrote: Excuse moi...bunny friend
Huhu, odlično onda. Fino je čuti da je sezona dobro zaokružena, imam još cijelih šest epizoda da oćeifim.brain bubbles wrote:Terror definitivno nema sta dalje da obradjuje...
Što bi rek'o @karanana Uhtred Son of Uhtred.Partijaner wrote:Poceo sa The Last Kingdom, nije losa.
Ja kontala vi o Utheru pricate, starom kralja Artura, kad ono saksonci...irac300 wrote:Što bi rek'o @karanana Uhtred Son of Uhtred.Partijaner wrote:Poceo sa The Last Kingdom, nije losa.
Ne, ne... malom Saksoncu kojeg je posvojio Viking.Bloo wrote:Ja kontala vi o Utheru pricate, starom kralja Artura, kad ono saksonci...irac300 wrote:Što bi rek'o @karanana Uhtred Son of Uhtred.Partijaner wrote:Poceo sa The Last Kingdom, nije losa.
da, da. solidna serija. manji budzet nego neki drugi spektakli, ali fina prica.irac300 wrote:Što bi rek'o @karanana Uhtred Son of Uhtred.Partijaner wrote:Poceo sa The Last Kingdom, nije losa.