Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Michun wrote:Gdje ima cocktail shaker da se kupi? Hvala
Bila je ista tema na ovom forumu, ali se momak nikad nije javio, tako da ne znam da li je pronašao.
Uglavnom, ima prodavnica opreme za kuhinju, kućanstvo u Titovoj odmah između knjižare svjetlost na ćošku i kafića čeke, prekoputa je tramvajska stanica. Probaj tu.
Ako ne upali, Penny možda
To je Villeroy & Boch ko je uzaaaaaaaasno skup.
Znam da sam jednom tamo vidjela staklenu casu sa metalom za cijedjenje citrusa i da je kostalo 98 KM.
Kao nacijedis sebi direktno u casu...
Michun wrote:Gdje ima cocktail shaker da se kupi? Hvala
Bila je ista tema na ovom forumu, ali se momak nikad nije javio, tako da ne znam da li je pronašao.
Uglavnom, ima prodavnica opreme za kuhinju, kućanstvo u Titovoj odmah između knjižare svjetlost na ćošku i kafića čeke, prekoputa je tramvajska stanica. Probaj tu.
Ako ne upali, Penny možda
To je Villeroy & Boch ko je uzaaaaaaaasno skup.
Znam da sam jednom tamo vidjela staklenu casu sa metalom za cijedjenje citrusa i da je kostalo 98 KM.
Kao nacijedis sebi direktno u casu...
Ja mislim da tu kašika košta oko 40km.
Onda Penny plus, neke prodavnice sa sličnom ponudom kao ta prodavnica.
Ako ništa, naručiš preko ebay-a
Gdje ima veliki izbor motornih kosilica za travu? I usput, ako neko ima preoruku koju kupiti, bestbuy? Gledam im cijene, od 350 pa nadalje...Ne bih ni onu najlošiju a ne bih sad ni da dajem + hiljadu maraka ako mogu za neku normalniju cijenu uzeti neku koja je odlična.
Kataklinger wrote:Gdje ima veliki izbor motornih kosilica za travu? I usput, ako neko ima preoruku koju kupiti, bestbuy? Gledam im cijene, od 350 pa nadalje...Ne bih ni onu najlošiju a ne bih sad ni da dajem + hiljadu maraka ako mogu za neku normalniju cijenu uzeti neku koja je odlična.
Nema ''odlične'' bez bar 700 KM, što skuplja, to bolja, -> štilovka ...
jutarnja zvijezda wrote:Gdje u Sa. Ima jos neka kineska radnja,treba mi tigrova mast u onoj maloj crvenoj kutijici,jer ova iz apoteke je totalno bez veze.Hvala
Ma cudo jedno kako mi pomogne,kade neki zglob zaboli
Sada me "spopalo koljeno" ne mogu da mrdnem.
Kupovala sam je u apoteci,ma nista,mogla sam I vodom mazati.Hvala za odgovor,sada moram naci "zrtvu" da ofe I kupi mi. .
Ima jedna stranica sa etericnim uljima,mislim da se zove "Oleotherapi.ba".Cini mi se da "nema sta nema"
Pokusaj kod njih,a pravi vosak ima svaki pcelar.
Za maslinovo ulje treba ti neko s mora ,kome mozes verovati,jer ovo u prodavnicama nije to sto trebas za lijek.