Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@_BataZiv_0809 Svaki dan 5mg popijem, a whey pijem samo pred spavanje jednu mjericu (prije sam znao 2 dnevno) al cijene otišle u pm
Vode pijem isto ko i uvijek, doduše na treningu dosta vode popijem
Leon16v wrote: ↑28/04/2023 20:51
@_BataZiv_0809 Svaki dan 5mg popijem, a whey pijem samo pred spavanje jednu mjericu (prije sam znao 2 dnevno) al cijene otišle u pm
Sta ti donosi kreatin? Primijetis li neko poboljsanje?
Leon16v wrote: ↑28/04/2023 20:51
Kreatin tek ima "efekta" nakon možda 2 do 3 sedmice, na način da dobiješ punoću mišića, i možda 1 do 2 ponavljanja na nekim vježbama. Mogao si 8 sad izvlačiš npr 10.
I meni pomogne kad hoću da smršam gdje mi snaga ostane ista koliko toliko, a gubim kile
Neko uopste ne reaguje na kreatin.
Da ćeš ti sad nešto osjetit da si supermen, da si se nabildao od kreatina, nećeš
Kreatin tek ima "efekta" nakon možda 2 do 3 sedmice, na način da dobiješ punoću mišića, i možda 1 do 2 ponavljanja na nekim vježbama. Mogao si 8 sad izvlačiš npr 10.
I meni pomogne kad hoću da smršam gdje mi snaga ostane ista koliko toliko, a gubim kile
Da ćeš ti sad nešto osjetit da si supermen, da si se nabildao od kreatina, nećeš
Leon16v wrote: ↑29/04/2023 10:15
Znam likove koje nisam vidio pola godine, i kad sam ih vidio, napuhali se i nabildali. Prirodno nema sanse, kazu kreatin i proteini. Ne vjerujem da su uzimali steroide. Ili mozda jesu...
Kako mrsas od kreatina kad on navlaci vodu?
Meni navuce 7-8kg,ne razumijem. I generalno su mi od kreatina misici nekako kruti,uopste mi ne djeluje ok
Što bi rekao moj drug, inače iskusni dizač tegova, bez kreatina i proteina se ne ulazi u teretanu
A za one kojim ne odgovara da ga kreatin "puni vodom" ima vrsta koje to ne rade. To radi kreatin monohidrat. Ja koristim hidrohlorid ili skraćeno hcl. Zaguglajte malo. Imate i tri vrste proteina
Puni mišićne ćelije vodom, povećava se volumen mišića. Ljudi misle da kad kaže "puni vodom", da im ulazi voda u obraze, guzove, sise...
Kreatin monohidrat dokazano da "radi', i najjeftiniji je oblik kreatina, mada je sad i skup 300g 50+ km nažalost.
Bez problema skinem 5kg, a kreatin uzimam 6 mjeseci stalno, dok me ne smori
Leon16v wrote: ↑29/04/2023 15:30
Puni mišićne ćelije vodom, povećava se volumen mišića. Ljudi misle da kad kaže "puni vodom", da im ulazi voda u obraze, guzove, sise...
Kreatin monohidrat dokazano da "radi', i najjeftiniji je oblik kreatina, mada je sad i skup 300g 50+ km nažalost.
Bez problema skinem 5kg, a kreatin uzimam 6 mjeseci stalno, dok me ne smori
Pa o tome ti govorim. Znaci ipak ti se napusu misici... ili kako ti kszes, napune se vodom. Svejedno, izgledas veci.