Činjenično stanje nam pokazuje za sada nešto drugačiju sliku koja je u ovom momentu jedina relevantna.espn wrote:Neće mu to pomoći.
70 godina katastrofe malo nije...
Činjenično stanje nam pokazuje za sada nešto drugačiju sliku koja je u ovom momentu jedina relevantna.espn wrote:Neće mu to pomoći.
Rimljani su imali i Kaligulu i Nerona.славянин wrote:Samo sto porediti Arape i Rimljane nije bas ...vatrogasac wrote:Rimljanima je uspjelo. Svako novo uređenje svijeta ili novi svjetski poredak mijenja odnos snaga na vrlo čudan način ako se okrenemo iza sebe tako da garancije nema.jeza u ledja wrote: Koliko li je ovo ljudi reklo u zadnjih 2000+ godina...
Godine 63. prije Kristova rođenja Rimljani osvajaju Jeruzalem. Nakon niza židovskih ustanaka 70. godine po Kristu rimski car Tit ugušio je pobunu, uništio Hram u Jeruzalemu i diljem carstva raselio malobrojne preživjele.
Izrael ima nuklearno oruzije.. garant njihovog opstanka .. ako to dodje u pitanje ide i 50-100 miliona arapa sa njima.
Tako je, bre!славянин wrote: Nisam znao da je Mehmed Arap(jer spomenuo sam Arapi-poraz Izraela itd) , ali u bilo kojem slucaju ponavljanje “Izrael treba satrati m,unistiti” od strane poveceg procenta muslimana .. ce ostati zelje (mislim da si i ti svjestan toga iako pripadas toj grupi)
Mijesas babe i zabeseln wrote:Tako je, bre!славянин wrote: Nisam znao da je Mehmed Arap(jer spomenuo sam Arapi-poraz Izraela itd) , ali u bilo kojem slucaju ponavljanje “Izrael treba satrati m,unistiti” od strane poveceg procenta muslimana .. ce ostati zelje (mislim da si i ti svjestan toga iako pripadas toj grupi)
Pokazi sta je srBsko-izraelsko prijateljstvo, ljubi te Arie Livne.
Ne radi se ovdje za i protiv Izraela (to je vecini srba zadnja rupa na svirali, neki su cak i izrazito protiv).славянин wrote:Mijesas babe i zabeseln wrote:Tako je, bre!славянин wrote: Nisam znao da je Mehmed Arap(jer spomenuo sam Arapi-poraz Izraela itd) , ali u bilo kojem slucaju ponavljanje “Izrael treba satrati m,unistiti” od strane poveceg procenta muslimana .. ce ostati zelje (mislim da si i ti svjestan toga iako pripadas toj grupi)
Pokazi sta je srBsko-izraelsko prijateljstvo, ljubi te Arie Livne.- znaci opis je: ako si protiv da neko satare Izrael i izraelce onda si Srbin
Idemo jos jednom, za srbe na jeftinim sjedistima:breuer wrote:Dakle, Bošnje su Palestinci?
E nek si mu reko...seln wrote:Tako je, bre!славянин wrote: Nisam znao da je Mehmed Arap(jer spomenuo sam Arapi-poraz Izraela itd) , ali u bilo kojem slucaju ponavljanje “Izrael treba satrati m,unistiti” od strane poveceg procenta muslimana .. ce ostati zelje (mislim da si i ti svjestan toga iako pripadas toj grupi)
Pokazi sta je srBsko-izraelsko prijateljstvo, ljubi te Arie Livne.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”ultrasarajevo87 wrote:Neće ni Izrael vječno opstati.
Stvari su se približile konačnom obračunu činjenicom da je Izrael stvoren na način samo svojstven odvratnim cifutima.
Misle da mogu raditi šta hoće, a bgm i rade. Ali vjerujem, odnosno 100% sam siguran da ćemo mi svi sa foruma ili barem naša djeca, odnosno unuci doživjeti dan kada će ta fašistička tvorevina zauvijek nestati.
2118g - visokokvalitetni sapuni- Made in Palestine.
A za ostale koji izbjegnu metak se provodi uskraćivanje hrane i vode do istrebljenja.the number of unarmed Gazan demonstrators wounded by the IDF since March 30 surpassed 22,000 while the number of those killed by the IDF over that same time frame reached 198. Since “ Operation Protective Edge ” in 2014, the IDF’s Gaza Division has sustained one single fatality.
https://www.mintpressnews.com/idf-award ... ts/250576/The dire situation in Gaza is widely believed to be nearing a dangerous climax, with the vast majority of Gazan drinking water being nonpotable and the UN warning that the entire Strip will be uninhabitable in less than two years. The increasingly troubling humanitarian situation in Gaza is largely the result of Israel’s blockade of the enclave, now in its 11th year.
Ovo nije tacno.seln wrote:Idemo jos jednom, za srbe na jeftinim sjedistima:breuer wrote:Dakle, Bošnje su Palestinci?
Bosnje = muslimani
Palestinci = muslimani
Izrael ubija Palestince, tj. muslimane.
Jednacenjem po polumjesecu, ako ubija muslimane, Izrael je dobar.
Na stranu to da hejbet srba mrzi bre chivce i da nisu svi Palestinci muslimani... ona jednacina gore je razumljiva tj. prihvatljiva za vecinu srba.
Cudno da se banuju svi koji dirnu u Izrael a ne banuju se oni koji podrzavaju teroristicke organizacije.Ogromna vecina drzava i stanovnistva misli sto i ultravojsa hocemo i njih kazniti.Najzad ovo je i udar na slobodu vjeroispovjesti jer je i u Kuranu Allah prokleo zidove i zabranio im drzavu i zaprijetio da ce ih unistiti ako se vrate u Palestinu.Pomalo zeznuta situacija na ovom forumu.Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”ultrasarajevo87 wrote:Neće ni Izrael vječno opstati.
Stvari su se približile konačnom obračunu činjenicom da je Izrael stvoren na način samo svojstven odvratnim cifutima.
Misle da mogu raditi šta hoće, a bgm i rade. Ali vjerujem, odnosno 100% sam siguran da ćemo mi svi sa foruma ili barem naša djeca, odnosno unuci doživjeti dan kada će ta fašistička tvorevina zauvijek nestati.
» ultrasarajevo87
trajno
Te bajke se na neki cudan nacin obistinjujuklosar pravi wrote:Zašto vjeruješ u bajke i izmišljene osobe s neba?
JUPITERXXXX wrote:Te bajke se na neki cudan nacin obistinjujuklosar pravi wrote:Zašto vjeruješ u bajke i izmišljene osobe s neba?
Mislim da je banovan iskljucivo zbog zadnje recenice.JUPITERXXXX wrote:Cudno da se banuju svi koji dirnu u Izrael a ne banuju se oni koji podrzavaju teroristicke organizacije.Ogromna vecina drzava i stanovnistva misli sto i ultravojsa hocemo i njih kazniti.Najzad ovo je i udar na slobodu vjeroispovjesti jer je i u Kuranu Allah prokleo zidove i zabranio im drzavu i zaprijetio da ce ih unistiti ako se vrate u Palestinu.Pomalo zeznuta situacija na ovom forumu.Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”ultrasarajevo87 wrote:Neće ni Izrael vječno opstati.
» ultrasarajevo87
trajno
Naravno da nije samo izrahell kriv za BI medjutim lov na vjestice tj. svojervrsna hajka na ljude koji kritikuju cionizam i jevrejsku politiku a stiteci se iza plasta zrtve genocida i hitlerovih zlocina izraelce i i njihov aparthejdski zlocinacki entitet postavlja na vrh liste gnusanja, prezira i u krajnjem slucaju mrznje diljem svijeta, takvo licemjerje tesko ko moze svariti.derion wrote:Ja sam Bosanac, ali mi je prosto odvratno kada pročitam fašističke izjave mnogih mojih sunarodnjaka o Izraelu i davanja neumjesnih komentara na račun Jevreja i/ili Izraelaca. Stidim se tog novokomponovanog nacionalizma, šovinizma, a bogme i fašizma. Da se razumijemo, smatram da mnogi Palestinci pate, posebno u Gazi i da zato u dobroj mjeri odgovornost snosi Izrael, ali palestinsko dugogodišnje stanje ne može se samo pripisati Izraelu. Ta lista je poprilično poduga i ima mnogo aktera, između ostalih i palestinske vlasti, gotove sve arapske države i uglavnom većinu svjetskih sila. Ali eto, mnogima je samo Izrael kriv za sve što ne valja na Bl. istoku i traže, tek tako, njegovo uništenje. To je ČISTI fašizam, bez obzira koliko se odbrana takvog stajališta branila bilo kakvim religioznim tekstovima.
Inače, toliko patnje u svijetu, ali za druge tužne priče balkanski internet ratnici za pravdu nemaju sluha. Fuj!