Jesil ti jedan od antivaksera sto ne vjeruje medijima? Samo da utvrtim s kim komuniciram.
Govnamidzic je vazda bio ljiga, nevezano za ove izjave.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jesil ti jedan od antivaksera sto ne vjeruje medijima? Samo da utvrtim s kim komuniciram.
Ja upravo govorim da ste vi ista sorta kao antivskseri. Nemam ja nista ni protiv koga na osobnoj razini osim ako nije ratni zlocinac il pedofil...ja mogu imati nesto samo protiv necijih rijeci i neargumentiranih zakljucaka tipa "taj je ljiga". A zasto je ljiga?Raigor Stonehoof wrote: ↑13/09/2021 14:20Jesil ti jedan od antivaksera sto ne vjeruje medijima? Samo da utvrtim s kim komuniciram.
Nepravda je bila u 1. kolu protiv Gladbacha, a takvih primjera ima mali milion kada je u pitanju rekorder njemackePiaty wrote: ↑13/09/2021 14:26Ja upravo govorim da ste vi ista sorta kao antivskseri. Nemam ja nista ni protiv koga na osobnoj razini osim ako nije ratni zlocinac il pedofil...ja mogu imati nesto samo protiv necijih rijeci i neargumentiranih zakljucaka tipa "taj je ljiga". A zasto je ljiga?Raigor Stonehoof wrote: ↑13/09/2021 14:20
Sta je uradio? Ako dokazes da je uradio nesto za sto se moze nazvati ljigom, onda mi moras biti iskren i pricati o tome koliko si ti castan u svom poslu, porodici i drustcu opcenito?
Meni ne basta da se svadjam cak ni ovako na forumu ali ne volim nepravdu.
Ne znam koliko si godina imao kad je doticni ljigavac igrao za reprezentaciju, i koliko se sjecas nepotrebnih crvenih kartona jer mu je mrsko dolazit na okupljanja. Ja se sjecam, i meni je to dovoljno da mi se povraca kad god cujem za njega. Pogotovo u ovako seljackom izdanju.Piaty wrote: ↑13/09/2021 14:26Ja upravo govorim da ste vi ista sorta kao antivskseri. Nemam ja nista ni protiv koga na osobnoj razini osim ako nije ratni zlocinac il pedofil...ja mogu imati nesto samo protiv necijih rijeci i neargumentiranih zakljucaka tipa "taj je ljiga". A zasto je ljiga?Raigor Stonehoof wrote: ↑13/09/2021 14:20
Sta je uradio? Ako dokazes da je uradio nesto za sto se moze nazvati ljigom, onda mi moras biti iskren i pricati o tome koliko si ti castan u svom poslu, porodici i drustcu opcenito?
Ja jedno, ti peto. Mislim da ni ti ne znaš o čemu pričaš.
Vidim sad da imam vise godina od tebe, a sve sto si zapamtio o Salihamidzicu je taj crveni karton.Raigor Stonehoof wrote: ↑13/09/2021 14:38Ne znam koliko si godina imao kad je doticni ljigavac igrao za reprezentaciju, i koliko se sjecas nepotrebnih crvenih kartona jer mu je mrsko dolazit na okupljanja. Ja se sjecam, i meni je to dovoljno da mi se povraca kad god cujem za njega. Pogotovo u ovako seljackom izdanju.Piaty wrote: ↑13/09/2021 14:26
Ja upravo govorim da ste vi ista sorta kao antivskseri. Nemam ja nista ni protiv koga na osobnoj razini osim ako nije ratni zlocinac il pedofil...ja mogu imati nesto samo protiv necijih rijeci i neargumentiranih zakljucaka tipa "taj je ljiga". A zasto je ljiga?
A takav način poslovanja je problem jer?
Sto ne kazes da se govnar (hasan) vratio istim avionom kojim je sletio u Sarajevo, a dosao na pripreme reprezentacije.
Znaci, zato sto je bio kriminal u savezu, uredu je dobit crveni jer mu je mrsko doc na okupljanje.Piaty wrote: ↑13/09/2021 17:58Vidim sad da imam vise godina od tebe, a sve sto si zapamtio o Salihamidzicu je taj crveni karton.Raigor Stonehoof wrote: ↑13/09/2021 14:38
Ne znam koliko si godina imao kad je doticni ljigavac igrao za reprezentaciju, i koliko se sjecas nepotrebnih crvenih kartona jer mu je mrsko dolazit na okupljanja. Ja se sjecam, i meni je to dovoljno da mi se povraca kad god cujem za njega. Pogotovo u ovako seljackom izdanju.
Nepravedni ste prema Bayernu, sad i prema Hasanu, znaci da ste nepravedni opcenito i zato nemam nikakvog postovanja za to.
Kazem - nepravedno, nepravedno prema nasem najboljem igracu. Zasto? Dok su neki slusali sta pojedini konji govore, drugi su pazljivo gledali repku, a manje su skakali i bili BH Fanatikosa i zbog toga su manje lupali o reprezentaciji.
Salihamidzic je imao strasne utakmice za reprezentaciju ali jebo ti to sad, pitanje je ko su nam bili protivnici?
E pa oni najjaci, a ne neka bijeda. Salihamidzic protiv Spanije, Danske, Hrvatske, Jugoslavije (ili SCG, ne sjecam se sad). Sad mozete svrasavati na razne panjeve sto zabiju Luxembrugu, a useru se protiv Irske. Ako mozes vratiti film, pogle Hasana protiv jakih reprezentacija (na um mi pade sad i prijateljska sa Njemackom). Nije jebavo zivo silu UPRAVO PROTIV JAKIH REPREZENTACIJA , a neki konji koji INACE I NE GLEDAJU UTAKMICE (znao sam ih) dodju i pametuju kako se on ne zalaze. Slusao sam vlastitim usima.
Salihamidzic je prvi strijelac reprezentacije BiH golom protiv Hrvatske i to sa 18 godina. To smo morali igrati u Bologni. Inace, nije mu bilo tesko igrati svega 3 dana prije za mladu repku i TU BITI NAJBOLJI NA TERENU.
Sta daje jos vecinu jacinu ovim argumentima?
Pa ono sto se saznalo kasnije a to je da su pravi lopovi i majmuni bili u NS tih godina i da su nasi igraci sa zapada dolazili preko nekakvih livada da bi igrali za tu reprezentaciju. Pa i kada predju preko tih livada i jos stotinu kontrola onda moraju da gledaju sav taj loppvluk aliii opeeeeet stisnu zube igrati za reprezentaciju kao da je sve u najboljem redu. Jesmo li svi govorili da je pravo cudo da je iko htio igrati tih godina obzirom na taj silni kriminal!
Trebam li spominjati da je igrao i za bayerna i za Juve. Ali to je nesto drugo.
Uzivajte u igracima Kurcaspora i Besiktasa. Nista se ne desava slicajno pa tako ni onaj Vico nije dzaba celnik saveza.
Cijela prica bi bila u redu da je ovo neka 1960 godina. Ali nije, 2021 je godinaLeopard_SA wrote: ↑13/09/2021 18:23A takav način poslovanja je problem jer?
Ko brani ostalim klubovima da to isto rade?
Hasan je uvijek bio top u reprezentaciji, druga je stvar sto smo mi od beka ocekivali da sam pobjedjuje. Al to tebe i ne zanima, imas ti svoje glediste. Isto kao sto te ne zanima i razlog zasto je Hasan otisao. A to su samari koje je dobio od nekog Spahe (Bog otac za pojedine jos uvijek). Al eto Hasan je govno a ovi sto su ga otjerali su mega-giga patriote.Raigor Stonehoof wrote: ↑13/09/2021 19:31Znaci, zato sto je bio kriminal u savezu, uredu je dobit crveni jer mu je mrsko doc na okupljanje.Piaty wrote: ↑13/09/2021 17:58
Vidim sad da imam vise godina od tebe, a sve sto si zapamtio o Salihamidzicu je taj crveni karton.
Nepravedni ste prema Bayernu, sad i prema Hasanu, znaci da ste nepravedni opcenito i zato nemam nikakvog postovanja za to.
Kazem - nepravedno, nepravedno prema nasem najboljem igracu. Zasto? Dok su neki slusali sta pojedini konji govore, drugi su pazljivo gledali repku, a manje su skakali i bili BH Fanatikosa i zbog toga su manje lupali o reprezentaciji.
Salihamidzic je imao strasne utakmice za reprezentaciju ali jebo ti to sad, pitanje je ko su nam bili protivnici?
E pa oni najjaci, a ne neka bijeda. Salihamidzic protiv Spanije, Danske, Hrvatske, Jugoslavije (ili SCG, ne sjecam se sad). Sad mozete svrasavati na razne panjeve sto zabiju Luxembrugu, a useru se protiv Irske. Ako mozes vratiti film, pogle Hasana protiv jakih reprezentacija (na um mi pade sad i prijateljska sa Njemackom). Nije jebavo zivo silu UPRAVO PROTIV JAKIH REPREZENTACIJA , a neki konji koji INACE I NE GLEDAJU UTAKMICE (znao sam ih) dodju i pametuju kako se on ne zalaze. Slusao sam vlastitim usima.
Salihamidzic je prvi strijelac reprezentacije BiH golom protiv Hrvatske i to sa 18 godina. To smo morali igrati u Bologni. Inace, nije mu bilo tesko igrati svega 3 dana prije za mladu repku i TU BITI NAJBOLJI NA TERENU.
Sta daje jos vecinu jacinu ovim argumentima?
Pa ono sto se saznalo kasnije a to je da su pravi lopovi i majmuni bili u NS tih godina i da su nasi igraci sa zapada dolazili preko nekakvih livada da bi igrali za tu reprezentaciju. Pa i kada predju preko tih livada i jos stotinu kontrola onda moraju da gledaju sav taj loppvluk aliii opeeeeet stisnu zube igrati za reprezentaciju kao da je sve u najboljem redu. Jesmo li svi govorili da je pravo cudo da je iko htio igrati tih godina obzirom na taj silni kriminal!
Trebam li spominjati da je igrao i za bayerna i za Juve. Ali to je nesto drugo.
Uzivajte u igracima Kurcaspora i Besiktasa. Nista se ne desava slicajno pa tako ni onaj Vico nije dzaba celnik saveza.
Logika na nivou 10godisnjaka, koliko god da ti je godina.
I Barbarez je dolazio preko livada. I Bolic. I Baljic se znao zajebavat, ali ne hinjski kao ovaj govnar.
Gle cuda, svi su oni nase legende, bez mrlja u karijeri poput govnarevih.
Ne... Klix pao na satiru
Kao i pojedini forumasi
studeni76 wrote: ↑13/09/2021 22:17 Jah jah. Dvostruki arsini na djelu.
Isti koji prigovaraju Hasanu sada pravdaju Asmira! Kao odakle nama pravo da ocekujemo da nam golman iz EPLa dolazi na svaku utakmica. Pa Hasan je u ta doba bio prvak Europe, igrac sa najvecim uspjehom u klupskoj karijeri. Al eto ne vaze ista pravila za sve, Asmir je sminka i cool![]()
Ja sam ti jedan od najrelevantnijih i najkorektnijih forumasa ovdje, tako da je itekako relevantno moje misljenje