Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MTV

#15626 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

saraf_osmica wrote:
avaks wrote::lol: Pa vidiš da odavno rade šta hoće, zatamnjuju kanale jednom dijelu korisnika, izbacuju iz programske šeme šta hoće, ubacuju ne ono šta se traži, cijene dižu i akcijama navlače nove korisnike.
Ko potpiše ugovor ni na mapi ga do sljedećeg produženja :run:
Sreća samo da nemam alternativu (BHT je ipak dno dna ako se uzme u obzir cijena i ono što nude).
:lol: :lol: :lol: :lol:

Komentarišeš ono što ne kortistiš :lol: :lol: :lol:

Idi i saberi se. Koliko BHT ima korisnika a koliko jadni HS? Pa bolan svi kad se spoje ne mogu ni 20% imati korisnika koliko ima BH Telecom. Broj korisnika potvrđuje kvalitetu jer ljudi su zadovoljni su BHT-om.

P.S. Ne zelim komentarisati na drugim temama ali BHT je spomenut ne mojom krivicom.
A ti se stalno javljas kad netko spomene B a ne BHT :lol:
Mislis da je BHT sto je Tcom u Hrvatskoj? Koliko podrucja zauzima ako oduzmes hercegovinu gdje je samo Eronet, republiku srpsku gdje je samo mtel sta ti ostane?
Malo jada upakiranog u visoke cijene. 4 KM za 9 HD kanala i to koja. 52894 lokalnih kanala i 20 srednja zalost. 2mb internet :lol:

avaks je na telemach-u koji ubjedljivo ima najbolje kanale u svojoj ponudi ali za ipak visoku cijenu.
Telemach

#15627 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@south

Poštovani,

Vaš upit je proslijeđen. Kada budemo imali povratne informacije, rado ćemo Vas obavijestiti.

Srdačan pozdrav,
Telemach

#15628 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@supercali

Poštovani,

Duo Net Grande Extra paket usluga kompanije Telemach objedinjuje sve usluge iz ponude, osim telefonije. Kada su u pitanju paketi iz ponude digitalne televizije D3, uključeni su sljedeći paketi : Prošireni, HD i HBO Premuim.
Više detalja o ponudi Grande paketa kompanije Telemach možete pronaći na sljedećem linku :

http://www.telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO ... av_start=0

Zahvaljujemo se na interesovanju. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
supercali

#15629 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by supercali »

ma ne treba mi trio
nego samo tv i internet

a i ovo ako kupite enesagu pa budem morao vama preci

al vam necu halaliti ako ukinete module
Radar71

#15630 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

supercali wrote:ma ne treba mi trio
nego samo tv i internet

a i ovo ako kupite enesagu pa budem morao vama preci

al vam necu halaliti ako ukinete module
http://www.telemach.ba/PAKETI/2204/DUO+ ... av_start=0
supercali

#15631 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by supercali »

ma znam to vidio sam nego samo da mu kazem da mi ne treba trio koji mi je dao da pogledam ako sam ga vec pitao jel za 80 maraka ovaj duo grande giga mega dobijem bas sve

i znaci za 80 maraka dobijes sve moguce osim telefona koji mi licno i ne treba
avaks

#15632 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Dobiješ sve i naravno ugovor od 24 mjeseca :lol:
Mada je solidna ponuda kada sve uzmeš u obzir (sve osim uploada)...
Radar71

#15633 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

moze i na 12 mjeseci al nemas nikakve pogodnosti :D
avaks

#15634 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Meni nisu dali 12 zadnji put kada sam potpisivao iako je na stranici bila i ta opcija :run:
golfiista

#15635 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by golfiista »

Potpisao na 24 trio grande family, gratis SK u HD rez + 25 HD kanala, kao i nesto internet duplo brzi , sve kao stari vjerni korisnik.
febo_acm

#15636 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by febo_acm »

Malo me sada ovo zbunjuje... Postojeći sam korisnik TRIO paketa i imam ugovor još nekih 8 mjeseci(od 24 mjeseca).

Image

Ako sada potpišem ponovo ugovor na 24 mjeseca i uzmem ovaj TRI Grade Extra koje beneficije imam?
Radar71

#15637 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Ti si stari korisnik, ne vjerujem da imas beneficije , procitaj ispod slike tekst na njihovoj stranici
febo_acm

#15638 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by febo_acm »

Radar71 wrote:Ti si stari korisnik, ne vjerujem da imas beneficije , procitaj ispod slike tekst na njihovoj stranici
Ali vidi šta je iznad napisano:
golfiista wrote:Potpisao na 24 trio grande family, gratis SK u HD rez + 25 HD kanala, kao i nesto internet duplo brzi , sve kao stari vjerni korisnik.
sarajevo_com

#15639 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sarajevo_com »

Poštovani Pretplatnici,
Obavještavamo vas da će doći do izmjene u programskoj šemi analogne kablovske televizije Telemach Sarajevo.
Kanal Hema TV od 01.09.2014. godine će biti dostupan na frekvenciji Mhz 231.25 – S 11, dok će Behar TV biti dostupan na frekvenciji Mhz 182.25 – C 06.
Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt broj 1360.
Vaš Telemach.
Čim je ovo otišlo u analognu ode i HS pod Telemach 99%, usput mogli ste šta kvalitetnije ubaciti umjesto HEME na analognu TV.
golfiista

#15640 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by golfiista »

da. istekao mi ugovor nakon koristenja dvije godine super mix paketa. Pozvali me i ponudili trio grande family paket sa svim SK u HD rez+25 HD kanala i internetom super brzim i to kao neki paket lojalnosti.
Radar71

#15641 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

febo_acm wrote:
Radar71 wrote:Ti si stari korisnik, ne vjerujem da imas beneficije , procitaj ispod slike tekst na njihovoj stranici
Ali vidi šta je iznad napisano:
golfiista wrote:Potpisao na 24 trio grande family, gratis SK u HD rez + 25 HD kanala, kao i nesto internet duplo brzi , sve kao stari vjerni korisnik.
Najbolje njih da nazoves
BaDa

#15642 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BaDa »

kako izgleda ja propustio neke informacije :D jesu li ovo nove cijene za pakete?? :D da se sutra odmah prebacim na ovaj trio grande (40mb me privuklo ) xD ili je to samo za nove korisnike??
Telemach

#15643 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@febo_acm

Poštovani,

Kao korisnik Trio paketa, uz odabir Trio Grande Extra paketa, dobivate veću brzinu interneta. uz potpisan Ugovor na 24 mjeseca, veću brzinu interneta imali biste mogućnost koristiti 6 mjeseci.
Zahvaljujemo se na interesovanju. Za sve dodatne informacije, vezano za ponudu kompanije Telemach, stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
crnivrag

#15644 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Za one koji su pitali u koji paket idu ova dva nova HD kanala, članak sa stranice Telemacha:
Od 01.09.2014. godine korisnici Telemach digitalne televizije imat će priliku da gledaju dva nova HD kanala – Shorts TV i Trace Sport Stars.

Shorts TV

Sve filmofile obradovat će vijest da će od sada moći da gledaju Shorts TV, kanal koji 24 sata emituje kratkometražne filmove autora sa šest kontinenata. Kratke forme su sve popularnije u svijetu i obrađuju širok spektar tema na osnovu kojih ih Shorts TV grupiše u tematske blokove, koji između ostalog mogu biti posvećeni filmovima sa određenog geografskog područja, horor, prazničnim ili studentskim filmovima ili filmovima inspirisanim književnim klasicima.

Trace Sport Stars

Ljubitelji sporta i zabave dobit će priliku da „zavire“ u privatne živote svojih omiljenih sportista u okviru programa Trace Sport Stars, prvog kanala zabavnog karaktera posvećenog životima svjetski poznatih sportskih zvijezda. Zanimljivo je da pored emisija koje pružaju uvid u svakodnevne navike sportista, njihove domove, modni stil i odnose sa porodicom i prijateljima, gledaoci imaju prilike da saznaju i priče njihovih najvernijih obožavatelja.

Korisnici D3 Start paketa dobit će priliku da se upoznaju sa novim kanalima i besplatno ih gledaju tokom prva dva mjeseca, a nakon promotivnog perioda oni će biti dostupni u okviru HD paketa.
Svi korisnici Telemach digitalne televizije mogu pronaći Shorts TV na poziciji 332, a Trace Sport Stars na poziciji 331.
Izvor: http://www.telemach.ba/Obavijesti/2328/ ... ILMA.shtml
Tiger 033

#15645 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Telemach wrote:
Poštovani,

Vaši navodi, vezano za probleme sa EPG-om MMDS usluge, su proslijeđeni nadležnom sektoru i bit će detaljno provjereni. Kada budemo imali povratne informacije, rado ćemo Vas obavijestiti. Zamolit ćemo Vas za samo malo strpljenja.
Hvala što sarađujete sa nama na ovaj način.

Srdačan pozdrav,
Ono kad ti "nadlezni seCtor" kaze "Zamolit ćemo Vas za samo malo strpljenja" ... naoruzajte se celicnim zivcima, pogotovo ako se radi o MMDS-u... onda to STRPLJENJE traje mjesecima :!: :evil: cisti NEprofesionalizam ili ti ko vas :?: :!: kad bude 8)
Telemach

#15646 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@BaDa

Poštovani,

Zahvaljujemo se na interesovanju za ponudu kompanije Telemach. Ukoliko ste već korisnik naših usluga, zamolit ćemo Vas da nam dostavite precizne korisničke podatke, u privatnoj poruci. Rado ćemo Vam dostaviti najpovoljniju ponudu za Vas.

Srdačan pozdrav,
doff

#15647 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

Iskreno ova dva nova mi baš i ne djeluju kao HD, a i program je loš, iskreno. Pored toga nema ni titlova
hipija

#15648 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

U Telemachu, stara praksa. Jedno trazi,dobijes sasvim nesto drugo. Oba kanala potpuno bezvezna.
aura lajt

#15649 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aura lajt »

Meni je Shorts recimo super, dosta kvalitetnog/neholivudskog filma i animacije, s tim da i meni smeta sto nije titlovano. s druge strane, ovaj trace sports je sustinski kanal tipa TLC ili E!, veze to sa sportom nema, jos jedan mahalaski kanal. dakle, dajem prijedlog kanti za otpatke (gdje sugestije inace i zavrsavaju) da u HD shemu uvrste Nat Geo Adventure ili Wild. Hvala kanti za otpatke, samo da se ne pretrpa sugestijama.
joyjoy

#15650 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by joyjoy »

Na koji način kontrolisati 3 uređaja za gledanje D3GO ? Phone i Tablet mi rade OK (samo sam morao unroot uređaj) ali na PC nemogu nikako ! Pozovite 1360 jer već ima max broj uređaja a ustvari su dva !!!

Također odnedavno koristimo Trio paket , međutim ovaj Cisco (modem,router,phone) ne odgovara mi nikako , jer je na spratu kuće i nemoguće ga je "upariti" sa extenderom Tp-Link u prizemlju a i signal mu je lošiji od onog routera iz Duo paketa.
Tehničar je tražio povrat ovog Tp Link routera ali nije bio kod mene (bio poklonjen , a moj prijašnji router je spržen(lightthunder) zajedno sa modemom i D3GO risiverom i sve je to expresno zamjenjeno)....
Da li postoji način da zadržim ovaj Vaš router TpLink ?( slučajno nije bio uključen za vrijeme nevremena jer i on bi pregorio).

Telemach ocjena 9,95 / 10
:bih:
Locked