Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vryzas

#15601 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vryzas

#15602 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

mirza_15 wrote:Cestitke komsijama. Pobjeda na voljni momenat i agresivnost. Potpuno zasluzeno.

Sudija je morao ranije da pocne dijeliti kartone. Posto nije trebalo je odgovoriti istom mjerom, ali p... se prepale.

:thumbup:
Ricken

#15603 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

mali_milojica wrote:Ovakvog Zelju zelim.
Ne znam koliko ce trajati,lako je naloziti igraca na Sarajevo,sta ce biti kad dodje Mladost,Velez u raspadanju i sl ekipe.
Vidjet cemo.

P.S. Najlosiji Radovac. On je pokupio herpes,sihir ili ograiso na prljavoj :nargila:
Ili nek mu traze ili sam nalazi hodzu
Nije da nešto poznajem kone,ali meni je najlošiji napadački tandem, koji je valjda u onoj formaciji koju su igrali, 442, trebao otvarati prostor, razvlačiti našu zadnju liniju, a oni zamezili u sredini.

Po mom mišljenju imali smo i sreće, da su se se zatvorili, sa nekom 451 tvrđom varijantom, vjerovatno ne bi izgubili. Pritisak na zadnju i napdači koji se jednostavno ne kreću, nije moglo više. No dobro, utrka se nastavlja, evidentno je da i jednima i drugima treba svježa krv.
vryzas

#15604 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

nosara wrote:
Otvori jednu esenciju, popij, smiri se malo, uzbudio si se previse... :lol:

rade aparati punom parom :lol: :lol: ...misu :D
nosara

#15605 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

Bambino Blu wrote:
Norman wrote:Dakle, sve je jasno. Zahvaljujući tome što je Zrinjski zapao u rezultatsku krizu, Sarajevo je moglo priuštiti dogovor i puštanje sva 3 boda komšijama, kako bi ovi izbjegli ispadanje iz lige.

Sada oba sarajevska kluba, s podjednako velikim šansama, nastavljaju svoju borbu. Sarajevo za titulu, Željo za opstanak. Sretno nam bilo, i jednima i drugima. :thumbup:
Ovo je definitivno pobjednicki post za veceras. OVo treba slikati i uramiti kod kuce na na zid postaviti do slijedeceg derbija :)
Nemoj, grehota, gluho bilo, nedaobognikom... :roll:
todd_smith

#15606 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Ricken wrote:
mali_milojica wrote:Ovakvog Zelju zelim.
Ne znam koliko ce trajati,lako je naloziti igraca na Sarajevo,sta ce biti kad dodje Mladost,Velez u raspadanju i sl ekipe.
Vidjet cemo.

P.S. Najlosiji Radovac. On je pokupio herpes,sihir ili ograiso na prljavoj :nargila:
Ili nek mu traze ili sam nalazi hodzu
Nije da nešto poznajem kone,ali meni je najlošiji napadački tandem, koji je valjda u onoj formaciji koju su igrali, 442, trebao otvarati prostor, razvlačiti našu zadnju liniju, a oni zamezili u sredini.

Po mom mišljenju imali smo i sreće, da su se se zatvorili, sa nekom 451 tvrđom varijantom, vjerovatno ne bi izgubili. Pritisak na zadnju i napdači koji se jednostavno ne kreću, nije moglo više. No dobro, utrka se nastavlja, evidentno je da i jednima i drugima treba svježa krv.
Da smo imali sredinu Kovacevic-Rustemovic, remi bi najmanje bio.

Mi smo danas igrali sa 2 stopera, jednim veznim, jednim napadacem i jednim krilom. Ovo ostalo je sve bilo razbacano.
Pryda

#15607 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

Jufke placite.

ZELJEZNICAR UBICA DIVOVA I TO SA SABLJOM
Logovan

#15608 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

todd_smith wrote:
Da smo imali sredinu Kovacevic-Rustemovic, remi bi najmanje bio.

Mi smo danas igrali sa 2 stopera, jednim veznim, jednim napadacem i jednim krilom. Ovo ostalo je sve bilo razbacano.
Ma sve ti je to šta bi bilo, kad bi bilo. Na infu jedan kaže, Hurtić ne bi izgubio derbi. :roll: :roll:

Falilo borbenosti. :roll:
Pryda

#15609 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

A sudiji (mislim da je ognjen valjic) zelim da pare koje je dobio od jufki potrosi na dijete za ljecenje leukemije.
Norman

#15610 Re: Sarajevski derbi

Post by Norman »

nosara wrote:
Bambino Blu wrote:
Norman wrote:Dakle, sve je jasno. Zahvaljujući tome što je Zrinjski zapao u rezultatsku krizu, Sarajevo je moglo priuštiti dogovor i puštanje sva 3 boda komšijama, kako bi ovi izbjegli ispadanje iz lige.

Sada oba sarajevska kluba, s podjednako velikim šansama, nastavljaju svoju borbu. Sarajevo za titulu, Željo za opstanak. Sretno nam bilo, i jednima i drugima. :thumbup:
Ovo je definitivno pobjednicki post za veceras. OVo treba slikati i uramiti kod kuce na na zid postaviti do slijedeceg derbija :)
Nemoj, grehota, gluho bilo, nedaobognikom... :roll:
Vidi, trojica se provozaše na troli za pet minuta. :)

Uredu je, ne morate se paliti, zasluženo ste pobijedili. Bili ste bolji, čestitam.
todd_smith

#15611 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Pryda wrote:A sudiji (mislim da je ognjen valjic) zelim da pare koje je dobio od jufki potrosi na dijete za ljecenje leukemije.
dobio od nas pare da Delacu da zuti za prigovor, a Kokotu samo komentar nakon onog starta

bravo logiko kurvo ko te sve danas koristi
nosara

#15612 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

todd_smith wrote:
Pryda wrote:A sudiji (mislim da je ognjen valjic) zelim da pare koje je dobio od jufki potrosi na dijete za ljecenje leukemije.
dobio od nas pare da Delacu da zuti za prigovor, a Kokotu samo komentar nakon onog starta

delac je zasluzio crveni zbog napada na sudiju... Budemo videli...
bjelave

#15613 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

vryzas wrote:
nosara wrote:
Otvori jednu esenciju, popij, smiri se malo, uzbudio si se previse... :lol:

rade aparati punom parom :lol: :lol: ...misu :D
Dva plava dezertera i dokazani misevi izmili na svjetlo dana :zzzz:
Pryda

#15614 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

todd_smith wrote:

Igrac koji se unese pomocnom u facu i gura ga celom treba dobiti direktni crveni. Budi covjek jednom a ne jufka pa reci jel tako
Logovan

#15615 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

nosara wrote:
todd_smith wrote:

Dobio je žuti zbog napada i to je dovoljno. Crveni se ne daje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#15616 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Ovi moji....nemam rijeci. Lose. Nikakvi. Osim Delaca. Balerine.
Zeljo...odlican, borben, Delac spasio da primimo jos koji.
Cestitam navijacima Zelje! Zasluzeno! :thumbup:
nosara

#15617 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

Logovan wrote:
nosara wrote:
todd_smith wrote:

Dobio je žuti zbog napada i to je dovoljno. Crveni se ne daje.
:lol:

Dobit ce suspenziju za zuti... :roll:
vazna

#15618 Re: Sarajevski derbi

Post by vazna »

Cestitke na zasluzenoj pobjedi protiv nikad losijeg Sarajeva, ali dok vam je ovaj cirkusant na klupi niste konkurenti za titulu.
nosara

#15619 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

vazna wrote:Cestitke na zasluzenoj pobjedi protiv nikad losijeg Sarajeva, ali dok vam je ovaj cirkusant na klupi niste konkurenti za titulu.
'naci, hajdakazem, vidjecemo... Smrk, pljuc... :D
vazna

#15620 Re: Sarajevski derbi

Post by vazna »

Pryda wrote:
todd_smith wrote:

Igrac koji se unese pomocnom u facu i gura ga celom treba dobiti direktni crveni. Budi covjek jednom a ne jufka pa reci jel tako
Kako ces TI reci nekom da bude covjek, a u predhodnom postu covjeku zelis da djete oboli od leukemije. :(
todd_smith

#15621 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

nosara wrote:
vazna wrote:Cestitke na zasluzenoj pobjedi protiv nikad losijeg Sarajeva, ali dok vam je ovaj cirkusant na klupi niste konkurenti za titulu.
ocam jarane onaj lik rece halo ba mi smo golemi sestrem`
kucniljubimac

#15622 Re: Sarajevski derbi

Post by kucniljubimac »

Ricken wrote:
kucniljubimac wrote:
1946--1987 wrote:kakav je to nivo komunikacije, pobijedili ste derbi nakon neznate ni vi kolko godina, nista ligu prvaka osvojili ba :D
a mozda je ova pobjeda danas za vas veca od osvajanja lige prvaka haj ga znaj :D

al tatko je prekucao, daje njima u noge lopte, ne zna je izbiti kako bog zapovijeda, sjedio se da pravi faulove u 101. minuti itd itd :lol: :lol:
realno, materijal je za viteza, veleza ili drine.Sarajeva nikako...
a prijatelju, brate, kume :lol: ko vam je onaj bek Allah ga nagradio, on je igro danas za nas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imali su dva beka, na kojeg misliš?
onaj što je kad je najgore, onih posljednjih minuta njihove napade slao u aut :lol:
vazna

#15623 Re: Sarajevski derbi

Post by vazna »

nosara wrote:
Brate komedija su i jedan i drugi, ali ovaj vas ako nije na kakvim drogama onda mu hitno treba psihijatrisko lijecenje. U svakom slucaju tragedija je da ovakvi "treneri" rade sa djecom. A ostatak sezone ce pokazati sve.
insaneinthebrain

#15624 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

Tomahawk11 wrote:Ovi moji....nemam rijeci. Lose. Nikakvi. Osim Delaca. Balerine.
Zeljo...odlican, borben, Delac spasio da primimo jos koji.
Cestitam navijacima Zelje! Zasluzeno! :thumbup:
:thumbup:
Pryda

#15625 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

vazna wrote: Kako ces TI reci nekom da bude covjek, a u predhodnom postu covjeku zelis da djete oboli od leukemije. :(
I jaranu kazem jebem ti mater pa jesma li mu jebo mater? Ograniceni ste ko lavor, onaj kosevski.

Sjeckanje igre, stalno neki fauli nesto. Dosudi covjek za svaki potencijalni kontra napad 'ofsajd'. Nadam se da ce klub izaci sa sapostenjem za sudjenje kad se analizira utakmica. Delac morao dobiti crveni zbog guranja glavom sudije, Puzigaca morao dobiti isto zbog onog udaranja Memije u korneru.

Navijaci na nivou, korektno se bas navijalo. Mrtvi su se ispostovali maksimalno :thumbup:
Post Reply