Izrael je opet pocinio zlocin!
- insomnia78
#15601 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa ovo se desava svakodnevno
-
klosar pravi
#15602 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hahaha ovo me podsjeti na Wayward Pines bukvalno se tako ophode prema njima. 
Ne znam baš da se dešava svakodnevno znam da ih palestinci noževima napadaju konstantno, al' ne znam baš da su uspjeli da ih ubiju nešto..
Unazad ne znam koliko sam tako i citao napadi nožem naravno više od pola njih nisu napadi nožem vec ovi kazu napad a ono ga ovi izrešetali na ulici.
Meni iskreno nije jasno ako je spreman dati život neko ovako u napadu zašto mu nisu kalaš dali ili utoku..
Naravno ne bi cudilo sekunde da su ovom malom nešto ranije ovi snajperom brata ubili mamu i tako to..
Ne znam baš da se dešava svakodnevno znam da ih palestinci noževima napadaju konstantno, al' ne znam baš da su uspjeli da ih ubiju nešto..
Unazad ne znam koliko sam tako i citao napadi nožem naravno više od pola njih nisu napadi nožem vec ovi kazu napad a ono ga ovi izrešetali na ulici.
Meni iskreno nije jasno ako je spreman dati život neko ovako u napadu zašto mu nisu kalaš dali ili utoku..
Naravno ne bi cudilo sekunde da su ovom malom nešto ranije ovi snajperom brata ubili mamu i tako to..
- muhafuca
#15603 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
interesantna izlaganja bila povodom
donosenja zakona o bojkotu Izraelskih proizvoda sa okupiranih Palestinskih teritorija
u Irskoj
donosenja zakona o bojkotu Izraelskih proizvoda sa okupiranih Palestinskih teritorija
u Irskoj
- fosna2014
#15604 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hamas ispalio 30-tak raketa na jug Izraela. Odmah je usljedila reakcija.
- славянин
#15605 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zracni udari na Gazu u toku - Izrael sazvao generalstab..fosna2014 wrote:Hamas ispalio 30-tak raketa na jug Izraela. Odmah je usljedila reakcija.
46min ago
Military launches airstrikes in Gaza after rocket salvo
The Israeli military confirms that it is conducting airstrikes across the Gaza Strip.
Local government officials from the Eshkol region of southern Israel tell residents to expect to hear loud explosions as a result of the IDF attacks in Gaza.
1hr ago
Liberman convenes defense chiefs following Gaza rocket barrage
Defense Minister Avigdor Liberman is meeting with senior officers from the Israeli military following a rocket attack from the Gaza Strip that hit the southern town of Sderot, injuring two people.
Liberman’s office says the “situational assessment” is taking place in the IDF’s Tel Aviv headquarters, known as the Kirya.
-
Haman2
#15606 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Radi sta hoce. Veci su fasisti od Hitlerovaca. Imaju podrsku navodnih antifasista, sto samo govori da i medju navodnim antifasistima postoje fasisti. Izrael je nastao na zlocinima a uz pomoc antifasita koji su napravili sramni pran podjele Palestine. Da su antifasisti zelili da rijese ovaj problem, bilo je puno prilika od zavrsetna Drugog svjetskog rata do danas.
- SmokingMan
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15608 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
židovi neće nikad stati
-
klosar pravi
#15609 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hoce, hoce.
- vatrogasac
#15610 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Šef diplomatije Paragvaja Luis Alberto Castiglioni u srijedu je izjavio da će ambasada Paragvaja u Izraelu, koja je u maju premještena u Jerusalem, ponovo biti premještena u Tel Aviv.
"Paragvaj želi dati doprinos intenziviranju regionalnih diplomatskih napora kako bi se obezbijedio širok, pravedan i trajan mir na Bliskom istoku", naveo je Castiglioni.
Paragvaj je nakon SAD-a i Gvatamale, 21. maja premjestio ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalem.
-
walk_M-A-N
#15611 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izrael vlada Amerikom na razne načine, a najnoviji je preko Prve kćerke i Prvog zeta.
https://www.middleeasteye.net/news/midd ... 1074411751
.https://www.mintpressnews.com/forget-pu ... hu/249393/
https://www.middleeasteye.net/news/midd ... 1074411751
.https://www.mintpressnews.com/forget-pu ... hu/249393/
-
aratet
#15612 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Haman2 wrote:Radi sta hoce. Veci su fasisti od Hitlerovaca. Imaju podrsku navodnih antifasista, sto samo govori da i medju navodnim antifasistima postoje fasisti. Izrael je nastao na zlocinima a uz pomoc antifasita koji su napravili sramni pran podjele Palestine. Da su antifasisti zelili da rijese ovaj problem, bilo je puno prilika od zavrsetna Drugog svjetskog rata do danas.
- commendatore
#15613 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
izrael = najveci fasisticki projekat poslije 2 svj rata zajedno sa svim poznatim i nepoznatim zavjerama i prljavstinama.... tako da od "liberalno izgledajucih" forumskih srbocetofilicara i kroatozoidnih ustasofila ne cudi manjak empatije prema ogradjenom kazamatu u kojem se svako malo "razvlaci pamet"
- ultrasarajevo87
#15614 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Neće ni Izrael vječno opstati.
Stvari su se približile konačnom obračunu činjenicom da je Izrael stvoren na način samo svojstven odvratnim cifutima.
Misle da mogu raditi šta hoće, a bgm i rade. Ali vjerujem, odnosno 100% sam siguran da ćemo mi svi sa foruma ili barem naša djeca, odnosno unuci doživjeti dan kada će ta fašistička tvorevina zauvijek nestati.
2118g - visokokvalitetni sapuni- Made in Palestine.
Stvari su se približile konačnom obračunu činjenicom da je Izrael stvoren na način samo svojstven odvratnim cifutima.
Misle da mogu raditi šta hoće, a bgm i rade. Ali vjerujem, odnosno 100% sam siguran da ćemo mi svi sa foruma ili barem naša djeca, odnosno unuci doživjeti dan kada će ta fašistička tvorevina zauvijek nestati.
- славянин
#15615 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I onda se pitaju zasto Izrael reaguje kako reaguje... okruzeni ljudima koji bi pravili sapunenod njih..ultrasarajevo87 wrote:Neće ni Izrael vječno opstati.
- ultrasarajevo87
#15616 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovo je bila posalica, ali Izrael zaslužuje nešto takvo, jer svaki Izraelac prolazi kroz strukture terorističke policije i vojske tako da je svaki Izraelac ugrađen u njihov fasizam.славянин wrote:I onda se pitaju zasto Izrael reaguje kako reaguje... okruzeni ljudima koji bi pravili sapunenod njih..ultrasarajevo87 wrote:Neće ni Izrael vječno opstati.
Neću sad ni da u nebesa uzdizem Palestince, ali ovo sto rade Izraelci je dno dna, a dice se nekom demokratijom.
Generalno cinjenica je da ce Izrael završiti tako kao niko prije. Zivi bili pa vidjeli.
- insomnia78
#15617 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Cuj pošalica. A “odvratni čifuti” vic?
-
Hakiz
#15618 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da spustiš desnu ruku? Sigurno ti se umorila koliko je dugo i visoko držiš ispruženu u zraku.ultrasarajevo87 wrote:Ovo je bila posalica, ali Izrael zaslužuje nešto takvo, jer svaki Izraelac prolazi kroz strukture terorističke policije i vojske tako da je svaki Izraelac ugrađen u njihov fasizam.славянин wrote:I onda se pitaju zasto Izrael reaguje kako reaguje... okruzeni ljudima koji bi pravili sapunenod njih..ultrasarajevo87 wrote:Neće ni Izrael vječno opstati.
Neću sad ni da u nebesa uzdizem Palestince, ali ovo sto rade Izraelci je dno dna, a dice se nekom demokratijom.
Generalno cinjenica je da ce Izrael završiti tako kao niko prije. Zivi bili pa vidjeli.
- ultrasarajevo87
#15619 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Imam pravo ne voljeti Izrael i gotovo.
Samo Bošnjaci se vode onom "ko tebe kamenom, ti njega kruhom". Pustite se toga.
Zgaziti ih treba, stvaraju probleme širom svijeta (cionisti), zavadili su pola svijeta, probleme među muslimanima i kršćanima izazivaju bezveze.
Svijet će biti lijepo mjesto za život kad se riješimo cionista!
Zgaziti ih treba, stvaraju probleme širom svijeta (cionisti), zavadili su pola svijeta, probleme među muslimanima i kršćanima izazivaju bezveze.
- insomnia78
#15620 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa sto ne ides gaziti, znas dje su
-
babanovac
#15621 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jel' imate neprijetelje? Imamo.insomnia78 wrote:Pa sto ne ides gaziti, znas dje su
Jel imate oruzje? Imamo.
Pa sta vam onda fali?
Muda, kume, muda.
- Atego
#15622 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
što bi ih se gazilo ? pa sutra da nema jednog jedinog jevreja na dunjaluku tebi je opet dobit po pi*ki od srba i hrvata ,jer pripadaš narodu hulja,kukavica i beskičmenjaka . pročitaj kakvu knjigu o njima ,vidi kako se bori za svoj narod i državu . čuj,ono bi gazilo e...ultrasarajevo87 wrote:Imam pravo ne voljeti Izrael i gotovo.
- славянин
#15623 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izraelci su apsolvirali kako treba sa Arapima, ovi kada su slabiji onda patetika,kukanje,pozivanje ovih ili onih prava.. kada su jaci tada naglo zaborave sve to.
-
Hakiz
#15624 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ultrasarajevo87 wrote:Imam pravo ne voljeti Izrael i gotovo.
Problem ti prave svi oni Izraelski (jevrejski, ne muslimanski) mladići i djevojke koji su ili pobjegli iz Izraela ili su završili sa zatvorskim kaznama u Izraelu zbog odbijanja služenja vojnog roka i odbijanja da Palestincima rade to šta im rade desničari.
Kažem ti ja, spusti ruku, taj pozdrav je 1945. prestao biti relevantan.
- vatrogasac