Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Covjek koji je prezivio od Suarezove i Sturridgeove genijalnosti.
Jest, kao što je Heynckes preživio od genijalnosti Robbena/Ribery-a, Guardiola Messija, Mourinho Milita/Sneijdera, Ferguson Webba/Gilla itd. Jelda kako je lako isključiti mozak i trivijalizirati?
Bez zeze, tih 5 mjeseci je period najboljeg i najzabavnijeg fudbala koji je Liverpool igrao u zadnjih tries godina. Može neko imati animozitet prema njemu, ali za tih 5 mjeseci mu svaki ljubitelj Liverpoola duguje credit where it's due.
Ma slazem se, ali jebi ga, sudbina je kurva i to prava, ironija zivot je htjela da se bas oklizne covjek, koji je toliko sanjao titulu sa Liverpoolom.
Do koga je manje je bitno, a slazem se da je to jedan od najboljih fudbala koje sam gledao, ne samo u Liverpoolu, vec generalno. Naprosto resetanje protivnika, nevazno zvao se Arsenal ili Cardiff!
Oni, Kloppov Dortmund 2 godine, Barcelona zadnjih 6-7 godina, Bayern Heynckessov... To su ekipe koje je vrijedilo gledati bas!
Ma djaba sve, opet sve njemu na dusu ide... odgovara mu nerjesen rezultat protiv Chelsea, koji je dosao da ne izgubi, ubijaju vrijeme od prve minute, sve samo da ne prodju kao drugi timovi na Anfieldu... ali on postavio igru kao da im zivot zavisi od pobjede
Klinac Stoke. Ja mislim da Brendan moze ako bude htio voditi bilo koji tim u Spaniji osim 2 najbolja, u Italiji svaki moze voditi, u Njemackoj svaki osim Bayerna alli ne znam koliko bi se englez navikao i kako bi ga prihvatile svabe (znam da nije englez..) ..
Gluposti su da ne moze nigdje. Onakav Rafa ni iz cega dodje u Real. Fudbal je odavno u nekoj stvari
Može Brendan, nije on toliko glup lik ali se u određenom momentu pogubi i onda krene lavina. On je dobar trener za klubove koji su u rasulu. Pa on kad je došao u Liverpool klub je bio na granici raspada, Bože sačuvaj na šta je to ličilo, al Brendan je povukao za ručnu. Sad, koliko je dobra stvar bila ta 13/14 sezona ne znam, znate da je on imao plan po kojem bi se trebali za titulu boriti tek prošle sezone. Prebrzo je to krenulo, kola niz brdo krenulo, transfere komentarisati neću. Bilo bi zanimljivo njega vidjeti recimo na poziciji selektora neke repke, recimo njegove Sjeverne Irske.
Za sezonu 13-14 zahvaliti Suarezu koji je vukao ceo tim i sam donosio bodove Rodzersu. Cak je uz njega Staridz igrao svoj najbolji fudbal u Liverpulu. To kakav je Rodzers strateg smo videli kad je otisao Sule.
Dobra igra, trude se... Ali nema kvaliteta. Od onoliko sansi morali su postici bar jedan... ali ni to.
Sta reci, da nisu igrali dobro pa izgubili od boljeg tima, nebi mi bilo krivo... ali ovaj United je mrtav, bili su i nadigrani, ali kada imas kvalitet na golu i kvalitet u napadu nekad je dovoljno... Top 4 je definitivno izvan dometa sada...
Lallana mi ide na k... taj covjek nista ne radi... imao je i najbolju sansu na tekmi, pojma nije imao. Realno vise od pola ovog tima ne zasluzuje igrati za tim koji ima ambicije da nekada osvoji titulu...