SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- manekenka u penziji
#15601 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Je li neko probao Afroditine kreme za njegu lica? Maste li kozu ili se upiju? Kako se ponašaju ispod pudera?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#15602 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja koristim make it beautiful hidratantnu i nemam nikakvih problema, kosta 10 maraka i odlicna mi je.manekenka u penziji wrote:Je li neko probao Afroditine kreme za njegu lica? Maste li kozu ili se upiju? Kako se ponašaju ispod pudera?
Ima fin blagi miris, lijepo se razmazuje i upija.
- Ductus Holedocus
#15603 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Neko koristio vitta line whitening cream-pharmamed?
- manekenka u penziji
#15604 Re: Odg: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala!ladyblue18 wrote:Ja koristim make it beautiful hidratantnu i nemam nikakvih problema, kosta 10 maraka i odlicna mi je.manekenka u penziji wrote:Je li neko probao Afroditine kreme za njegu lica? Maste li kozu ili se upiju? Kako se ponašaju ispod pudera?
Ima fin blagi miris, lijepo se razmazuje i upija.
- MersY
#15605 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam probala onu plavu Hydra Thermal i odlična je, moja koža je normalna do masna mada ispod pudera mi je najbolji njihov serum NaturaLift...a inače sam pravo zadovoljna Afroditinim proizvodima u zadnje vrijeme
- manekenka u penziji
#15606 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@ Ladyblue
Je li to ova?

@MersY meni je koza vise suha ali mi odgovaraju i kreme za normalnu kozu. Ta Hydra Thermal je vjerovatno za masnu kozu?
Je li to ova?

@MersY meni je koza vise suha ali mi odgovaraju i kreme za normalnu kozu. Ta Hydra Thermal je vjerovatno za masnu kozu?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#15607 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jap.manekenka u penziji wrote:@ Ladyblue
Je li to ova?
![]()
Kod mene je mjesovita koza, celo malo masnije a ostatak lica normalan, mislim da bi odgovarala i za suhu kozu.
A imas istu ovakvu, make it matt, ako ti treba
- manekenka u penziji
#15608 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Budem vidjela
uzet cu vjerovatno jednu od te dvije.
U nedostatku adekvatne kreme mazem se djecijom bademovom već dvije sedmice. Evo me sijam ka' sunce.
U nedostatku adekvatne kreme mazem se djecijom bademovom već dvije sedmice. Evo me sijam ka' sunce.
- MersY
#15609 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Mislim da ima ova Hydra Thermal varijanta i za suhu kožu i masnu do normalnu
- manekenka u penziji
#15610 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Make it Matt sam izbacila iz izbora, jer je za masnu kozu, sudeći po google-u. Sad me je zainteresirala i ova Hydra thermal. Vjerovatno cu se tek prilikom kupovine odlučiti koju cu uzeti.
- MersY
#15611 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Na Jagodici je do 24. aprila popust 10% na svu šminku 
-
Red berries
#15612 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I ja sam u potrazi za promjenom..Eucerin mi je bio odlican prosle godine..A ove godine mi cepi poreDuctus Holedocus wrote:Koristi te li kremu sa zastitnim faktorom? ja sam uzela Eucerin,da bih juce,nakon visesatnog boravka na suncu moje lice postalo opet pjegavo![]()
Ovo me je dugo privlacilo..Na kraju narucila nakon sto sam pronasla na nekoj akciji,tj BJB mi preporucila stranicu![]()
http://www.dermstore.com/product_Dermab ... _33000.htm
ili mu ja ne znam svrhu,za sta je namjenjen ili je proizvod besmislen!
Fixer? Ma kakav,baby puder ostavi ljepsi zavrsetak
- Nisrin
#15613 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Danas kupih MIXA, baby lotion&shampoo u gelu...inace, dugo im gledam proizvode i privlaci me ambalaza i danas nadjem to na akciji u DMu i kupim...
Savrseno mi je skinulo sminku, bas je blago, ne zateze lice, i mirise predivnoooo, pomalo me podsjeca na one mirise u pedijatarskim ordinacijama, osvjezavajuce nekako
Inace, primjetila sam da su im proizvodi preko 20 KM...
Mislim da vrijede te cijene...
Morat cu probati i kremu
I da, probala sam dugoooohvaljeni Balea serim za lice...inace, sad kako je doslo proljece, moja kombinovana koza je pocela da se peruta i susi oko obraza, nosa, po celu, pa mi puder nakon nekoliko sati izgleda cudno, ruzno, ne bas glatko...tako da taj serum preporodi i bas nahrani kozu, dobije na vlaznosti, elasticnosti, a cijena mu je svega oko 6 KM...
Savrseno mi je skinulo sminku, bas je blago, ne zateze lice, i mirise predivnoooo, pomalo me podsjeca na one mirise u pedijatarskim ordinacijama, osvjezavajuce nekako
Inace, primjetila sam da su im proizvodi preko 20 KM...
Morat cu probati i kremu
I da, probala sam dugoooohvaljeni Balea serim za lice...inace, sad kako je doslo proljece, moja kombinovana koza je pocela da se peruta i susi oko obraza, nosa, po celu, pa mi puder nakon nekoliko sati izgleda cudno, ruzno, ne bas glatko...tako da taj serum preporodi i bas nahrani kozu, dobije na vlaznosti, elasticnosti, a cijena mu je svega oko 6 KM...
- šatirana_ljubičica
#15614 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisrin, make my day
koliko je Mixa na sniženju i koji Balea serum???
tnx
- manekenka u penziji
#15615 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Oko 10/11 KM je mixa
Sad slobodno meni taj kiss preusmjeri
Sad slobodno meni taj kiss preusmjeri
- šatirana_ljubičica
#15616 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- Nisrin
#15618 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
šatirana_ljubičica wrote:Nisrin, make my daykoliko je Mixa na sniženju i koji Balea serum???
tnx
Bogami, ovaj baby gel 2u1 je 5 KM na snizenju
A Balea serum je oko 6.50KM

- Ductus Holedocus
#15619 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
jooooooj,lice mi je "buknulo",bubuljice,crvenilo i hrapavo ko šmirgl papir

- manekenka u penziji
#15620 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sto se ja zeznuh, nije bilo one make it beautifull kreme, samo make it Matt. Ne htjedoh uzeti Hydra thermal, učinila mi se za malo ozbiljniju kozu i uzmem neku narandzastu hranjivu od badema i matične mliječi, isto afroditina, za suhu i normalnu kozu. Sijam kao lampa... Definitivno nije dobra kao podloga prije pudera ili za ljetne dane, ali ne znaci da nije dobra kao noćna krema.
Kupila sam i neutrogenin gel za čišćenje lica, divan je, tacno se osjeti da nesto "radi".
Kupila sam i neutrogenin gel za čišćenje lica, divan je, tacno se osjeti da nesto "radi".
-
maja82
#15621 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ductus Holedocus wrote:Koristi te li kremu sa zastitnim faktorom? ja sam uzela Eucerin,da bih juce,nakon visesatnog boravka na suncu moje lice postalo opet pjegavo![]()
Ovo me je dugo privlacilo..Na kraju narucila nakon sto sam pronasla na nekoj akciji,tj BJB mi preporucila stranicu![]()
http://www.dermstore.com/product_Dermab ... _33000.htm
ili mu ja ne znam svrhu,za sta je namjenjen ili je proizvod besmislen!
Fixer? Ma kakav,baby puder ostavi ljepsi zavrsetak
Koji Eucerin si koristila ? Meni koža slično reaguje ako ne skinem kako treba kremu sa spf ,vodootprna je pa je skidam ko da puder skidamDuctus Holedocus wrote:jooooooj,lice mi je "buknulo",bubuljice,crvenilo i hrapavo ko šmirgl papir![]()
![]()
Mislim da za pjegice , ako ih inače imaš , slabo može krema pomoći.
Ako vam nije hića za kupit kremu, tražite testere na njihovom sajtu, ja sam prošle godine dobila sve koje sam tražila i još neke po njihovoj preporucimanekenka u penziji wrote:Sto se ja zeznuh, nije bilo one make it beautifull kreme, samo make it Matt. Ne htjedoh uzeti Hydra thermal, učinila mi se za malo ozbiljniju kozu i uzmem neku narandzastu hranjivu od badema i matične mliječi, isto afroditina, za suhu i normalnu kozu. Sijam kao lampa... Definitivno nije dobra kao podloga prije pudera ili za ljetne dane, ali ne znaci da nije dobra kao noćna krema.
-
maja82
#15622 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kakvu kožu imaš ? Je li masna puno ova Sundance , čula sam da je dobra kao zaštita pa kontam probati.Bambi_na_kofeinu wrote:Sundance spf 30, od aprila do septembra, košta ispod 10KM a savršeno mi odgovara, inače, manje sunčanim danima, Balea dnevna krema za spf 20.
Imam kožu koja može da izgori na martovskom suncu bez problema.
- šatirana_ljubičica
#15623 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisrin wrote:šatirana_ljubičica wrote:Nisrin, make my daykoliko je Mixa na sniženju i koji Balea serum???
tnx
Bogami, ovaj baby gel 2u1 je 5 KM na snizenju
A Balea serum je oko 6.50KM
Hvala
- kakav nered
#15624 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
afrodita ima za svaku liniju hidratantnu i hranjivu...te hranjive su masne i više kao noćne...trebala si uzeti hidratantnu...manekenka u penziji wrote:Sto se ja zeznuh, nije bilo one make it beautifull kreme, samo make it Matt. Ne htjedoh uzeti Hydra thermal, učinila mi se za malo ozbiljniju kozu i uzmem neku narandzastu hranjivu od badema i matične mliječi, isto afroditina, za suhu i normalnu kozu. Sijam kao lampa... Definitivno nije dobra kao podloga prije pudera ili za ljetne dane, ali ne znaci da nije dobra kao noćna krema.
ja koristim od kamilice i meni su super... probala sam i one skuplje hydra termal i nisu mi ništa puno bolje tako da sam se vratila na ove jeftinije...
- manekenka u penziji
#15625 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Morat cu opet do dm-a pa uzeti jednu i za dan. Ma fina je koza i poslje ove hranjive, ali je ne mogu koristiti kako sam naumila tj.kao podlogu prije pudera.