Poštovani @MH_i_HS_kablovska, mogu li pitati koji je razlog što odgovarate na postove drugih korisnika, ali ne i na moj? Hvala...blinker13 wrote:Danas su kod mene u ulici mijenjali postavke na sistemu, tako da mi na dva HD risivera nema nijednog kanala. Agent call centra mi kaže da su otvorili nalog za zamjenu risivera, a ja mu fino kažem da odmah zamijene oba, da bi mi delegat rekao da ću to morati platiti. Onda sam mu rekao da upali snimanje razgovora da imaju snimljenu opomenu da se ne igraju sa mnom, jer sam jedan risiver dobio, a kupio sam jedan risiver kad je koštao 150 KM i još dva modula, tako da insistiram da mi firma kojoj sam dao tolike pare omogući funkcionalnost opreme koju mi je prodala. Ako to znači da je moraju zamijeniti, onda neka je mijenjaju o svom trošku! Programsku šemu imaju pravo mijenjati, ali oprema koju su mi prodali mora biti funkcionalna...
@MH i HS kablovska možda da obratite pažnju na ovakve slučajeve, jer sigurno nisam jedini koji ima ovakav problem, tako da morate naći neko rješenje, jer ne želim mijenjati provajdera, niti davati dodatne pare, a inspekcije jedva čekaju ovakve slučajeve.
Vidjećemo hoće li se iko javiti sa nekim odgovorom. Ako se ne jave meni, sigurno će odgovoriti na tužbu koju ću im poslati...
HS kablovska
Moderator: anex
- blinker13
#15651 Re: HS kablovska
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#15652 Re: HS kablovska
Pitanje za HS. Da li ovo sada znaci da pretplatnici doosadasnjih paketa KID 22 ce imati u ponudi Eurosport 1 i 2 u HD kao i SK 3 u HD takodje? Hvala.
Ili ja nisam procitao dobro prethodne postove korisnika!?
Ili ja nisam procitao dobro prethodne postove korisnika!?
-
bumerangss
#15653 Re: HS kablovska
kemox wrote:Iza Horizonta wrote:r_faruk wrote:Ko su united group, vlasnici?
Nije losa ideja...![]()
![]()
evo da vam pomognem http://www.the-united-group.com/xhtml/managment.php
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sad vidim što meni ova frekvencija gdje je BHT HD ne radi, nema ni jednog Bošnjaka. Ovo oni na nacionalnoj osnovi meni rade?
Što nema sport klub BOSNA I HERCEGOVINA
Aktuelna 8K rezolucija oni prave HD pakete, tuga i žalost
HOĆE SAMO PROFIT
NEKAKVIH MILION PAKETIĆA NAPRAVILI SMJEŠNO I ŽALOSNO
NEMAJU NIKAKVO POŠTOVANJE PREMA KORUSNICIMA SAMO IH PARE INTERESUJU
- MH i HS kablovska
#15654 Re: HS kablovska
Jutro blinker13,blinker13 wrote:Poštovani @MH_i_HS_kablovska, mogu li pitati koji je razlog što odgovarate na postove drugih korisnika, ali ne i na moj? Hvala...blinker13 wrote:Danas su kod mene u ulici mijenjali postavke na sistemu, tako da mi na dva HD risivera nema nijednog kanala. Agent call centra mi kaže da su otvorili nalog za zamjenu risivera, a ja mu fino kažem da odmah zamijene oba, da bi mi delegat rekao da ću to morati platiti. Onda sam mu rekao da upali snimanje razgovora da imaju snimljenu opomenu da se ne igraju sa mnom, jer sam jedan risiver dobio, a kupio sam jedan risiver kad je koštao 150 KM i još dva modula, tako da insistiram da mi firma kojoj sam dao tolike pare omogući funkcionalnost opreme koju mi je prodala. Ako to znači da je moraju zamijeniti, onda neka je mijenjaju o svom trošku! Programsku šemu imaju pravo mijenjati, ali oprema koju su mi prodali mora biti funkcionalna...
@MH i HS kablovska možda da obratite pažnju na ovakve slučajeve, jer sigurno nisam jedini koji ima ovakav problem, tako da morate naći neko rješenje, jer ne želim mijenjati provajdera, niti davati dodatne pare, a inspekcije jedva čekaju ovakve slučajeve.
Vidjećemo hoće li se iko javiti sa nekim odgovorom. Ako se ne jave meni, sigurno će odgovoriti na tužbu koju ću im poslati...
molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox, kako bismo provjerili i korigovali sve što je potrebno.
-
bumerangss
#15655 Re: HS kablovska
U svakom selu imas BH Telecom tj Moja TVCapsicum wrote:Evo sad počinju petljat i po internetu. Prvo su večeras počeli ograničavati brzinu pristupa Netflixu, a sada evo i ostalo šteka. Brzina na speedtestu je vrtoglavih 0,5 Mbps...
Ne znam ko je nadležan za dodjeljivanje dozvole za pružanje usluga kablovskog operatera na nekom području, ali ovi itekako krše prava korisnika.
Najgore od svega je to sto njih realno boli neka stvar. Znaju da imaju de facto monopol i da je korisnicima gotovo nemoguće na svojoj adresi dobiti uslugu od nekog drugog operatera.
- MH i HS kablovska
#15656 Re: HS kablovska
O kakvom smanjenju govorite? Imate pogrešne informacije.operacija labrador wrote: kakva je sudbina kid8 paketa (nisam čitao ranije postove) -čujem da se brzina smanjuje na 14/2 od 1.3.2016 ? Ako je to istina bome računica je računica. Plaćam vam QUADRO paket 52 KM a na Logosoftu Trio paket (brzina 50/3) košta 47 KM plus svi kanali koje ja gledam ili gledamo.
i molim vas bez patetike vi ste pravno lice a tu je bitan samo interes tj šta ko nudi i za koliko para.
- Capsicum
#15657 Re: HS kablovska
To je slicno, ali nije isto. Tehnologija koju koristi BHT ima mnogo veca ogranicenja nego ova koju koriste kablovski operateri.bumerangss wrote:U svakom selu imas BH Telecom tj Moja TVCapsicum wrote:Evo sad počinju petljat i po internetu. Prvo su večeras počeli ograničavati brzinu pristupa Netflixu, a sada evo i ostalo šteka. Brzina na speedtestu je vrtoglavih 0,5 Mbps...
Ne znam ko je nadležan za dodjeljivanje dozvole za pružanje usluga kablovskog operatera na nekom području, ali ovi itekako krše prava korisnika.
Najgore od svega je to sto njih realno boli neka stvar. Znaju da imaju de facto monopol i da je korisnicima gotovo nemoguće na svojoj adresi dobiti uslugu od nekog drugog operatera.
Inace, malo su spasili stvar vracanjem veceg broja HD kanala u ponudu bez uslovljavanja novim paketima... Iako mi je signal na njima katastrofa (samo na njima) i stalno one kockice, morat cu zvati da to poprave. Ona prva varijanta programske seme koju su pustili je bila klasicni kriminal.
-
r_faruk
#15658 Re: HS kablovska
kod mene nema nikakvih kockica, ponekad na sport klubu, ali jako rijetko... jednom ili dva puta za vrijeme utakmice...
-
bumerangss
#15659 Re: HS kablovska
Bolje Baketu nego Vucicumaraccana wrote:felichi wrote:ti ocigledno nisi dugo isao u radnicku ulicu. ja sam bio pocetkom januara, ljudi su kolabirali unutra kakva je bila guzva. a prije sedam dana red pocinje ispred kancelarija na trotoaru. tako da ako mislis da ces vratiti opremu i raskinuti ugovormaraccana wrote:
Ma kakve žalbe, mene su još od oktobra levatili sa ovim drkanjem neta i tv-a, tek u januaru se stabilizovalo, evo sad ga utrnuše skroz, kakve žalbe, sutra ne bude li neta i digitalne, raskidam ugovor, nosim ove resivere da im ih nabijem u ...., nema druge.. Uzet ovaj Baketov masni paket, šta ćeš drugo....![]()
![]()
Sutra dan odluke, ovaj što dođe ako kaže nema neta još par dana, gotovo, čekat ću za raskid taj red u radnickoj dva dana ako treba, a već sam naručio Bakirovu mojuTV trebali bi za 10ak dana doći, ali sve ovisi od sutra šta će ovaj reći, znači 24 h imaju rok i šansu da im ostanem korisnik ako se pojavi signal za digitalnu i net, ako ne, pare u džep Baketu.
- MH i HS kablovska
#15660 Re: HS kablovska
Poštovani korisnici,
zbog neophodnih radova na sistemu došlo je do izmjena pozicija u programskoj šemi, što zahtijeva ponovno skeniranje kanala kako biste dobili sve kanale iz ponude.
zbog neophodnih radova na sistemu došlo je do izmjena pozicija u programskoj šemi, što zahtijeva ponovno skeniranje kanala kako biste dobili sve kanale iz ponude.
-
Zux
#15661 Re: HS kablovska
Čemu li je ekvivalent moj paket Q2F, dakle digitalna TV, telefon i internet...? 
-
chelsea999
#15662 Re: HS kablovska
Poslao sam upit pp-om pa mi molim vas odgovorite...
-
sijedi
#15663 Re: HS kablovska
Poštovani,MH i HS kablovska wrote:Poštovani korisnici,
poslije skeniranja i registrovanja ne znam ni ja koliko kanala (digitalnih) na mojoj Sony braviji ne mogu da te kanale složim kako ja to hoću, analogne mogu.( prije ovoga sam mogao poredati i digitalne i analogne kanale kao ja hoću.
Izvinite ako ste već nekome objašnjavali kao se ovo rješava.
pozdrav
- crnivrag
#15664 Re: HS kablovska
Ako ti je poredano kao po brojevima na njihovoj stranici, onda bi se u postavkama TV-a, prilikom skeniranja trebala izabrati opcija da se kanali ne redaju automatski.sijedi wrote: Poštovani,
poslije skeniranja i registrovanja ne znam ni ja koliko kanala (digitalnih) na mojoj Sony braviji ne mogu da te kanale složim kako ja to hoću, analogne mogu.( prije ovoga sam mogao poredati i digitalne i analogne kanale kao ja hoću.
Izvinite ako ste već nekome objašnjavali kao se ovo rješava.
pozdrav
Eh sad da li je opcija dostupna na Sony televizorima to ne znam, ali npr. na LG TV-u se to može odabrati.
- suad-sarajevo
#15665 Re: HS kablovska
Pitanje za HS. Da li ovo sada znaci da pretplatnici doosadasnjih paketa KID 22 ce imati u ponudi Eurosport 1 i 2 u HD kao i SK 3 u HD takodje? Ili ja nisam procitao dobro prethodne postove korisnika!?
Hvala.
Hvala.
- suad-sarajevo
#15666 Re: HS kablovska
Vodio sam se ovim postom.Iza Horizonta wrote:Eurosportovi su u zasebnom HD paketu koji košta 8KM, kao i SK 3suad-sarajevo wrote:Pitanje za HS. Da li ovo sada znaci da pretplatnici doosadasnjih paketa KID 22 ce imati u ponudi Eurosport 1 i 2 u HD kao i SK 3 u HD takodje? Ili ja nisam procitao dobro prethodne postove korisnika!?
Hvala.
AdrianMole wrote:TELEMACH SLUŠA SVOJE KORISNIKE!!!
Otvoreni su ,poslije pritiska ovdje ,preko CI modula svi kanali proširenog paketa.BBC Earth u HD -neprocjenjivo!Iskreno rečeno,ovo je već fina satisfakcija za KID korisnike i ovako je trebalo biti od početka.Tu su još SK3 HD,Fox Life HD i Fox Crime HD,kao i erotski kanali.Ima još malo kockanja na pojedinim kanalima,ai to će valjda srediti.Sada je već broj HD kanala skočio na 13 ,a toliko smo imali i na HS-u.Ukupan broj kanala je skočio na 164 što je više nego kod HS-a.Iskreno rečeno,sada je ovo već dosta dobro.
Dosta korisnika je tražilo MTV Igman u analogiji,a History Ch. je godinama u HS-ovoj analognoj shemi i ljudi su prosto na njega navikli.Osobno ništa od toga ne gledam,no to su kanali koji sigurno imaju svoju publiku.
KAPA DOLE,TELEMACH!
P.S.Hajde sada još mali napor ,pa nam vratite i uključite Al Jazeera HD!
- crnivrag
#15667 Re: HS kablovska
Koliko sam uspio upratiti, i na osnovu tog posta koji si maloprije naveo, korisnici KID paketa su dobili Prošireni paket u koji spadaju HD kanali: SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD, BBC Earth HD i drugi HD kanali koji su dio Start, Osnovnog i Proširenog paketa (ponudu po paketima pogledati na stranici Telemach-a).suad-sarajevo wrote:Pitanje za HS. Da li ovo sada znaci da pretplatnici doosadasnjih paketa KID 22 ce imati u ponudi Eurosport 1 i 2 u HD kao i SK 3 u HD takodje? Ili ja nisam procitao dobro prethodne postove korisnika!?
Hvala.
Nažalost kanali Eurosport 1 HD i Eurosport 2 HD su dio HD paketa.
-
AdrianMole
#15668 Re: HS kablovska
SK3 HD je trenutno dostupan KID korisnicima,a Eurosportovi HD su zaključani ,kao i zasebni HD paket kanala.Šta će biti dalje vidjet ćemo i izgleda kako je prilično nepredvidivo.suad-sarajevo wrote:Pitanje za HS. Da li ovo sada znaci da pretplatnici doosadasnjih paketa KID 22 ce imati u ponudi Eurosport 1 i 2 u HD kao i SK 3 u HD takodje? Ili ja nisam procitao dobro prethodne postove korisnika!?
Hvala.
- crnivrag
#15669 Re: HS kablovska
Upravo tako, u Proširenom paketu je 14 kanala od 31 kanala koji su dio HD paketa, što znači skoro polovina kanala.AdrianMole wrote: SK3 HD je trenutno dostupan KID korisnicima,a Eurosportovi HD su zaključani ,kao i zasebni HD paket kanala.Šta će biti dalje vidjet ćemo i izgleda kako je prilično nepredvidivo.Trenutno su KID korisnicima dostupni slijedeći HD kanali:SK1,SK2,SK3,Sk Golf,Viasat Nature/History,Nat geo,Fox Life,Fox Crime,BBC Earth, Face,Hayat,BHT,N1 i 24 Kitchen.-14 kanala.Zapravo,to uopće nije loša ponuda
U HD paket idu još i Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, History HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Fashion TV HD, Nickelodeon HD, Travel HD, Animal Planet HD, Food Network HD, MTV Live HD, Sport Klub HD, Hustler HD, Fox HD, Fox Movies HD, Trace Sport Starts HD i Shorts HD.
Last edited by crnivrag on 05/02/2016 11:39, edited 2 times in total.
-
hoggarr
#15670 Re: HS kablovska
@MH i HS kablovskaMH i HS kablovska wrote:Podsjećamo da svi, kako novi tako i postojeći korisnici naših usluga imaju mogućnost da ostvare dodatne pogodnosti ili benefite kroz naše akcijske ponude. Žao nam je zbog Vaše odluke, posebno ako je ona konačna. Ukoliko se predomislite, svakako da Vam kao i svaki put do sada stojimo na raspolaganju. Dovoljno je samo da nam se javite u inbox.hoggarr wrote:Svaka čast HS! Napokon lijepe vijesti.![]()
Ovako je od samoga početka moglo biti. Samo koliko ste korisnika izgubili zbog vaše tvrdoglavosti i zbog nepravovremene informiranosti. Sutra očekujem montere BH Telecoma da mi uvedu MojaTV, a samo sam tražio da mi priznate akciju za nove korisnike, jer nikada nisam koristio usluge Telemach-a, gdje bi vi u prvih šest mjeseci izgubili 132,00 KM, ali od mene biste profitirali minimalno 1024,20 KM, potpisivanjem Ugovora za Trio Grande Family na 24 mjeseca.
Molim, pošaljite mi u inbox ponudu o kojoj govorite.
Možda i postignemo dogovor.
-
chelsea999
#15671 Re: HS kablovska
hoggarr wrote:@MH i HS kablovskaMH i HS kablovska wrote:Podsjećamo da svi, kako novi tako i postojeći korisnici naših usluga imaju mogućnost da ostvare dodatne pogodnosti ili benefite kroz naše akcijske ponude. Žao nam je zbog Vaše odluke, posebno ako je ona konačna. Ukoliko se predomislite, svakako da Vam kao i svaki put do sada stojimo na raspolaganju. Dovoljno je samo da nam se javite u inbox.hoggarr wrote:Svaka čast HS! Napokon lijepe vijesti.![]()
Ovako je od samoga početka moglo biti. Samo koliko ste korisnika izgubili zbog vaše tvrdoglavosti i zbog nepravovremene informiranosti. Sutra očekujem montere BH Telecoma da mi uvedu MojaTV, a samo sam tražio da mi priznate akciju za nove korisnike, jer nikada nisam koristio usluge Telemach-a, gdje bi vi u prvih šest mjeseci izgubili 132,00 KM, ali od mene biste profitirali minimalno 1024,20 KM, potpisivanjem Ugovora za Trio Grande Family na 24 mjeseca.
Molim, pošaljite mi u inbox ponudu o kojoj govorite.
Možda i postignemo dogovor.
I meni molim... Čekam odgovor!!!!!
- MH i HS kablovska
#15672 Re: HS kablovska
NOVI KANALI U DIGITALNOJ PROGRAMSKOJ SHEMI M&H COMPANY
Poštovani,
Obavještavamo vas da će od danas korisnici digitalne televizije kompanija M&H Company, HKB net i HS, s područja na kojima je pušten novi signal, biti u mogućnost pratiti nove kanale ekskluzivnog i raznovrsnog sadržaja na osnovnoj digitalnoj platformi.
Područja na kojima je pušten novi signal i plan puštanja novog signala do kraja mjeseca februara.
Vodeći računa da u digitalnoj ponudi budu zastupljeni kvalitetni kanali, programsku shemu TV kanala smo unaprijedili novim domaćim, regionalnim, dokumentarnim i stranim kanalima bogatog sportskog, informativnog, serijskog, muzičkog te dječijeg sadržaja.
Kanale koje do sada niste imali u svojoj digitalnoj programskoj shemi:
Domaći novi TV kanal NAŠA TV, serijski CBS DRAMA, sportski kanali SK 4, SK 5, SK 6, EXTREME SPORTS, dokumentarni DISCOVERY WORLD, DISCOVERY SCIENCE, zabavni PINK EXTRA, PINK KIDS, PINK PLUS, muzički MTV DANCE, VH1 CLASSIC, MTV ROCKS, MTV HITS, kanali za odrasle PLAYBOY TV, BRAZZERS TV, DUSK TV, HUSTLER TV, zatim kanali u HD rezoluciji BBC EARTH HD, SK3 HD, FOX LIFE HD, FOX CRIME HD.
U okviru mnogobrojnih kanala, sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoju porodicu, a mi iz ponude izdvajamo:
CBS Drama
Kanal CBS Drama će emitovati hit serije i filmove iz CBS-ove videoteke od preko 70.000 sati filmova i serija. CBS Drama će mamiti gledaoce na nezaboravne i jedinstvene serije. Gledat ćete serije od legendarne "Dinastije” do misterioznog “Twin Peaks”, od sci-fi serije “4400" do policijske drame u Honolulu “Hawaii 5-0". Premijerama, kao i serijama koje ste voljeli, CBS Drama garantuje pravo uživanje ispred vašeg TV-a.
SK KANALI
Kanali SK 4, SK 5, SK 6, SK3 HD upotpunit će vaše gledanje utakmica. Sportklub kanali su u potpunosti posvećen fudbalu. Gledajte Premier ligu, Špansku Primeru, košarkašku Euroligu, Wimbledon, trke Formule 1.
EXTREME SPORTS
EXTREME SPORTS je sportski kanal na kojem se prikazuju razni sportovi kao što su: surfanje, skateboarding, wakeboarding, motocross i BMX. Najpoznatije emisije su: MTB Heroes, Extreme Fighting Championship, Bullrun - Cops, Cars and Superstars, X Games – Austin, AMA Motocross Highlights.
GINX
Ginx TV je vodeći svjetski operater gameing kanala, te producent video sadržaja sa trenutno najvećom stopom rasta. Emisije koje producira Ginx TV se emituju u Velikoj Britaniji, Španiji, Izraelu, te Bliskom istoku, a dostupni su i gledaocima u Indoneziji i Turskoj. Ginx TV je pokrenuta 2007. godine i danas je jedini međunarodni i višejezički kanal koji je orijentiran isključivo na video igrice. Ginx u svojoj ponudi ima potpuno lokalizirane kanale namijenjene publici koju čine gejmeri od 18 do 35 godina starosti.
Discovery World
Discovery World je američki program. Prati ga reputacija najboljeg programa historijskog sadržaja. Osim historijskih dokumentarnih filmova, još emituje i dokumentarne filmove o historiji, kulturi, istragama i misterijama. Najpoznatije emisije su: World's Busiest, Smrtonosni ulov, Clash of the Dinosaurs, Ekstremni inžinjerski poduhvati, Everest: Beyond the Limit, Monarchy i drugi.
BBC Earth HD
Za sve ljubitelje dokumentarnih filmova o prirodi – od sada imate priliku da u okviru digitalnog paketa i to u HD rezoluciji gledate jedan od najpopularnijih kanala iz porodice BBC-a, BBC Earth HD.
BBC Earth, u proteklih 60 godina, na svjetskom nivou donosi najbitnije činjenice o historiji prirode kroz dokumentarnu formu u visokokvalitetnoj produkciji. Kanal je uzbudljiv, edukativan i prenosi najintimniji doživljaj o našem ogromnom univerzumu: od najmanjih stvorenja pod mikroskopom, do neograničenih prostranstava svemira, gdje naučnici i avanturisti donose direktno informacije s lica mjesta i u akciji. Namijenjen je svim starosnim dobima, tako da u njemu možete uživati u porodičnom okruženju. Pogledajte teme o prirodi, zemlji, životinjama, kosmosu i evoluciji koje će vas ostaviti bez daha.
MTV Rocks
MTV Rocks je specijalizovani muzički TV kanal posvećen ROCK muzici.
MTV Hits
MTV Hits je specijalizovani muzički TV program posvećen POP muzici u produkciji MTV Networks Europe.
Uživajte!
Poštovani,
Obavještavamo vas da će od danas korisnici digitalne televizije kompanija M&H Company, HKB net i HS, s područja na kojima je pušten novi signal, biti u mogućnost pratiti nove kanale ekskluzivnog i raznovrsnog sadržaja na osnovnoj digitalnoj platformi.
Područja na kojima je pušten novi signal i plan puštanja novog signala do kraja mjeseca februara.
Vodeći računa da u digitalnoj ponudi budu zastupljeni kvalitetni kanali, programsku shemu TV kanala smo unaprijedili novim domaćim, regionalnim, dokumentarnim i stranim kanalima bogatog sportskog, informativnog, serijskog, muzičkog te dječijeg sadržaja.
Domaći novi TV kanal NAŠA TV, serijski CBS DRAMA, sportski kanali SK 4, SK 5, SK 6, EXTREME SPORTS, dokumentarni DISCOVERY WORLD, DISCOVERY SCIENCE, zabavni PINK EXTRA, PINK KIDS, PINK PLUS, muzički MTV DANCE, VH1 CLASSIC, MTV ROCKS, MTV HITS, kanali za odrasle PLAYBOY TV, BRAZZERS TV, DUSK TV, HUSTLER TV, zatim kanali u HD rezoluciji BBC EARTH HD, SK3 HD, FOX LIFE HD, FOX CRIME HD.
U okviru mnogobrojnih kanala, sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoju porodicu, a mi iz ponude izdvajamo:
CBS Drama
Kanal CBS Drama će emitovati hit serije i filmove iz CBS-ove videoteke od preko 70.000 sati filmova i serija. CBS Drama će mamiti gledaoce na nezaboravne i jedinstvene serije. Gledat ćete serije od legendarne "Dinastije” do misterioznog “Twin Peaks”, od sci-fi serije “4400" do policijske drame u Honolulu “Hawaii 5-0". Premijerama, kao i serijama koje ste voljeli, CBS Drama garantuje pravo uživanje ispred vašeg TV-a.
SK KANALI
Kanali SK 4, SK 5, SK 6, SK3 HD upotpunit će vaše gledanje utakmica. Sportklub kanali su u potpunosti posvećen fudbalu. Gledajte Premier ligu, Špansku Primeru, košarkašku Euroligu, Wimbledon, trke Formule 1.
EXTREME SPORTS
EXTREME SPORTS je sportski kanal na kojem se prikazuju razni sportovi kao što su: surfanje, skateboarding, wakeboarding, motocross i BMX. Najpoznatije emisije su: MTB Heroes, Extreme Fighting Championship, Bullrun - Cops, Cars and Superstars, X Games – Austin, AMA Motocross Highlights.
GINX
Ginx TV je vodeći svjetski operater gameing kanala, te producent video sadržaja sa trenutno najvećom stopom rasta. Emisije koje producira Ginx TV se emituju u Velikoj Britaniji, Španiji, Izraelu, te Bliskom istoku, a dostupni su i gledaocima u Indoneziji i Turskoj. Ginx TV je pokrenuta 2007. godine i danas je jedini međunarodni i višejezički kanal koji je orijentiran isključivo na video igrice. Ginx u svojoj ponudi ima potpuno lokalizirane kanale namijenjene publici koju čine gejmeri od 18 do 35 godina starosti.
Discovery World
Discovery World je američki program. Prati ga reputacija najboljeg programa historijskog sadržaja. Osim historijskih dokumentarnih filmova, još emituje i dokumentarne filmove o historiji, kulturi, istragama i misterijama. Najpoznatije emisije su: World's Busiest, Smrtonosni ulov, Clash of the Dinosaurs, Ekstremni inžinjerski poduhvati, Everest: Beyond the Limit, Monarchy i drugi.
BBC Earth HD
Za sve ljubitelje dokumentarnih filmova o prirodi – od sada imate priliku da u okviru digitalnog paketa i to u HD rezoluciji gledate jedan od najpopularnijih kanala iz porodice BBC-a, BBC Earth HD.
BBC Earth, u proteklih 60 godina, na svjetskom nivou donosi najbitnije činjenice o historiji prirode kroz dokumentarnu formu u visokokvalitetnoj produkciji. Kanal je uzbudljiv, edukativan i prenosi najintimniji doživljaj o našem ogromnom univerzumu: od najmanjih stvorenja pod mikroskopom, do neograničenih prostranstava svemira, gdje naučnici i avanturisti donose direktno informacije s lica mjesta i u akciji. Namijenjen je svim starosnim dobima, tako da u njemu možete uživati u porodičnom okruženju. Pogledajte teme o prirodi, zemlji, životinjama, kosmosu i evoluciji koje će vas ostaviti bez daha.
MTV Rocks
MTV Hits
MTV Hits je specijalizovani muzički TV program posvećen POP muzici u produkciji MTV Networks Europe.
Uživajte!
- starii
#15673 Re: HS kablovska
MH i HS kablovska wrote:NOVI KANALI U DIGITALNOJ PROGRAMSKOJ SHEMI M&H COMPANY
Poštovani,
Obavještavamo vas ..bla bla...bla..
Uživajte!
u cemu da uzivaju ljudi kad je slika na analognoj odron a internet puca...pet godina sam imao HS bez ikakvih problema a od kad je preuzeo telemach isto kao da sam se vratio u doba dial upa i antene riblja kost..
-
The Realist
#15674 Re: HS kablovska
Ja zvao maloprije i kažu da nemam pravo uopšte na te neke kanali i da BBC Earth uopšte ne mogu imati, nego moram biti na Telemach paketu. Discovery Science ne mogu isto imati, kao ni neke SK..... Sada mi ništa nije jasno, a da bih se prebacio na Telemach paket, morao bih prvo platiti januarski račun HS-a, što trenutno ne mogu, jer nisam planirao to , a bio nedavno kod njih, izmirio decembar, ali nisam mogao prebaciti se.crnivrag wrote:
Koliko sam uspio upratiti, i na osnovu tog posta koji si maloprije naveo, korisnici KID paketa su dobili Prošireni paket u koji spadaju HD kanali: SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD, BBC Earth HD i drugi HD kanali koji su dio Start, Osnovnog i Proširenog paketa (ponudu po paketima pogledati na stranici Telemach-a).
Nažalost kanali Eurosport 1 HD i Eurosport 2 HD su dio HD paketa.
Sada sam (ustvari supruga, jer ja sam nogu zeznuo, pa moram mirovati već određeni period
Vidiš, ja od ovih kanala nemam SK3, Fox Life, Fox Crime, BBC Earth, govorim o HD kanalima, naravno.AdrianMole wrote: SK3 HD je trenutno dostupan KID korisnicima,a Eurosportovi HD su zaključani ,kao i zasebni HD paket kanala.Šta će biti dalje vidjet ćemo i izgleda kako je prilično nepredvidivo.Trenutno su KID korisnicima dostupni slijedeći HD kanali:SK1,SK2,SK3,Sk Golf,Viasat Nature/History,Nat geo,Fox Life,Fox Crime,BBC Earth, Face,Hayat,BHT,N1 i 24 Kitchen.-14 kanala.Zapravo,to uopće nije loša ponuda
-
The Realist
#15675 Re: HS kablovska
Poštovani,MH i HS kablovska wrote:NOVI KANALI U DIGITALNOJ PROGRAMSKOJ SHEMI M&H COMPANY
Poštovani,
CBS Drama
SK KANALI
EXTREME SPORTS
GINX
Discovery World
BBC Earth HD
MTV Rocks
MTV Hits
Uživajte!
Ja nemam nijedan od ovih navedenih kanala, a u korisničkoj službi su mi rekli da ih ne mogu ni imati dok ne pređem na Telemach. Očito je neka greška u pitanju, ali ne znam kako riješiti, jer sam vratio reciever na korisničke postavke, što bi trebalo omogućiti upload novih podataka, ali promjene nema.