anfakingbilivblcostacurta wrote:Alfons Kauders wrote:jes jes, vako ja inace pisem jer ne znam drugacije...costacurta wrote:![]()
Koje li ironije,
neko kome je upotreba velikog slova u maternjem jeziku misaona imenica ispravlja i uči druge engleskom pravopisu.
Oh Džizs!
Pitaj Dušicu ima li i neki kurs bosanskog pa zajedno da obnovimo gradivo.dobro je pa mi nisi vidio skype log, tu ignorisem velika slova u na tri jezika... (bezbeli su svi s kojim se cujem nepismeni)...
a baska sto si i ti "zaboravio" veliko slovo u podvucenoj recenici...
![]()
ako os moremo se svadjat i na engleskom, da vidimo ciji je veci... ionako ga vise koristim od bosanskog...
ali jezik je najmanji problem... cinjenica da ocito pricas o stvarima u koje se kontas koliko i ja u heklanje dzempera je ono sto me brine...![]()
Provaljuješ se Alfonse domaćinski, ono da mi šukneš pred auditoriumom?!
provjeri kako se pridjevi pišu i je li logično da Englezi govore engleskim ili Engleskim jezikom![]()
![]()
Šta sam ono htio reći, jah,
vizavi ovog "namjernog" ignorisanja velikih slova,
imao ja jednog prijatelja koji je mrzio da sprema stan, živio sam i kako ustane, obuče se, izlazi napolje bez da se okrene iza sebe a kamoli da će pospremiti nešto ili ne daj Bože zategnuti krevet.
Na konstataciju kako je neuredan on kaže da je to kreativni nered, a jedan mu reče: "Kakav bolan kreativni nered, ti si pesin"![]()
To samo izgovor traži da ne radi ništa, ili u tvom slučaju fol na ignore velika slova 'vamo drugima drži lekcije iz engleskog...... ups Engleskog (konfjuz
)
![]()
Al nejse, bitno je da ja ne kontam stvari o kojima pišem.
kingofsnake wrote:Nije lako odustat od 25 kermi
Imal đŽe da se prijavi za nadničarenje?
poceo si red malim slovom... a to bas i ne ide tako, osim ako ne furas haiku...
i dje sam ziv bio rekao da se "engleski" pise velikim? to stigla nova roba?
medjutim vrijedi i napomenuti da ima i onih koji tvrde da bi tako bilo pravilnije, primjera radi profesor ridjanovic - covjek smatra da se imena jezika trebaju pisati velikim slovom... fin covjek, neskroman, zajebant, ali dobar je... imam par njegovih knjiga, mogu ti ih posuditi kad budem u tuzli... (ako obecas da ih neces zapaliti, naravno)
i ne, ti zaista ne kontas o cemu pricas... jer se da primjetiti da pricas samo o meni, a ne o temi... a nisam siguran da se znamo... tako da...
edit
nou hard filings