Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Raigor Stonehoof

#15626 Re: Bundesliga

Post by Raigor Stonehoof »

Piaty wrote: 13/09/2021 14:18
vicious wrote: 13/09/2021 13:15 Ma čini mi se da je ova druga izjava izmišljotina. U njemačkim medijima se i dalje spominje samo prva i Zorcov odgovor.
Ne znam zasto se ljudi i dalje referisu na tu izjavu, kada je nije ni dao.

Pazi komentara samo ovdje...ovakvi su i glasaci u nasoj zemlji. Da se par puta pojavi vijest da je zemlja ravna - uvjeravali bi geologe da je bas tako.
Jesil ti jedan od antivaksera sto ne vjeruje medijima? Samo da utvrtim s kim komuniciram.

Govnamidzic je vazda bio ljiga, nevezano za ove izjave.
Piaty

#15627 Re: Bundesliga

Post by Piaty »

Raigor Stonehoof wrote: 13/09/2021 14:20
Piaty wrote: 13/09/2021 14:18

Ne znam zasto se ljudi i dalje referisu na tu izjavu, kada je nije ni dao.

Pazi komentara samo ovdje...ovakvi su i glasaci u nasoj zemlji. Da se par puta pojavi vijest da je zemlja ravna - uvjeravali bi geologe da je bas tako.
Jesil ti jedan od antivaksera sto ne vjeruje medijima? Samo da utvrtim s kim komuniciram.

Ja upravo govorim da ste vi ista sorta kao antivskseri. Nemam ja nista ni protiv koga na osobnoj razini osim ako nije ratni zlocinac il pedofil...ja mogu imati nesto samo protiv necijih rijeci i neargumentiranih zakljucaka tipa "taj je ljiga". A zasto je ljiga?
Sta je uradio? Ako dokazes da je uradio nesto za sto se moze nazvati ljigom, onda mi moras biti iskren i pricati o tome koliko si ti castan u svom poslu, porodici i drustcu opcenito?

Meni ne basta da se svadjam cak ni ovako na forumu ali ne volim nepravdu.
veella

#15628 Re: Bundesliga

Post by veella »

Piaty wrote: 13/09/2021 14:26

Ja upravo govorim da ste vi ista sorta kao antivskseri. Nemam ja nista ni protiv koga na osobnoj razini osim ako nije ratni zlocinac il pedofil...ja mogu imati nesto samo protiv necijih rijeci i neargumentiranih zakljucaka tipa "taj je ljiga". A zasto je ljiga?
Sta je uradio? Ako dokazes da je uradio nesto za sto se moze nazvati ljigom, onda mi moras biti iskren i pricati o tome koliko si ti castan u svom poslu, porodici i drustcu opcenito?

Nepravda je bila u 1. kolu protiv Gladbacha, a takvih primjera ima mali milion kada je u pitanju rekorder njemacke :izet:
Raigor Stonehoof

#15629 Re: Bundesliga

Ne znam koliko si godina imao kad je doticni ljigavac igrao za reprezentaciju, i koliko se sjecas nepotrebnih crvenih kartona jer mu je mrsko dolazit na okupljanja. Ja se sjecam, i meni je to dovoljno da mi se povraca kad god cujem za njega. Pogotovo u ovako seljackom izdanju.
Point.

#15630 Re: Bundesliga

Post by Point. »

Piaty wrote: 13/09/2021 14:20
Point. wrote: 13/09/2021 12:50
Ko priča o tržištnoj vrijednosti igrača, pričam o nedostatku fer pleja u pomenutoj utakmici i ovoj Hasanovoj izjavi, koja ako je tačna, samo potvrđuje bahatost i aroganciju da namjerno slabe konkurenciju u BL.
Bayern se znao setati Europom bez konkurencije. Kako ce imati konkurenciju u Njrmackoj. Ne govorim ja za to. Ja govorim o jednom evolutivnom putu u razmisljanju mrzitelja Bayerna. Hajd reci iskreno sta si govorio o Bayernu 1997, 98 ili 99 godine?
Ja jedno, ti peto. Mislim da ni ti ne znaš o čemu pričaš.
Piaty

#15631 Re: Bundesliga

Post by Piaty »

Raigor Stonehoof wrote: 13/09/2021 14:38

Ne znam koliko si godina imao kad je doticni ljigavac igrao za reprezentaciju, i koliko se sjecas nepotrebnih crvenih kartona jer mu je mrsko dolazit na okupljanja. Ja se sjecam, i meni je to dovoljno da mi se povraca kad god cujem za njega. Pogotovo u ovako seljackom izdanju.
Vidim sad da imam vise godina od tebe, a sve sto si zapamtio o Salihamidzicu je taj crveni karton.
Nepravedni ste prema Bayernu, sad i prema Hasanu, znaci da ste nepravedni opcenito i zato nemam nikakvog postovanja za to.

Kazem - nepravedno, nepravedno prema nasem najboljem igracu. Zasto? Dok su neki slusali sta pojedini konji govore, drugi su pazljivo gledali repku, a manje su skakali i bili BH Fanatikosa i zbog toga su manje lupali o reprezentaciji.

Salihamidzic je imao strasne utakmice za reprezentaciju ali jebo ti to sad, pitanje je ko su nam bili protivnici?
E pa oni najjaci, a ne neka bijeda. Salihamidzic protiv Spanije, Danske, Hrvatske, Jugoslavije (ili SCG, ne sjecam se sad). Sad mozete svrasavati na razne panjeve sto zabiju Luxembrugu, a useru se protiv Irske. Ako mozes vratiti film, pogle Hasana protiv jakih reprezentacija (na um mi pade sad i prijateljska sa Njemackom). Nije jebavo zivo silu UPRAVO PROTIV JAKIH REPREZENTACIJA , a neki konji koji INACE I NE GLEDAJU UTAKMICE (znao sam ih) dodju i pametuju kako se on ne zalaze. Slusao sam vlastitim usima.

Salihamidzic je prvi strijelac reprezentacije BiH golom protiv Hrvatske i to sa 18 godina. To smo morali igrati u Bologni. Inace, nije mu bilo tesko igrati svega 3 dana prije za mladu repku i TU BITI NAJBOLJI NA TERENU.

Sta daje jos vecinu jacinu ovim argumentima?
Pa ono sto se saznalo kasnije a to je da su pravi lopovi i majmuni bili u NS tih godina i da su nasi igraci sa zapada dolazili preko nekakvih livada da bi igrali za tu reprezentaciju. Pa i kada predju preko tih livada i jos stotinu kontrola onda moraju da gledaju sav taj loppvluk aliii opeeeeet stisnu zube igrati za reprezentaciju kao da je sve u najboljem redu. Jesmo li svi govorili da je pravo cudo da je iko htio igrati tih godina obzirom na taj silni kriminal!

Trebam li spominjati da je igrao i za bayerna i za Juve. Ali to je nesto drugo.

Uzivajte u igracima Kurcaspora i Besiktasa. Nista se ne desava slicajno pa tako ni onaj Vico nije dzaba celnik saveza.
Piaty

#15632 Re: Bundesliga

Post by Piaty »

@Point.

Ma znas ti dobro da ja tebe kuzim.

Ukratko, ti od ranije imas predrasude jer zasto se hvatas za izjavu koja je lazna??? Zasto si je jedva docekao?
Point.

#15633 Re: Bundesliga

Post by Point. »

Kakve predrasude, i ptice na grani znaju kako posluje Bayern i da koriste svoju poziciju da svjesno slabe ono malo konkurencije što imaju u BL. Napisao sam ako je tačna izjava. Ne bi me čudilo da jeste, da budem iskren.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15634 Re: Bundesliga

Post by _BataZiv_0809 »

Je li fakat Brazzo ovo izgovorio?
Leopard_SA

#15635 Re: Bundesliga

Post by Leopard_SA »

Point. wrote: 13/09/2021 18:20 Kakve predrasude, i ptice na grani znaju kako posluje Bayern i da koriste svoju poziciju da svjesno slabe ono malo konkurencije što imaju u BL. Napisao sam ako je tačna izjava. Ne bi me čudilo da jeste, da budem iskren.
A takav način poslovanja je problem jer?
Ko brani ostalim klubovima da to isto rade?
veella

#15636 Re: Bundesliga

Post by veella »

Piaty wrote: 13/09/2021 18:01 @Point.

Ma znas ti dobro da ja tebe kuzim.

Ukratko, ti od ranije imas predrasude jer zasto se hvatas za izjavu koja je lazna??? Zasto si je jedva docekao?
Sto ne kazes da se govnar (hasan) vratio istim avionom kojim je sletio u Sarajevo, a dosao na pripreme reprezentacije.

Ja malo duze poznajem fudbal od tvog ljubimca hasana :thumbup:
Raigor Stonehoof

#15637 Re: Bundesliga

Piaty wrote: 13/09/2021 17:58
Raigor Stonehoof wrote: 13/09/2021 14:38

Vidim sad da imam vise godina od tebe, a sve sto si zapamtio o Salihamidzicu je taj crveni karton.
Nepravedni ste prema Bayernu, sad i prema Hasanu, znaci da ste nepravedni opcenito i zato nemam nikakvog postovanja za to.

Kazem - nepravedno, nepravedno prema nasem najboljem igracu. Zasto? Dok su neki slusali sta pojedini konji govore, drugi su pazljivo gledali repku, a manje su skakali i bili BH Fanatikosa i zbog toga su manje lupali o reprezentaciji.

Salihamidzic je imao strasne utakmice za reprezentaciju ali jebo ti to sad, pitanje je ko su nam bili protivnici?
E pa oni najjaci, a ne neka bijeda. Salihamidzic protiv Spanije, Danske, Hrvatske, Jugoslavije (ili SCG, ne sjecam se sad). Sad mozete svrasavati na razne panjeve sto zabiju Luxembrugu, a useru se protiv Irske. Ako mozes vratiti film, pogle Hasana protiv jakih reprezentacija (na um mi pade sad i prijateljska sa Njemackom). Nije jebavo zivo silu UPRAVO PROTIV JAKIH REPREZENTACIJA , a neki konji koji INACE I NE GLEDAJU UTAKMICE (znao sam ih) dodju i pametuju kako se on ne zalaze. Slusao sam vlastitim usima.

Salihamidzic je prvi strijelac reprezentacije BiH golom protiv Hrvatske i to sa 18 godina. To smo morali igrati u Bologni. Inace, nije mu bilo tesko igrati svega 3 dana prije za mladu repku i TU BITI NAJBOLJI NA TERENU.

Pa ono sto se saznalo kasnije a to je da su pravi lopovi i majmuni bili u NS tih godina i da su nasi igraci sa zapada dolazili preko nekakvih livada da bi igrali za tu reprezentaciju. Pa i kada predju preko tih livada i jos stotinu kontrola onda moraju da gledaju sav taj loppvluk aliii opeeeeet stisnu zube igrati za reprezentaciju kao da je sve u najboljem redu. Jesmo li svi govorili da je pravo cudo da je iko htio igrati tih godina obzirom na taj silni kriminal!

Uzivajte u igracima Kurcaspora i Besiktasa. Nista se ne desava slicajno pa tako ni onaj Vico nije dzaba celnik saveza.
Znaci, zato sto je bio kriminal u savezu, uredu je dobit crveni jer mu je mrsko doc na okupljanje.

Logika na nivou 10godisnjaka, koliko god da ti je godina.

I Barbarez je dolazio preko livada. I Bolic. I Baljic se znao zajebavat, ali ne hinjski kao ovaj govnar.

Gle cuda, svi su oni nase legende, bez mrlja u karijeri poput govnarevih.
Piaty

#15638 Re: Bundesliga

Post by Piaty »

Odlicno.

Ne ide ti gledanje fudbala, sto bar raznoraznim medjedima, nije problem. O razumijevanju istog da ne govorim, a sad evo vidim da ti ne ide ni citanje obicnog jebenog forumskog komentara.

Za sto si onda, ne znam. Doduse, vala me i ne interesira sada. Ne smatram te ni nekim oponentom vala, misli sta hoces eto.

Sretno od mene i sve najbolje
Piaty

#15639 Re: Bundesliga

Post by Piaty »

Leopard_SA wrote: 13/09/2021 18:23
Point. wrote: 13/09/2021 18:20 Kakve predrasude, i ptice na grani znaju kako posluje Bayern i da koriste svoju poziciju da svjesno slabe ono malo konkurencije što imaju u BL. Napisao sam ako je tačna izjava. Ne bi me čudilo da jeste, da budem iskren.
A takav način poslovanja je problem jer?
Ko brani ostalim klubovima da to isto rade?
Cijela prica bi bila u redu da je ovo neka 1960 godina. Ali nije, 2021 je godina :)
ultima_palabra

#15640 Re: Bundesliga

Post by ultima_palabra »

Pa sami sebe sjebaju tako, jer Bundesligu niko ne gleda van Njemacke. Manje love od TV prava koja su glavni izvor prihoda velikim klubovima.
studeni76

#15641 Re: Bundesliga

Post by studeni76 »

Raigor Stonehoof wrote: 13/09/2021 19:31
Piaty wrote: 13/09/2021 17:58

Znaci, zato sto je bio kriminal u savezu, uredu je dobit crveni jer mu je mrsko doc na okupljanje.

Logika na nivou 10godisnjaka, koliko god da ti je godina.

I Barbarez je dolazio preko livada. I Bolic. I Baljic se znao zajebavat, ali ne hinjski kao ovaj govnar.

Gle cuda, svi su oni nase legende, bez mrlja u karijeri poput govnarevih.
Hasan je uvijek bio top u reprezentaciji, druga je stvar sto smo mi od beka ocekivali da sam pobjedjuje. Al to tebe i ne zanima, imas ti svoje glediste. Isto kao sto te ne zanima i razlog zasto je Hasan otisao. A to su samari koje je dobio od nekog Spahe (Bog otac za pojedine jos uvijek). Al eto Hasan je govno a ovi sto su ga otjerali su mega-giga patriote.
Raigor Stonehoof

#15642 Re: Bundesliga

Jasta je, najlakse je bajke u glavi stvarat.

Samare o kojima pricas, ako nisu izmisljotina a vjerovatno jesu, je itekako zasluzio. Nije ga niko lupao jer je dobar.
studeni76

#15643 Re: Bundesliga

Post by studeni76 »

Jah jah. Dvostruki arsini na djelu.
Isti koji prigovaraju Hasanu sada pravdaju Asmira! Kao odakle nama pravo da ocekujemo da nam golman iz EPLa dolazi na svaku utakmica. Pa Hasan je u ta doba bio prvak Europe, igrac sa najvecim uspjehom u klupskoj karijeri. Al eto ne vaze ista pravila za sve, Asmir je sminka i cool :-)
diablobih

#15644 Re: Bundesliga

Post by diablobih »

_BataZiv_0809 wrote: 13/09/2021 18:23 Je li fakat Brazzo ovo izgovorio?
Ne... Klix pao na satiru :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15645 Re: Bundesliga

Post by _BataZiv_0809 »

diablobih wrote: 14/09/2021 01:12
_BataZiv_0809 wrote: 13/09/2021 18:23 Je li fakat Brazzo ovo izgovorio?
Ne... Klix pao na satiru :D
Kao i pojedini forumasi :lol: :lol:
studeni76 wrote: 13/09/2021 22:17 Jah jah. Dvostruki arsini na djelu.
Isti koji prigovaraju Hasanu sada pravdaju Asmira! Kao odakle nama pravo da ocekujemo da nam golman iz EPLa dolazi na svaku utakmica. Pa Hasan je u ta doba bio prvak Europe, igrac sa najvecim uspjehom u klupskoj karijeri. Al eto ne vaze ista pravila za sve, Asmir je sminka i cool :-)
:thumbup:
veella

#15646 Re: Bundesliga

Post by veella »

Izjavio ili ne nabijem ga ja na onu stvar kao i hEnesa, Rumenog i Bauera. Sve su to za mene govnari teski :thumbup:
Piaty

#15647 Re: Bundesliga

Post by Piaty »

veella wrote: 14/09/2021 09:30 Izjavio ili ne nabijem ga ja na onu stvar kao i hEnesa, Rumenog i Bauera. Sve su to za mene govnari teski :thumbup:
Ne pikaš se jarane.

Ti navijaš za Borussia. Mišljenje irelevantno za ovo.

To je isto kao da tebe odrede za sudiju u meču Dortmund vs HSV naprimjer.
veella

#15648 Re: Bundesliga

Post by veella »

Piaty wrote: 14/09/2021 13:19
veella wrote: 14/09/2021 09:30 Izjavio ili ne nabijem ga ja na onu stvar kao i hEnesa, Rumenog i Bauera. Sve su to za mene govnari teski :thumbup:
Ne pikaš se jarane.

Ti navijaš za Borussia. Mišljenje irelevantno za ovo.

To je isto kao da tebe odrede za sudiju u meču Dortmund vs HSV naprimjer.
Ja sam ti jedan od najrelevantnijih i najkorektnijih forumasa ovdje, tako da je itekako relevantno moje misljenje :thumbup:

Nur der BVB
Romanista 101%

#15649 Re: Bundesliga

Post by Romanista 101% »

Veceras derbi zweite i sjevera Njemacke Werder - HSV
Leopard_SA

#15650 Re: Bundesliga

Post by Leopard_SA »

RB Leipzig - Hertha Berlin 6-0
I Leipzig se iživljava na drugim klubovima
Post Reply