Koji bumerang u labrnje - priceless.eltroxin wrote:Trebalo bi skoknuti malo do Zadra sada u nedelju, snima se talijanska verzija "lijepom nasom". Kazu da ce i Eros pjevati...
A na San Remu: "Dalmacijo - eroe cuore.."
Koji bumerang u labrnje - priceless.eltroxin wrote:Trebalo bi skoknuti malo do Zadra sada u nedelju, snima se talijanska verzija "lijepom nasom". Kazu da ce i Eros pjevati...
Point. wrote:Hoće li Hajduk i Rijeka direktno u Serie A ili će morati od Serie D početi? Jedva čekam oglede Bologna - AC Hajduk ili Fiorentina - Fiume Calcio.
Pa jebi ga, kad se vi, odnosno vasi politicari bave nama, sto malo ne bi i mi vama.istra_hr wrote:Point. wrote:Hoće li Hajduk i Rijeka direktno u Serie A ili će morati od Serie D početi? Jedva čekam oglede Bologna - AC Hajduk ili Fiorentina - Fiume Calcio.![]()
U svojoj brizi za naš nogomet, zaboravio si Istru iz Pule
OK. ona bi krenula iz malo niže lige
mamma mia, čime se vi bavite i o čemu vi brinete ... a imate mali milijun svojih problema
Nema veze, svaka b.....la ima svoje veselje
Istra Calcio može malo niže da igra sa Beneventom, Cremoneseom. Boli vas bolan briga, možete se kasnije kurčiti da ste četvorostruki prvaci svijeta.istra_hr wrote:Point. wrote:Hoće li Hajduk i Rijeka direktno u Serie A ili će morati od Serie D početi? Jedva čekam oglede Bologna - AC Hajduk ili Fiorentina - Fiume Calcio.![]()
mamma mia, čime se vi bavite i o čemu vi brinete ... a imate mali milijun svojih problema
Podsjeti me na,za vrijeme Jugoslavije, "hebes zemlju koja Bosne nema", izreku.istra_hr wrote:No problemo....
Nema frke, šalimo se i za y --- bavamo
idioti i kreteni rade probleme
btw. ovdje sam zbog Vaseg humora; to mi fali
istra_hr wrote:Ne moras me podsjecati,
malo sam stariji; kraj 50-ih ... na zalost, blizu 60-ih
Fali mi onaj Vas humor... i Nadrealisti i sve ostalo
zato sam ovdje na Vasem forumu
Pa radije se Njemackoj prikljuciti, da budes bogat, i svjetski prvak..Point. wrote:Istra Calcio može malo niže da igra sa Beneventom, Cremoneseom. Boli vas bolan briga, možete se kasnije kurčiti da ste četvorostruki prvaci svijeta.istra_hr wrote:Point. wrote:Hoće li Hajduk i Rijeka direktno u Serie A ili će morati od Serie D početi? Jedva čekam oglede Bologna - AC Hajduk ili Fiorentina - Fiume Calcio.![]()
Ne traže švabe svoju zemlju nazad, nego Talijani.animals wrote:
Pa radije se Njemackoj prikljuciti, da budes bogat, i svjetski prvak..
stas sa jadnim Talijanima, nemaju ni za kifle..
Pa Istra je jedna stvarno Evropska regija..Point. wrote:Ne traže švabe svoju zemlju nazad, nego Talijani.animals wrote:
Pa radije se Njemackoj prikljuciti, da budes bogat, i svjetski prvak..
stas sa jadnim Talijanima, nemaju ni za kifle..
Point. wrote:istra_hr wrote:Boli vas bolan briga, možete se kasnije kurčiti da ste četvorostruki prvaci svijeta.
Ima tih srebrenih porijeklom iz BiH a i od Modriča smo napravili stamenitog igrača, pa ću se šlepati na te činjenice.istra_hr wrote:Point. wrote:istra_hr wrote:Boli vas bolan briga, možete se kasnije kurčiti da ste četvorostruki prvaci svijeta.![]()
No grazie, ne hvala
dovoljno kurčenja je bilo ono prošle godine 2018
... biti vice prvak svijeta ... tj. II na svijetu
a di si ti, tj, Vi ?
Književnici u Hrvatskoj na nogama: Iz lektire izbačeni Mali princ i Ježeva kućica
A zapravo smo svi mi Srbi.istra_hr wrote:Istina,
živa istina... pola naših nogometaša je iz BiH
ali,
pola "Francuza" je bilo iz Afrike, zar ne?
Nije sportska tema, ali...
ili Italijani ...Bloo wrote:A zapravo smo svi mi Srbi.istra_hr wrote:Istina,
živa istina... pola naših nogometaša je iz BiH
ali,
pola "Francuza" je bilo iz Afrike, zar ne?
Nije sportska tema, ali...
Nabijem i Pupovca - na proslavi dana genocidne bio je tik uz Dodika i Irineja zvanog "RS je bogougodno delo", sto se tad nije usprotivio klerikalcima i retrogradnim snagama? I sta kaze, pljuju po demokratskoj i "ni mrava ne bi zgazili" Srbiji, sramota bre.
Presuda Ercegu je zastrašujuća. Ne zbog Ercega, nego svih nas
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pre ... 64059.aspx
Erceg je na Prekršajnom sudu u Zagrebu osuđen na 15 dana zatvora, uvjetno na 12 mjeseci, jer je u prosincu prošle godine prilikom otvaranja spomenika Franji Tuđmanu u Zagrebu vikao parole protiv prvog hrvatskog predsjednika. Točnije, Erceg je vikao da je Tuđman zločinac. Zbog toga je na ceremoniji otvaranja prvo fizički napadnut, a potom i uhićen.
Prema jučerašnjoj presudi Prekršajnog suda, Erceg u idućih godinu dana ne smije ponoviti djelo jer će ići 15 dana u zatvor, a dobio je i godinu dana zabrane približavanja spomeniku prvom hrvatskom predsjedniku u Zagrebu.