Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:vidim poceli su betonirati bazu i stavljati metalnu ogradu s dvije stangle jedno dvadesetak metara na stupu s obje strane tramvajske
mada mislim da je to jos nedovoljno
mladji ce preskociti a stariji zaobizalziti
treba motornog ulja posuti zajedno sa bidljikavom zicom i posaditi divlju dracu
Haha, mada ja ipak mislim da bi trebali ukloniti te prepreke da ne ginu ljudi zbog 1,60 KM
zato zbog 1,6km treba neko u zatvor otići i biti doživotno obilježen sa tuđim đubretarlukom
ovdje se ne plaća prelaz sa jedne strane na drugu već, korištenje prevoza,ali s obzirom na mentalitet osoba koje u 90% slučajeva koristi stupski terminal to će biti teže objasniti
planinsko-seoski slobodni mentalitet
Treba motivisati narod da koristi pothodnik. Zato predlazem da se dole otvori: kladionca, kafana, granap, stand zeleni, stand mesa i sira, stand donjegg vesa i odjece i jos jedna kladionica radi konkurencije.
Maloprije u troli samo jedna vrata rade i to zadnja i vozač se dere na svakoj stanici da mu ne rede prva i druga nego samo treća. Na kraju je stao kod garaze i svi su morali izaći a u neka doba momak se dreknu "majstore otvori zadnja" a vozac odgovara a koja cu druga zamalo se trola nije prevrnula od smijeha
Black swan wrote:pa baš sam neki dan našem čovjeku iz austrije porijeklom iz dervente objašnjavao kako da dođe do nas tramvajem
4 stanice pa broji pa računaj jer mu nisam znao reći kako da dođe do mekdonaldsa
stvarno veliki problem za turiste što nema imena stanica
Pa kako ces objasmiti kad ne znas imena stanica i sa tablama
HomeArt wrote:Maloprije u troli samo jedna vrata rade i to zadnja i vozač se dere na svakoj stanici da mu ne rede prva i druga nego samo treća. Na kraju je stao kod garaze i svi su morali izaći a u neka doba momak se dreknu "majstore otvori zadnja" a vozac odgovara a koja cu druga zamalo se trola nije prevrnula od smijeha
Danas u Avazu predsjednik NO GRAS-a Hamidović govori o dolasku testnog tramvaja iz Konye i kaže to su niskopodni tramvajii..hoće li mi ko objasniti šta ovdje ima niskopodno?
Ako imaju onu šipku po sredini na svakim vratima, ne sviđa mi se to, teško kolica onda ubaciti u tramvaj, a obično ne da ljudi ne žele pomoći, nego se guraju sa mnom i izguruju me, iako sam već podigao kolica sa djetetom unutra i jednom nogom zakoračio.... Ima i onih koji hoće pomoći, naravno, ali džaba kad ovi prvi polete u tramvaj i zauzmu mjesto .
The Realist wrote:Ako imaju onu šipku po sredini na svakim vratima, ne sviđa mi se to, teško kolica onda ubaciti u tramvaj, a obično ne da ljudi ne žele pomoći, nego se guraju sa mnom i izguruju me, iako sam već podigao kolica sa djetetom unutra i jednom nogom zakoračio.... Ima i onih koji hoće pomoći, naravno, ali džaba kad ovi prvi polete u tramvaj i zauzmu mjesto .
Čuj niskopodni ma nema taj Hamidović veze s vezom. Kad su ovi proizvedeni, niskopodni tramvaji nisu bili ni u planu.
Još je on nešto nedavno ovako lupio, al zaboravio sam šta...
šta je taj hamidović po zanimanju kakve su mu to kvalitetne kvalifikacije bile da dođe na čelo nadzornog odbora jednog javnog preduzeća a ne zna ni kakva vozila dolaze u istooo???? hahahahahahahahahahah